Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 35 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Audio upgrade W124 CE
AtbildeAtbilde saņemta: 25. Jūlijs 2007, 12:19 
Lietotāja avatārs
Sveiki! Vēlējos lūgt padomu saistībā ar skaņas komplekta nomaiņu iekš W124 CE. Ir komplekts no iepriekšējās automašīnas - Pioneer sistēma: priekšas divi skaļruņi, pīkstuļi, aizmugurē - ovālas pioneer 3-joslenes.

Pieļauju iespēju ka ar priekšu problēmas nebūs, jo priekšu skaļruņi cik atminos visdrīzāk ir tie 12, vai 13 cm, kas kā te sapratu pēc citām diskusijām derēs oriģinālās vietās, domāju arī ar vietas atrašanu pīkstuļiem problēmu nebūs.

Arī par vadu instalāciju nevajadzētu būt problēmu.

Tomēr uztrauc aizmugure. Cik tur paskatījos, tad tur ir diezgan daudz dzelžu krustu šķērsu, zem paneļu un fiziski vietas ovāliem nav - skaļruņu grozus nevarēs ielocīt. Tomēr savulaik kaut kur redzēju (iespējams kaut kādā ss.lv sludeklī) nobildētu aizmugurējo paneli, kur ovāli bija iemānīti starp aptieciņu un oriģinālajām skaļruņu vietām 45 grādu leņķī.

Varbūt kādam ir pieredze ar šādas sistēmas instalāciju aizmugurējā panelī? Kā tur sastāvās ar dzelžiem zem paneļa - vai tur kaut ko var amputēt, vai tomēr visiem viņiem ir kāda nozīmīga funkcija?

Ivo

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Jūlijs 2007, 12:57 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

tā kā pats arīdzan plānoju Audio iekš sava C124, jautājums....

1. Vai Tev ir saulessargs aizmugures logam?

2. Vai Tev ir aizmugurējie galvas balsti ?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Jūlijs 2007, 13:09 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]tā kā pats arīdzan plānoju Audio iekš sava C124, jautājums....

1. Vai Tev ir saulessargs aizmugures logam?

2. Vai Tev ir aizmugurējie galvas balsti ?

Nav nedz saulessarga nedz galvas balstu. Tā laikam kā atsevišķa fiška komfortam, vai kā Tavā gadījumā - diskomfortam :D :D :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Jūlijs 2007, 13:16 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Nu redz, tad Tavā gadījumā ir ļoti vienkārši....(manā gadījumā man tas plaukst attiecīgi ir daudz savādāks, jo man tie galvas balsti aizmugurē+saulessargs ir elektroniski utt)

Tev tas plaukts ņemas ārā, tā vietā tiek izgatavots cits(laikam no saplākšņa utt) un tajā jaunajā plauktā tiek tad ielikti visi vajadzīgie štrumi.....

tā man bija vecajā W124 sedanā...taisīja tajā kantorī, kas bija uzraiz aiz Elkor servisa centra Brīvības ielā 195 ? nosaukumu gan neatceros, bet tur bija labi sava aroda pratēji

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Jūlijs 2007, 13:19 
Lietotāja avatārs
Brīvības 201 "auto studio." Vai ir tagad, nezinu, bet agrāk bija :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Jūlijs 2007, 13:20 
Lietotāja avatārs
•SIA Proaudio (www.carsound.lv, Stopiņu pagasts, Jaunrumpji, kontakti: Āris 26552240) – Lanzar Pyle auto audio un multimedia preces, auto tuninga preces un pakalpojumi, kā arī auto drošības sistēmas un to uzstādīšana

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Jūlijs 2007, 13:21 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]Nu redz, tad Tavā gadījumā ir ļoti vienkārši....(manā gadījumā man tas plaukst attiecīgi ir daudz savādāks, jo man tie galvas balsti aizmugurē+saulessargs ir elektroniski utt)

Tev tas plaukts ņemas ārā, tā vietā tiek izgatavots cits(laikam no saplākšņa utt) un tajā jaunajā plauktā tiek tad ielikti visi vajadzīgie štrumi.....

tā man bija vecajā W124 sedanā...taisīja tajā kantorī, kas bija uzraiz aiz Elkor servisa centra Brīvības ielā 195 ? nosaukumu gan neatceros, bet tur bija labi sava aroda pratēji

Ahaa, skaidrs - kaut ko izdomāsim. Manai kupejai gan vispār maz elektronikas, bet vienīgais, kas diskomfortē ir NEelektriskie logi, par pārējo īpaši neraudu par spīti tam, ka pārsēdos uz MB no Japāņa, kur par elektronikas trūkumu sūdzēties būtu lieki. Man gan ir savs meistars, kas to darīs. Viņš gan nepiederās pie kantoriem, un tā viņam vairāk kā hobijlieta, līdz ar to ir iespējas pa lēto, vai kādu barterīti sabīdīt, lika iepriekšējai mašīnai skaņu un biju ļoti apmierināts, šis gan visu nakti ņēmās, bet piegāja lietai ļoti rūpīgi un viss tika ļoti kvalitatīvi un pārdomāti sataisīts.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Jūlijs 2007, 13:22 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
,,pateretajs,, nedavno sebe stavil pokonsuļtirujsja.Na zad stavj sub v bagazniek s portom v salon samij lutwij variant dlja QP,poperedu dinamiki+piwalki a krosoveri est? :ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Jūlijs 2007, 13:23 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 904
Atrašanās vietas: N57.0556 E24.0701
Mašīna: Jeep
Es neko globālu nemainītu aizmugures plauktā, vēl jo mazāk likvidētu galvas balstus (aizmugurē sēdošo drošība, tomēr). No aizmugures joslas nesaklausīsi, tad nafig graizīt. Subvuferi (vai difuzora izejas) pa vidu, aptieciņas vietā, tur kā reiz karkasā caurums. Priekšu gan pārtaisītu – no paneļa vietām neko labu iztaisīt nevar, sagrozīt arī nē, atliek podiumi durvīs (kupejas durvis platas, izskatās normāli), midbasus kaučkur oriģinālo vietā, sagriežot pret salonu, nu un pīkstuļi stoikās (bet nu izskatās gan tā kretīniski, mans viedoklis). Var mēģīnāt pīkstuļus ielikt vietās, kur mēdz būt spoguļu regulēšanas kloķīši, kaut gan par zemu vieta.
Bet augstāk minētais ir tikai mans skatījums un var tikt apstrīdēts. Reiz ko līdzīgu taisīju w124 sedanam. Man un, kas svarīgāk, citiem skanējums patika.

Bet krievu inetā caraudiosound.ru (vai kā līdzīgi) bija aprakstīti w124 apskaņošanas varianti, pameklējiet.

Starp citu, galvenais ir apsvērt kādas tad ir vēlmes, un ja mērķis ir sasniegt vidēji atraktīvu bummcicibumcic, tad skrūvē vien visu klāt oriģinālās vietās, skanēs un varbūt pat nesajutīsi starpību :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Jūlijs 2007, 13:25 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]173655|vabo|[/user],,pateretajs,, nedavno sebe stavil pokonsuļtirujsja.Na zad stavj sub v bagazniek s portom v salon samij lutwij variant dlja QP,poperedu dinamiki+piwalki a krosoveri est? :ninja:

Krosovera netu, i nenado, tak zhe kak i sub, u menja edinstvennoje trebovanije - ka4estvo i 4tobi polnij spektr 4astot bil, a diskoteka s mega basom v ma6inje mnje nenuzhna - i tak xvatajet na meroprijatijax, na kotorix sam stavlju zvuk :D

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 35 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012