Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 33 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Pārmest dzinēju
AtbildeAtbilde saņemta: 09. Oktobris 2007, 21:34 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Decembris 2006, 15:31
Atbildes: 2588
Atrašanās vietas: Rīga
Citēt:
[user]1447|MBex300|[/user]Sakritības es par šo tēmu varu pateikt visu!
Gadus trīs laikam atpakaļ veicu precīzi šādu maiņu - 87g. 3.0 vietā iebāzu 89 2.6. Manā gadījumā es vismaz zināju ka tas 2.6. bija perfektā stāvoklī ar 60tk nobraukumu (pat servisa grāmata mētājās:) ) un rezervei vel citas detaļas.
Bet ja ceri uz ekonomiju - aizmirsti! Vienīgā starpība starp šiem diviem ir tāda ka 2.6 ir par 2mm šaurāki cilindri un viss. Es mainīju ne dēļ patēriņa, bet tāpēc ka noriebās klabošie kompensatori kas bija tikai normāli labi jātam motoram ar pusmiljona nobraukumu...
Ja nomainīsi iedzīvosies daudzās problēmās, jo meistari pilnīgi noteikti nesaliks visus vadus, un pie reizes vel kaut ko salauzīs kā min. uz 100 Ls :D Savādāk vienkārši viņi nemāk :D
Patēriņš normālam 2.6 teorētiski nedrīkstētu būt lielāks par 13, bet reāli man bija kā min. 16L...
Man ja vajag ir viens kompis 2.6 manuālim, jo pats turpināju ar 3.0 automāta kompis.
Meistaru es tev labāk tomēr neieteikšu :)

Nu velns lai apēd manu cepuri ....nuu.... nesaprotu kas pa šiazi... man 2.6 sedans automāts rij 14l gāzes! pa Rīgu a šitas universālis 3.0 un mazāk par 17 benžas nevar dabūt! Lambdas mainītas sveču vadi mainiti, visi sadalītāji kalpočoki ....visa šura!
Neiet ne velna un rij kaut vai nošaujies... tie kompensatori varētu vēl gadiņu pagaidīt līdz sāktu rīt konkrēti ēļlu .... bet tas patēriņš mani kilingo!!! Un toč zinu ka 260kkm uz motora.... kompresija 13 vienkārši nekādas izmaiņas pa cilindriem .... kāds kautko var ieteikt?

Moš inžektoru izjaukt iztīrīt?? bet to es pats neuzņemos .... so kur to lai izdara ne pa 100Ls?
Kas veic tiešām konkrētu diagnostiku nevis nomainīsim tad redzēsim?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Oktobris 2007, 21:35 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]209392|plashs|[/user]
Citēt:
[user]1447|MBex300|[/user]Sakritības es par šo tēmu varu pateikt visu!
Gadus trīs laikam atpakaļ veicu precīzi šādu maiņu - 87g. 3.0 vietā iebāzu 89 2.6. Manā gadījumā es vismaz zināju ka tas 2.6. bija perfektā stāvoklī ar 60tk nobraukumu (pat servisa grāmata mētājās:) ) un rezervei vel citas detaļas.
Bet ja ceri uz ekonomiju - aizmirsti! Vienīgā starpība starp šiem diviem ir tāda ka 2.6 ir par 2mm šaurāki cilindri un viss. Es mainīju ne dēļ patēriņa, bet tāpēc ka noriebās klabošie kompensatori kas bija tikai normāli labi jātam motoram ar pusmiljona nobraukumu...
Ja nomainīsi iedzīvosies daudzās problēmās, jo meistari pilnīgi noteikti nesaliks visus vadus, un pie reizes vel kaut ko salauzīs kā min. uz 100 Ls :D Savādāk vienkārši viņi nemāk :D
Patēriņš normālam 2.6 teorētiski nedrīkstētu būt lielāks par 13, bet reāli man bija kā min. 16L...
Man ja vajag ir viens kompis 2.6 manuālim, jo pats turpināju ar 3.0 automāta kompis.
Meistaru es tev labāk tomēr neieteikšu :)

Nu velns lai apēd manu cepuri ....nuu.... nesaprotu kas pa šiazi... man 2.6 sedans automāts rij 14l gāzes! pa Rīgu a šitas universālis 3.0 un mazāk par 17 benžas nevar dabūt! Lambdas mainītas sveču vadi mainiti, visi sadalītāji kalpočoki ....visa šura!
Neiet ne velna un rij kaut vai nošaujies... tie kompensatori varētu vēl gadiņu pagaidīt līdz sāktu rīt konkrēti ēļlu .... bet tas patēriņš mani kilingo!!! Un toč zinu ka 260kkm uz motora.... kompresija 13 vienkārši nekādas izmaiņas pa cilindriem .... kāds kautko var ieteikt?

Moš inžektoru izjaukt iztīrīt?? bet to es pats neuzņemos .... so kur to lai izdara ne pa 100Ls?
Kas veic tiešām konkrētu diagnostiku nevis nomainīsim tad redzēsim?
visa probza ke jetronica un sparuslas!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Oktobris 2007, 08:45 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
pričom tur komensatori un konkrēta eļļas rīšana?
es jau vienreiz teicu, ka kompensatori nav jāmaina visi, bet tikai tas kurš beigts!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Oktobris 2007, 08:55 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Mašīna: Visu kas ripo
Citēt:
[user]83747|pinguin|[/user]pričom tur komensatori un konkrēta eļļas rīšana?
es jau vienreiz teicu, ka kompensatori nav jāmaina visi, bet tikai tas kurš beigts!

Man eļu neēda..man viņa vienkārši lija ārā, bet ar kompensatoriem tur nekāda sakara.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Oktobris 2007, 09:07 
Lietotāja avatārs
Bruņinieku iela 29/31. 29 516 561 Aleksejs. Par kādiem 50 ls pateiks kas tavam mersim vainas.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Oktobris 2007, 09:20 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Mašīna: Peugeot 508

Kompensatori tikai grab, eļļu ēd caur vārstu gumijām, ja tās ir vecas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Oktobris 2007, 09:26 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Mašīna: Peugeot 508

Sprauslas var būt pie vainas, bet maiņa ir diezgan bezjēdzīga.
Manam tika nomainītas 2 no 6. Tās 2, kuras pavisam slikti sprauslāja. Rezultāts - praktiski nulle. Nekādas izmaiņas nekur. Esmu dzirdējis, ka visu sprauslu nomaiņa uz jaunām var salabot patēriņu par kādu 1 - 1.5 litriem.
Bet tad parēķini, cik ilgu laiku vari braukt ar lielāku patēriņu par 200ls, kas apmēram vajadzīgi, lai nomainītu visas 6 103. motora sprauslas. Nav vērts mainīt!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Oktobris 2007, 10:13 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Tēvs G-klasei patēriņu samazināja par pāris litriem nomainot metāla degvielas padeves caurulītes no iešprices uz motoru / uz iešprici. kaut ko tādu. Nomainīja laikam gandrīz visas. Nez, bija aizsērējušas vai kā, bet negaidīti palīdzēja.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Oktobris 2007, 23:21 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Decembris 2006, 15:31
Atbildes: 2588
Skaidrs vispirms pamēģināšu iztīrīt jettronicu ... kautvai ar ultraskaņu!
tur visiem mesliem butu japazud!
Vai skrūvēt vaļā1 kādam 3.0 jettronica lieka nav? eksperimentiem .... :evil:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Oktobris 2007, 08:02 
Lietotāja avatārs
Rekur Tev iedevu meistara numuru. Ko Tu ņemies? Pašam tur nav ko darīt. Iztīrīt var, bet tas neko nedos.Vajag visu precīzi saregulēt. Varu saderēt, ka Tev nekas tur nav regulēts jau gadiem.
pirms ķerties pie ārstēšanas vajag zināt ko ārstē, nevis iztīrīs, paņemsies, patērēs laiku, paluazīs un ta jau manīs,kas būs.

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 33 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012