Drusku pastāstīšu par signalizācijām, nesen mācijos kā notestēt:
Signalizācija ar peidžeri liekas ļoti laba lieta bet patiesībā lielāka daļa tiek taisīta ķīnā. Peidžera signalu var noslāpēt ar parastu vārtu attaisāmo pūlti, signāls vienkārši līdz peidžeri netiek, cenu ziņā visai lētas salīdzinot ar labiem ražotāiem.
Oriģinālo imobilaizeri kas nāk atslēgā (sākot ar 98g. auto) var pārbaudīt ietinot follijā no šokolādes. Imobilaizera signāls tiek noslāpēts ar follija ekrānu un auto nevar pielaist, vai arī tas noslāpst.
Ja auto var iedarbināt ne vienmēr var uzskatīt ka ir problēmas ar imobilaizeru. Bet vajadzētu padomāt par auto drošību.
Automātiskā slepenā poga ja ir uzstādīta profesionāli ir ļoti efektīvs aizsardzības līdzeklis un visai lēts.
Imobilaizeri no populārākiem
Skay brake - ražots Latvijā ļoti labs un efektīvs līdzekli. Elektronikas bloki ļoti mazi var viegli paslēpt. No krievu dīleriem var nopirkt lētāk :whistle:
Blac bac - ražots Krievijā ļoti labs un efektīvs. Elektronikas bloki visai lieli, bet paslēpt var. Cenu ziņā visai tuvu.
Es izvēlētos Skay Brake
Salona aizsardzība oriģinālā Ok.
Papildus uzstādīta atkarībā cik profesionāli uzstādīts, bieži vien ne visai. Ir divi veidi ultrosķānās izskatās kā divi mikrofoniņi, vai lampiņās pie griestiem, viens dod skaņu otrs uztver. Papildus usztādīti bieži vien sagrozīti un nestrādā. Oriģinālie parasti ir zem apšuvuma.
Infrasarkanā (varbūt klūdos) parasti atrodās centā pie griestiem, mēra lauku salonā (1 zona), apkārt mašīnāi pa perimetru (2 zona) var ieregulēt ja iekļust 2 zonā tad brīdina. Ļoti laba lieta..
Liels mīnus zonas laukumus var regulēt, bet tie mainās atkarībā no temperatūras, mitruma un tt. Arī oriģināliem.
GPS signalizācijas, visai dargs pasākums. Iebraucot angārā pazūd signāls un nevar atrast. Sviests.
Sonors uz magnētiskiem viļņiem, tiek aktivizēts kad auto jau aizdzina. Tad sākas arī meklēšana. Ļoti daudziem ir uzstādīts un zagļi to zin tāpēc nozogot meklē tos blokus. Visai efektīvs diezgan daudz auto arī atrod. Padārgs, šķiet ka ir arī abonēšanas maksa.
Ieteikums pārbaudīt signalizāciju arī tiem kam ir oriģinālā. To var izdarīt sekojoši aktivizē un ar atslēgu attaisa durviss (to var izdarīt arī jauniem auto). Signalizācijai ir jāstrādā ja kapotu attaisa.
Es biju pārsteigts par savu autiņu, kad pārbaudīju. Man signalizācijas tik pat kā nav

Likšu jaunu.