Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 20 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: mazie... A klase
AtbildeAtbilde saņemta: 15. Septembris 2004, 17:26 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
:) labvakar visiem !...loti labi gimenes draugi grib iegaadaaties MB A klasi(gribot diizeli)...solijos apjautaaties forumaa (tas ir jums visiem)...ko varat pateikt par so masiiniiti:plusi ,miinusi kas labs, kas galiigi nav labs...kas dzirdeets par A klasi :) paldies!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Septembris 2004, 18:23 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
Viņi ir.....maziņi..... :) Esmu tikai ar tiem BonaM takšiem braucis, priekšā dikti šaurs. Palsijos, ko vācieši par šito auto saka. Saakas stasts ar to, ka feislifta modeļi, kas nāca no 2001. gada ir tehniski krietni uzlaboti salīdzinot ar pirmajiem modeļiem. Priekšējā piekare mēdzot grabēt, bet attiecīgās gumijas varot par apm. 18Eur jaunas nopirkt, ta ka tā īsti liela probēlma nebūs. No dīzeļiem ļoti labs esot 170CDI, kuram ir pietiekami labs griezes moments, lai to mazo verķi tā kārtiīg no vietas izkustinātu. Ar pusautomātisko kārbu arī bar gadīties problēmas, kad pēkšņi parkošanas režīms vairs neslēdzās iekšā vai nevar sabūt no tā ārā. Pati mašīnas krāsa ir ļoti "mīksta" - lidojoši insekti un mazi akmentiņi diezgan viegli izsit krāsā kādu mazāku caurumiņu, kas rekordātros tempos saaks rūsēt. Pēc kāda laika, ja vadītājs uz dūšīgo pusi, varētu saakt čīkstēt vadītāja beņķis. Ar elektroniku arī viss nav gluži 100% - centrāla atslēga varētu saakt nīķoties. Īsāk sakot - A-klase līdz 2001.gadam neatbilst nekādiem MB standartiem, bet modeļiem no 2001. gada lielākā daļa šo defektu ir izlaboti.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Septembris 2004, 18:38 
Eksperts
Lietotāja avatārs

:) ...paldies ELSPROGO, par atbildi es jau aizmigu gaidot :D ...(draugi jau zvanija un tik prasa ...nu...nu)...iisaak sakot pateiksu ka sis modelis ir schrots :D ...nee nnee neteiksu veel apvainosies ...bet nu taa bilde nav iipasi ceriiga...veel man skiet ka vini grib nemt jaunu...liizingaa.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Septembris 2004, 18:43 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Man pašam A-klase saistās ar patīkamajām atmiņām...toreiz bija 2000. gads un man bija uzdevums pirmo reizi dzīvē braukt ar MB, respektīvi, ar A 180 pie stūres braukt no Gettingenes uz Freiburgu, no Freiburgas uz Frankfurti pie Mainas un pēc tam uz Berlīni....Tam visam pa vidu labs tuss ar dejošanu, gulētas 4 stundas....
iesēžoties liekās, ka nebūs kur likt kājas, taču finālā sajutos ļoti ērti, drusku izmēģināju aprīkojumu un devāmies ceļā...Jāsaka, ka dinamika, vismaz uz bāņa, bija ļoti laba- man patika. Toreiz divās dienās nobraucu ap 1000 km un tā kā man ir drusku traumēta mugura, tad beigās raustījos kāpt ārā ( kā parasti man bija, braucot lielus attālumus ar Golf, VW, Audi), taču, Tavu brīnumu, pēc A-klases brauciena mana mugura jutās pat ļoti OK!!!
Par uzturēšanu īsti nezinu, jo tas bija nomas auto un man nevienam paziņam tāda nav.....
Manevrētspēja pilsētā bija vēl viena lieta, kas pārsteidza....Ok, nav Smarts, taču pa pilsētu spindz kā bitīte ......
Tas pagaidām....taču atkārtoju, ar šo MB sākās mana saslimšana ar MB marku! 8D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Septembris 2004, 18:58 
Eksperts
Lietotāja avatārs

2SUPERZIGS... spriezot peec pilseetaam tad jau tu riktiigi ar to A klasi pa tiem OSIISIEM nobraukaaji!...starpcitu komiski bet man MB arii ir viens no eertakajiem auto manai mugurai+miikstaa gaitaa mugura reaali atpuusas ...bet braucis ar Aklasi neesmu ...jaizsauc vienreiz buus taxis kaa ELSPROGO teica :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Septembris 2004, 19:01 
Eksperts
Lietotāja avatārs

RIPS - viss, ko es te saraxtiju, ir džeku no Auto Bild raxtiits. Jocīgi, bet raxtaa nav nekā pozitīva, bet tas laikam tapē, ka tests tieši bija domāts, lai uzzinātu vājās vietas. Ja viņi grib ņemt jaunu, tad probēlmu nebūs, tas mana gabala jau teikts. Ja pavisam pavisam jaunu grib pirkt, tad viņi varētu tikt jau pie 2ās A-klases paaudzes, kas ir pat ļoti laba un kvalitatīva. Uzzini, kādu tieši viņi domā pirkt, lai es varetu precīzāk pateikt, kas un kā, jo ar jauno stāsts jau pavsisam savādāks.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Septembris 2004, 19:04 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Btw, vienmēr pastāv iespēja Domenikā paņemt testa braucienu ar to mazo verķi. Ja klients izskatīsies uzticams, viņi var pat to verķi uz visu 6dienu un 7dienu iedot palietot, lai rodās skaidrāks iespaids.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Septembris 2004, 19:14 
Lietotāja avatārs
mana družka kādu laiku strādāja Domeniksā un piedalījās tajos viņu testu braucienos, ir izmēģinājusi visādas klases, bet nu par šo viņa iefanoja visvairāk. Tīri sievišķīga, ērta un easy to drive. Bet tas nu ir kā kuram. Piekrītu elSprogo, ka jaizmēģina mašīna testos. Vismaz agrāk viņi pa Biķeriem testējās un varēja pieteikties testiem iepriekš.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Septembris 2004, 19:24 
Eksperts
Lietotāja avatārs

:D ... nu es jau viniem ieteicu aiziet uz domeniku un patesteet ...jo testiem tagad dod visas firmas...bet pirms tam vini grib tomeer dzirdeet tautas kritiku(es tam piekriitu tauta pateiks visu...labu un sliktu)...vini grib jaunu...liizingaa.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Septembris 2004, 19:36 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Nu, tad pameklēšu ko pa jauno A-klasi runā, bet, cik ir jau lasīts, atsauksmes tikai tās labākās.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 20 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012