Karcher labs ir (tikai inflacija skarusi ari vinus) bet ari ir gadijusies nelabi gadijumi (nu tur sanus nenomzaga), talak par SOS, vakar ne suda nenomazgaja, vienakrsi viss sparns draumigak izskatas ka pirms mazgasanas, auto rings - nu dalitas emocijas, pretim BM auto reiz mazgaju (ka jau latvietis uz cenu pavilkos) bet nebiaj slitki, sikie bidlas labi nozmagaja bet nozveja pipeejot bez lupatam
.gif)
Pats noslauciju un bija labi, Enri purcika - attieksme pilniga ateja-peibraucot 21.30 kaut kads rajonkiks kas tur berze masinas skaidro (ar iztrukstosiems LV burtiem - butu labak krieviski) ka nespees lidz 22.00 nomazgaat masinu - es soka pilniga, izgaju no transa azibraucu citur-kops tas reizes enri neesmu bijis bet visapr atmina nevil labi mazgaa, preti GO PLANET, neslikta tocka, labi mazga, smuki bet noslauka nevisai bet noteikti var apmekleet, vienibas gatves dzuljeta labi mazga labi zave laba attieksme (tikai ta palenu es teiktu - kareiz biaj ta reize ka agdams veikala dega un bija jaskrien), bet visapr pozitvi. Nakamais uz parbaudem bus Laila 2 terbatas iela, un tad Auto bild bija pulicets ka ta matisas iela pirms Vietalvas ielas loti laba mazgatva, tikai dievs nav devis man aliku rindu izstaveet...visapr man svarigi ir mazgasana plus zavesana jo izbraucot ara atri tie putekli mitras vietas atsaj autografu... Laila2 - turies