Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 53 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Projekts:,,MB CLUB & audio MB,,
AtbildeAtbilde saņemta: 18. Oktobris 2007, 16:36 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Visu kas ripo
Jā, un ja labi palūgs, Vra4 varbūt, ja vel nav sagriezts, atdos savējo 201 un es varētu kolekcijai pievienot 124 :D
Varbūt ka jāiziet uz kvantumu - tādā garā turpinot šis varētu kļūt par pirmo klubu LV ar teiksim visiem modeļiem no 70 - 02 gadam? ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Oktobris 2007, 16:36 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 16:27
Atbildes: 5310
Mašīna: Mercedes-Benz
Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]....un pat ja tomeer ..tad gribeetu redzeet kaa tas viss tiks juridiski noformeets lai daliishanas briidii(un taads agri vai veelu buus!!) nevienam ieguldiitaajam nebuutu ``abidna``!!

es ieteiktu tiem, kuri patiesi vēlas sev izstāžu auto - ņemiet savu auto un taisiet, lai pēc tam nav jāstrīdas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Oktobris 2007, 16:47 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
Citēt:
[user]425|mipe|[/user]
Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]....un pat ja tomeer ..tad gribeetu redzeet kaa tas viss tiks juridiski noformeets lai daliishanas briidii(un taads agri vai veelu buus!!) nevienam ieguldiitaajam nebuutu ``abidna``!!

es ieteiktu tiem, kuri patiesi vēlas sev izstāžu auto - ņemiet savu auto un taisiet, lai pēc tam nav jāstrīdas.

...zelta vaardi!!!!...moraali ar jums dzeki!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 18. Oktobris 2007, 17:56 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]1447|MBex300|[/user]Jā, un ja labi palūgs, Vra4 varbūt, ja vel nav sagriezts, atdos savējo 201 un es varētu kolekcijai pievienot 124 :D
Varbūt ka jāiziet uz kvantumu - tādā garā turpinot šis varētu kļūt par pirmo klubu LV ar teiksim visiem modeļiem no 70 - 02 gadam? ;)

oo nee, ja godigi tad uz ta w201 stav duadz vertigu detalu, kuras patreiz gruti atrast. vienigais ebay par bargu naudu. kondicionieris, isa gajiena stures reika, abi tilti ar pastiprinatiem skerstabilizatoriem, lieli suporti, reduktors ar bloki, kaste, tempomats, pravodka ar visiem vadibas blokiem no 2.5 16v... karoche nepardodas :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Oktobris 2007, 04:45 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Mašīna: Das Auto
Nuvot situacija projesnilas,toļko odno nemogu ponjat po4emu vezde nado videtj podtekst?Slova ,,OZOLS,,vobwe v ne konkurencii,neparsja,ideja bila sozdatj mawinu DĻA MB CLUBA a ne dļa tavota!Demo-vistovo4nij avto ne predusmotren dļa ezdi kazdij deņ.Posmotrite na sorevnovanija,redko kto iz odino4ek u4astvujet,vosnovnom prizovije mesta berut klubi!I nenado tut s penoj u rta dokazivatj 4to projekt obre4on na proval pri etom ne poweviliv ni odnim paļcem i izvilinoj.Smisel iskatj sponsora esli neznajew budet projekt ili net.Ladno eto vsjo lirika,pohodu edeja nenawla primenenija.Topik možno stiratj!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Oktobris 2007, 07:14 
Lietotāja avatārs
manuprat ta ideja jasagremo... lai vel paliek... davai katrs piedava ko var... es teiksim varetu piedavat sametinat ja jus atrodat kadu sapuvushu eksemplaru ko celt augsha... protams ja tas klubam tad bez atlidzibas... nokrasot varbut var pieteikties zarcinieks... audio sitemu varetu meginat kombinet puishi no audio tusa... salona apdari protams jauztic meitenem... nu kautka ta... nevajag jau uzreiz extra truper-puper autinu ar visu kas ir... iesakuma butu teiksim smuki uzcelt kadu vecu kupejinu... a to dalishanas jautajumu beigas var atrisinat loti vienkarshi... uzdavinam motormuzejam! lai glaba ka vestures liecibu!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Oktobris 2007, 07:43 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 31. Janvāris 2005, 23:12
Atbildes: 744
Atrašanās vietas: Latvija, Rīgas apkārtnē :)
Mašīna: Volvo S60, Kawasaki ZX6R, KTM 450SX
Citēt:
[user]222998|_atkal_es_|[/user]manuprat ta ideja jasagremo... lai vel paliek... davai katrs piedava ko var... es teiksim varetu piedavat sametinat ja jus atrodat kadu sapuvushu eksemplaru ko celt augsha... protams ja tas klubam tad bez atlidzibas... nokrasot varbut var pieteikties zarcinieks... audio sitemu varetu meginat kombinet puishi no audio tusa... salona apdari protams jauztic meitenem... nu kautka ta... nevajag jau uzreiz extra truper-puper autinu ar visu kas ir... iesakuma butu teiksim smuki uzcelt kadu vecu kupejinu... a to dalishanas jautajumu beigas var atrisinat loti vienkarshi... uzdavinam motormuzejam! lai glaba ka vestures liecibu!

:iagree: nepaspējām kaut ko uzbūvēt, jau domājam par dalīšanu - tā neies!!! - ideja par motormuzeju ir brinišķiga... visi kas būtu piedalījušies, ar savu paveikto darbu varētu lepoties :) teiksim es varētu palīdzēt pie salona darbiem, vadu vilkšanas, kaut kādu dekoru veidošanā salonā (karbons, sveki, putas utt)! - es domāju katram te varētu būt kādas dotības vai pieredze, ko varētu ielikt šajā auto, ja protams ir vēlēšanās =)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Oktobris 2007, 07:45 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Oktobris 2007, 19:25
Atbildes: 2301
Atrašanās vietas: W25
Mašīna: nopietnu seju
Cik es zinu, tad motormuzeja ieeja ir tikai oriģinālam, nevis tādam, kuram ir pieauguši `svešķermenīši`... Tā nu tas ir! Bet mēģināt var...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Oktobris 2007, 07:48 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Jūnijs 2004, 14:39
Atbildes: 1296
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Electra Revil 1
Man patīk.
Mēs 2 gadu laikā knapi savācām naudu Webam un tagad plānojam neispējamo. Protam pasapņot vajag, bet čaļi - nolaižaties uz zemes.
SZ pareizi runā - ir citas prioritātes.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Oktobris 2007, 08:28 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]te cilveeki raud par nieka padsmit veertu ziimiiti uz haubes !! un to ka benziins dargs...a juus gribat shov kaaru!!....

sākās raudāšana. Uz tiem,kas raud par zīmīti, šis topiks neattiecas. Attiecas tikai uz biedriem, kas te jau gadiem viensotru pazīst.
Un kā tad ir? no biedra naudas nav žēl šķirties nevienam?

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 53 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012