Es neko globālu nemainītu aizmugures plauktā, vēl jo mazāk likvidētu galvas balstus (aizmugurē sēdošo drošība, tomēr). No aizmugures joslas nesaklausīsi, tad nafig graizīt. Subvuferi (vai difuzora izejas) pa vidu, aptieciņas vietā, tur kā reiz karkasā caurums. Priekšu gan pārtaisītu – no paneļa vietām neko labu iztaisīt nevar, sagrozīt arī nē, atliek podiumi durvīs (kupejas durvis platas, izskatās normāli), midbasus kaučkur oriģinālo vietā, sagriežot pret salonu, nu un pīkstuļi stoikās (bet nu izskatās gan tā kretīniski, mans viedoklis). Var mēģīnāt pīkstuļus ielikt vietās, kur mēdz būt spoguļu regulēšanas kloķīši, kaut gan par zemu vieta.
Bet augstāk minētais ir tikai mans skatījums un var tikt apstrīdēts. Reiz ko līdzīgu taisīju w124 sedanam. Man un, kas svarīgāk, citiem skanējums patika.
Bet krievu inetā caraudiosound.ru (vai kā līdzīgi) bija aprakstīti w124 apskaņošanas varianti, pameklējiet.
Starp citu, galvenais ir apsvērt kādas tad ir vēlmes, un ja mērķis ir sasniegt vidēji atraktīvu bummcicibumcic, tad skrūvē vien visu klāt oriģinālās vietās, skanēs un varbūt pat nesajutīsi starpību