Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 56 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: auto mazgātuve
AtbildeAtbilde saņemta: 06. Februāris 2007, 07:21 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2006, 05:19
Atbildes: 2188
Atrašanās vietas: Latvija, Jūrmala, Dzintari
Mašīna: Automobīli
Citēt:
[user]377|skeram|[/user]Vienīgais, ko spiediens izdara labāk, ir tas, ka ar spiedienu skalojot dabūn noskalot visus lielos netīrumus un tie vēlāk ar švammi beržot neskrāpē auto krāsu........
Bet vasarā auto mazgāju pats tikai tad, kad ir lielā luste to pašam arī ievaskot (Pašu lietotais vasks ir desmit reizes noturīgās un efektīvāks, kā auto mazgātuvēs lietotais un gandarījums tāpat)......

...jā, un vēl ar spiedienu labi sasit tos dubļus iekšā atslēgās, logo tīrāmos mehānismos.... :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Marts 2007, 19:54 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 28. Decembris 2006, 06:40
Atbildes: 92
Atrašanās vietas: Rīga
šodien iebraucu "džuljetā" (iepriekš šajā kantori nebij sanācis), kas uz vienības gatves pirms graudu ielas. mazgāšana ar vasku 7,30 Ls, par 20 santikiem lētāk nekā eurostopā, kas valdeķu ielas. Ir OK un pirmo reizi nomāzgāja ļitokus tā 8D , visi melnie bremžu putekļi no visām iespējamām spraugām beidzot tika iztīrīti - šāds rezultāts manā pieredzē pirmo reizi.
Izskatās, ka galvenie tur ir kaut kādi melnie (tip. armēņi vai tml.), bet strādā krievi, kuri tiek ah..tj dzenāti. Karoč, secināju, ka menie :must: vairāk apzinās naudas vērtību.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Marts 2007, 19:58 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Jūlijs 2005, 22:26
Atbildes: 1495
Atrašanās vietas: Salaspils - Rīga, LV
Mašīna: Volvo V70
ja tiešām labi nomazgā, tad jau var arī maksāt...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Marts 2007, 20:02 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Hmm..iesaku Karcher uz Deglava ielas, man patika jau 4.o reizi

mazgāšana +vasks= 6,50

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Marts 2007, 20:06 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Jūlijs 2005, 22:26
Atbildes: 1495
Atrašanās vietas: Salaspils - Rīga, LV
Mašīna: Volvo V70
es rekomendēju LATHOLD uz Tvaika ielas, tikai 4,80 ar vasku...
un par kvalitāti man nav nācies sūdzēties...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Marts 2007, 20:16 
Lietotāja avatārs
parasti mazgāju bieķensalas ielā kvalitāte ok!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Marts 2007, 20:26 
Lietotāja avatārs
Visas augstāk pieminētās mojkas ir O.K.,bet NEKAD nebrauciet iekšā Purvciemā,gar pašu mežu iet iela(neatceros tikai kāda.....tā kas iet no 23 troleibusa galapunkta uz Lielvārdes ielu).....tur ir autostāvvieta ar mojku........nu pilnīgs sviests,divi luņi galīgajās pi......lēs.beigās paņēmu pats un pabeidzu mazgāt.Jāatzīstas-tas bija gadu atpakaļ,varbūt tagad situācija ir mainījusies,bet man pietika.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Marts 2007, 21:12 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 25. Augusts 2005, 22:17
Atbildes: 547
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga, Ventspils
Mašīna: MB S300
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]Hmm..iesaku Karcher uz Deglava ielas, man patika jau 4.o reizi

mazgāšana +vasks= 6,50

:iagree: tiešām vienmēr labi ir bijis tur!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Jūlijs 2007, 12:39 
Lietotāja avatārs
Karcher labs ir (tikai inflacija skarusi ari vinus) bet ari ir gadijusies nelabi gadijumi (nu tur sanus nenomzaga), talak par SOS, vakar ne suda nenomazgaja, vienakrsi viss sparns draumigak izskatas ka pirms mazgasanas, auto rings - nu dalitas emocijas, pretim BM auto reiz mazgaju (ka jau latvietis uz cenu pavilkos) bet nebiaj slitki, sikie bidlas labi nozmagaja bet nozveja pipeejot bez lupatam :) Pats noslauciju un bija labi, Enri purcika - attieksme pilniga ateja-peibraucot 21.30 kaut kads rajonkiks kas tur berze masinas skaidro (ar iztrukstosiems LV burtiem - butu labak krieviski) ka nespees lidz 22.00 nomazgaat masinu - es soka pilniga, izgaju no transa azibraucu citur-kops tas reizes enri neesmu bijis bet visapr atmina nevil labi mazgaa, preti GO PLANET, neslikta tocka, labi mazga, smuki bet noslauka nevisai bet noteikti var apmekleet, vienibas gatves dzuljeta labi mazga labi zave laba attieksme (tikai ta palenu es teiktu - kareiz biaj ta reize ka agdams veikala dega un bija jaskrien), bet visapr pozitvi. Nakamais uz parbaudem bus Laila 2 terbatas iela, un tad Auto bild bija pulicets ka ta matisas iela pirms Vietalvas ielas loti laba mazgatva, tikai dievs nav devis man aliku rindu izstaveet...visapr man svarigi ir mazgasana plus zavesana jo izbraucot ara atri tie putekli mitras vietas atsaj autografu... Laila2 - turies

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Jūlijs 2007, 12:51 
Lietotāja avatārs
Turpinajuma vel tris.... Tur aiz slavu apla tocka kaut kada nezinu ka saucas-normali nozmagaja ciprani seksigi par darbu bet tikai tadi azimigusi darbinieki izskatijas - bet nu tas ta, un tad vel par to EuroStop vai kaa tur pardaugava, ja nu tur ar cilveku skaitu vini neizcelas, bet it ka labi nozmagja, tikai taa lenigi ari, viens mazga otrs tupli skatas, adminstrators vai vaditajs maca vinus, nu lai trenejas uz savam masinam bet kopuma normali mazga, Talak lacplesu iela pirms valmieras, labs kantoris, tiesam patikaimi labi visu izdarija.

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 56 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012