Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 176 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: mb coupe 124
AtbildeAtbilde saņemta: 13. Augusts 2007, 17:48 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]Kaut kā likās, ka jūs te mazliet nepareizi par tiem klimatiem runājāt.
W124 ir trīs veidu ventilācijas sistēmas.

1. Bla bla bla.

2. Bla bla bla.
3. Bla bla bla un nav nemaz tik rets.

Un ko tad mēs te tik nepareizi maļam??? Takš entās reizes jau pieminējām visus 3 variantus un to, kas tie tādi vispār ir.

Un kāds sakars vispār tam temp. dačikam ar jebko? Tas rāda āra temperatūru....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Augusts 2007, 17:49 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]par automātiem ir tā...

ir 2 veidi:

4 pakāpju-parasti atrodams, drošs kā zeme-tika maini eļļas un netaisi dubulto Kickdownu

5 pakāpju-jau retāk.
5 pakāpju automāts ir TIEŠI tas pats 4 pakāpju, tikai 5.robas pieslēdzas elektroniski virs 70 km/h.. braucot uz 75 manuāli iemetam iekš 4.ā roba, ja apgriezieni aiziet augšā nedaudz un jūtams uzrāviens-tātad kārba ir dzīva un vesela

To "dubulto kickdown`u" nerekomendējas taisīt 124`tajiem vai "vispār kārbām nepatīk"?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Augusts 2007, 17:53 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]387|elSprogo|[/user]
Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]Kaut kā likās, ka jūs te mazliet nepareizi par tiem klimatiem runājāt.

1. Bla bla bla.

2. Bla bla bla.

Un ko tad mēs te tik nepareizi maļam??? Takš entās reizes jau pieminējām visus 3 variantus un to, kas tie tādi vispār ir.

āra temp.dačiks atrodas pie numura. Salonā atrodas pie grieztiem

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Augusts 2007, 17:54 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]143422|Exorcist|[/user]
Citēt:

ir 2 veidi:

4 pakāpju-parasti atrodams, drošs kā zeme-tika maini eļļas un netaisi dubulto Kickdownu

5 pakāpju-jau retāk.
5 pakāpju automāts ir TIEŠI tas pats 4 pakāpju, tikai 5.robas pieslēdzas elektroniski virs 70 km/h.. braucot uz 75 manuāli iemetam iekš 4.ā roba, ja apgriezieni aiziet augšā nedaudz un jūtams uzrāviens-tātad kārba ir dzīva un vesela

To "dubulto kickdown`u" nerekomendējas taisīt 124`tajiem vai "vispār kārbām nepatīk"?

krievu mbclub pat rekomendē ar roku iemest vajadzīgajā robā.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Augusts 2007, 19:38 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
[user]387|elSprogo|[/user]Un kāds sakars vispār tam temp. dačikam ar jebko? Tas rāda āra temperatūru....

:iagree:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Augusts 2007, 19:39 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

dubultais kickdowns- uzber līdz galam, pa pusi atlaiž (tajā brīdī kārba jau paspēj par 1 robu pārslēgties) un atkal iemin....

tādas pāris reizes x 10 un kārbai remonts

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Augusts 2007, 08:17 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]204624|Shmit|[/user]
Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]

viena piezīme: sistēmai var uzstādīt default 22C un izslēgt visas pogas un visu cauru gadu neaiztikt - ziemā būs silts, bet vasarā būs auksts. Ticiet man, esmu to pārbaudījis. Kuram pietiktu drosmes šo nesaukt par klimata kontroli???

Tu man paskaidro vienu kaa vinja saprot kad ir jaapuush kaads gaiss ja ir uzlika 22t?
Piem kondishka ir likta ne ruupniicaa in ja man ir taas triss pogas 1. logu sausinaashana 2.kondishka un 3. gaisa cirkulaacija
vai man arii ir iespeeja estatiit visu defaultaa?

Es jau rakstīju, ka salonā augšā pie lampiņām ir temperatūras sensors. Tāda restīte. Tā arī zina. Ja salona temp ir virs 22C, tad pūš aukstu, ja zem - tad karstu. Ja ir vairāk kā 10 vai 15C grādu starpība starp āra un salona temp, tad tiek automātiski aizvērts ciet recirculation.
22C ir ieteicamā temperatūra. Tā rakstīts klima instrukcijā. Man tam ir vesela atsevišķa grāmatiņa līdzi W124. Laikam ar tādu settingu ir visoptimālākā darbība.
Vispār esmu redzējis, ka vidējā poga mēdz būt ar citu zīmējumu... Manam ir "EC". Citiem ir zvaigznīte. Sapratu, ka tas tomēr neko nemaina.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Augusts 2007, 08:22 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]387|elSprogo|[/user]
Citēt:

1. Bla bla bla.

2. Bla bla bla.

āra temp ir atsevišķa opcija, kura bija jāpasūta. Salona temp sensors ir defaults.
Daudz rakstīju tāpēc, ka izlasīju, ka W124 esot kondicionieris. Ar kond. es saprotu to nožēlojamo pogu ar uzrakstu AC, kas tiek likta simtiem dažādu auto mūsdienās un kas tiešām arī ir tikai AC. W124 ir super kruta sistēma, kuru par kondicionieri tādā izpratnē saukt nevar. Gribējās man paspīdēt ar gudrību.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Augusts 2007, 08:24 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]261791|Doberman|[/user]
Citēt:
[user]143422|Exorcist|[/user]
Citēt:

ir 2 veidi:

5 pakāpju-jau retāk.

krievu mbclub pat rekomendē ar roku iemest vajadzīgajā robā.

Jā, to es laika lasīju arī. Esmu mēģinājis savam. Var jau kaut kādu uzlabojumu uzrāvienā dabūt. Tomēr tajā rakstā laikam bija teikts, ka drošāk esot slēgt pašam uz leju, nekā lietot kickdown. Par to es tik drošs neesmu. Ja jau tā podziņa uzlikta ir, tad gan jau, ka arī to lietot drīkst bez raizēm. :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Augusts 2007, 08:25 
Lietotāja avatārs
hmmm izrādās, ka man būs pagadījies riktīgi izvirtīgs vāciets, kas ielicis šitādu manā CE220, kurā pat ādas nava :)

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 176 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012