Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 1883 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 189  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Jautājumi par w123
AtbildeAtbilde saņemta: 23. Aprīlis 2007, 11:33 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
1) Sākumā nodomāju, ka kaut kas ar radiatoriem saķīmiķots un tāpēc nesilst, bet iesaku sākumā savest kārtībā ventilatoru – tam visu laiku nevajadzētu griezties. Bieži kādam slinkums tās termomufas remontēt un tās likvidē vispār – tēvam šādi ato kāds bija iebūvējis atsevišķu slēdzi ventilatora ieslēgšanai / izslēgšanai. Bet tas nekam neder – jālabo un tad jau redzēsi, ir OK vai nav. Krāsai nozīme maza un nosaukumam arī – ka tikai tehniskie parametri ir īstie. Un radiatoru kāds var būt nomainījis pret mazāku – to tilpumi tiešām var atšķirties par vairākiem litriem.

2) Pakaļējā loga tīrītājs ir vājā vieta. Nav redzēti ar veselu releju t.i. kas izslēdzot novietojas pareizā pusē malā uz loga – visi atslēdzot tur arī paliek. Jāturpina meklēt vaina – neko citu nepateikšu. Detaļu tur pietiekami un pietiekami daudz kas var noplīst.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Aprīlis 2007, 15:52 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Aprīlis 2007, 14:07
Atbildes: 392
Mašīna: A150 w169
Paldies Mizx par atbildi! Radiators liekas, ka ir oriģinālais. Jāpaskatās kas ar to muftu.
Pakaļējais dvorņiks līdz pēdējam brīdim šancēja forši, nekad pusceļā nepalika. Varbūt tev ir zināms kur var atrast sakarīgu autiņa elektroshēmu?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Aprīlis 2007, 17:05 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Oktobris 2006, 20:08
Atbildes: 223
Atrašanās vietas: LV, Rīga
Mašīna: oooo
Man arī interesē laba skaidra shēma W123. Savādāk jāmokās ar tādu miglainu pdf variantā. Ar lupu jāskatās, kur kurš vads iet. Esmu arī meklējis CD disku veikalos priekš W123, bet nebija(izpirkuši un vairs nepieved).

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Aprīlis 2007, 17:15 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Starp citu es te iepriekš sūdzējos par sitieniem aizmugurē pa auto korpusu. Pagaidām izskatās, ka esmu atradis īsto iemeslu. Braucot uz laukiem atkal sākās tie klaudzieni. Ņēmu un atjaucu vaļā to riteni, no kuras puses likās, ka skan (vadītāja, aizmugure). Jā atkal dilums no rocenes. Jau iepriekš biju redzējis, ka pats disks arī tā nevienmērīgi iedilis iekšpusē. Izdomāju uz ātru roku noslīpēt rocenes līdzenas uz slīpripas. Tāpat vairs tur nav ko žēlot, jāmaina. Nu (ptu ptu ptu) kopš tās reizes vairs nav bijuši tie klaudzieni. Cerams, ka līdz disku un roceņu loku maiņai nekas nemainīsies.
Pirms tam bija tāda panika, it sevišķi braucot un to visu dzirdot. Likās te kārba, te motors, te gultnis, te kardāns, te diferenciālis. :D Visi sliktākie scenāriji tika izskatīti. Braukt vairs pat negribējās.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Maijs 2007, 20:31 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Janvāris 2007, 18:41
Atbildes: 1158
Atrašanās vietas: Jēkabpils, Rīga
Mašīna: W211 E320CDI

http://www.youtube.com/watch?v=wTdC3LC2lW0
lielaakus idiotus neesmu redzeejis!!!!!!! zheel palika skatoties, kaadu labu motoru nokauj! labaak man buutu atdevushi! labaak buutu braukaajushi un hotj sadauziijushi to mashiinu nevis apzinaati nobeigushi! taadi idioti.....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Maijs 2007, 15:11 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Nu tā alkal jautājums! :) Šodien vazājos pa sastrēgumiem un dzinēja temperatūra uzkāpa līdz aptuveni 102 grādiem (bultiņa stāvēja uz tās svītras, kas pa vidu starp 80 grādiem un 120 grādiem). Braucot jau uz 90 pa šoseju sāka kristies un uz kaut kur 90 grādiem rādīja. Tikko iebraucu sastrēgumā atkal 100 un bišķīt vairāk grādu. Tas ir normāli vai kaut kas jāmaina, piem. reostats??? Cik palasījos tad laikam darba tempratūrai jābūt 85 grādi visu laiku??? Gaidīšu atbildes :scratchchin:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Maijs 2007, 15:12 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Sajaucu nevis reostats, bet termostats

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Maijs 2007, 15:43 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Janvāris 2007, 18:41
Atbildes: 1158
Atrašanās vietas: Jēkabpils, Rīga
Mašīna: W211 E320CDI

itkaa es cik zinu 82 graadi ir stock temp! logjiski ka shaadaa dienaa vinja var uzkaapt vairaak! bet shite jau liekas ka par daudz! ~80% temperatuuras probleemu gadiijumos, vainiigs ir termostats! bet paprasi kadam gudraakam, es tik taa pastaastiiju, ko esmu pa ausu galam dzirdeejis.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Maijs 2007, 23:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Nav ko satraukties. Papildus ventilators ieslēdzoties tikai virs 100 grādiem. Ja karstu virs 110, tad es satrauktos, 100 pa vasaru sastrēgumā pie mums ir normāli.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Maijs 2007, 10:12 
Lietotāja avatārs
Tādos gadījumos nosist temperatūru palīdz ventilātora ieslēgšana uz pilnu klapi (tikai jāpagriež lai pūstu karsto gaisu), temperatūra nokritīsies. Pārbaudīts.

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 1883 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 189  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012