Citēt:
[user]222998|_atkal_es_|[/user]manuprat ta ideja jasagremo... lai vel paliek... davai katrs piedava ko var... es teiksim varetu piedavat sametinat ja jus atrodat kadu sapuvushu eksemplaru ko celt augsha... protams ja tas klubam tad bez atlidzibas... nokrasot varbut var pieteikties zarcinieks... audio sitemu varetu meginat kombinet puishi no audio tusa... salona apdari protams jauztic meitenem... nu kautka ta... nevajag jau uzreiz extra truper-puper autinu ar visu kas ir... iesakuma butu teiksim smuki uzcelt kadu vecu kupejinu... a to dalishanas jautajumu beigas var atrisinat loti vienkarshi... uzdavinam motormuzejam! lai glaba ka vestures liecibu!
:iagree: nepaspējām kaut ko uzbūvēt, jau domājam par dalīšanu - tā neies!!! - ideja par motormuzeju ir brinišķiga... visi kas būtu piedalījušies, ar savu paveikto darbu varētu lepoties
.gif)
teiksim es varētu palīdzēt pie salona darbiem, vadu vilkšanas, kaut kādu dekoru veidošanā salonā (karbons, sveki, putas utt)! - es domāju katram te varētu būt kādas dotības vai pieredze, ko varētu ielikt šajā auto, ja protams ir vēlēšanās =)