Citēt:
[user]204624|Shmit|[/user]
Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]
viena piezīme: sistēmai var uzstādīt default 22C un izslēgt visas pogas un visu cauru gadu neaiztikt - ziemā būs silts, bet vasarā būs auksts. Ticiet man, esmu to pārbaudījis. Kuram pietiktu drosmes šo nesaukt par klimata kontroli???
Tu man paskaidro vienu kaa vinja saprot kad ir jaapuush kaads gaiss ja ir uzlika 22t?
Piem kondishka ir likta ne ruupniicaa in ja man ir taas triss pogas 1. logu sausinaashana 2.kondishka un 3. gaisa cirkulaacija
vai man arii ir iespeeja estatiit visu defaultaa?
Es jau rakstīju, ka salonā augšā pie lampiņām ir temperatūras sensors. Tāda restīte. Tā arī zina. Ja salona temp ir virs 22C, tad pūš aukstu, ja zem - tad karstu. Ja ir vairāk kā 10 vai 15C grādu starpība starp āra un salona temp, tad tiek automātiski aizvērts ciet recirculation.
22C ir ieteicamā temperatūra. Tā rakstīts klima instrukcijā. Man tam ir vesela atsevišķa grāmatiņa līdzi W124. Laikam ar tādu settingu ir visoptimālākā darbība.
Vispār esmu redzējis, ka vidējā poga mēdz būt ar citu zīmējumu... Manam ir "EC". Citiem ir zvaigznīte. Sapratu, ka tas tomēr neko nemaina.