Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3905 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 371, 372, 373, 374, 375, 376, 377 ... 391  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Joki un Anekdotes I
AtbildeAtbilde saņemta: 16. Decembris 2008, 20:07 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2007, 15:53
Atbildes: 2972
Atrašanās vietas: Riga LV
Mašīna: Ford Explorer E1, ce124, mb310
Policists notvertajam arestantam vaicā:
- Kādēļ jūs bēgāt no cietuma?
- Es gribēju precēties.
- Hm. Jums ir neparasts priekšstats par brīvību.

Pirms operācijas ārsts prasa pacientam:
- Kādu tad narkozi izvēlēsieties? Dārgo vai lēto?
- Lēto, lēto.
- Nu labi: "Aijā žūžū, lāča bērni..."

Slimnieks ieiet ārsta kabinetā un sāk sūdzēties:
- Astma mani galīgi ir nomocījusi. Ko man darīt?
- Atmetiet smēķēšanu, alkohola lietošanu, vairāk laika pavadiet svaigā gaisā un nopērciet brilles.
- Kāpēc brilles?
- Lai redzētu uzrakstus uz ārstu kabinetu durvīm. Es esmu urologs.

Pie kādas sievietes durvīm zvana iereibis vīrietis ar cigareti zobos:
- Es sakarā ar precību sludinājumu.
Sieviete: - Bet es taču rakstīju, ka vēlos nedzērāju un nesmēķētāju.
Iereibušais: - Es tikai atnācu Jums pateikt, ka uz mani varat necerēt!

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

DJ privatajiem pasakumuem - korporativie, banketes, kazas, dz.dienas etc. PM

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Decembris 2008, 21:44 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2007, 23:45
Atbildes: 5723
Atrašanās vietas: Rīga, Vangaži
Mašīna: sīkmotors

12stāvu nama parādes durvis ar tajā iemontētu dušu un fēnu

Velosipēds ar laboratorijas iekārtu ķīmiskiem eksperimentiem un dziedošu zivi

Autobusu pietura ar lipīgu mēli, kas nolaiza un pielīmē marku jebkam, kas tuvojas - sunim ar paceltu kāju, omei, kas nāk skatīties trolejbusu sarkastu un pīpējošam policistam

Halāts ar sirds implantu un mākslīgajām nierēm.

Tualetes pods ar pendeli un dzeguzīti.

Nevainības josta ar basketbola grozu un vārtsargu.

Datora pele ar nagu lakošanas, griešanas, vīlēšanas iespējām.

Ceļarullis ar rezerves riteni.

Lielgabala lode ar enkuru.

Kontrabasa futlāris uz kāpurķēdēm.

Telefona būdiņa ar sniega šķūriun periskopu.

Kafijas krūze ar stopkrānu un rezerves izeju.

Alus pudele, no kuras trīs ceturtdaļas aizņem salvete
speciālā nodalījumā paredzēta ērtai mutes noslaucīšanai

Kredītkarte ar spārniņiem un superabsorbējošu virsmu.

Pildspalva ar optisko nakts redzamības tēmēkli.

Lietussargs ar atveramu lodziņu uz augšu, lai paskatītos, kas notiek virs galvas.

Mutes bļoda ar dubulto dibenu, kur paslēpt ūdeni un tad var tikai izlikties, ka mazgājies.

Asinsspiediena mērītājs ar alkometru, spidometru, dinamometru un vēl pusmetru košļājamās gumijas.

Televizora pults ar pulti.

Mobilais tālrunis ar zvanīšanas funkciju..

Vecais labais sunīts kurš rej ar pakaļiņu.

Dacia ar ādas sēdekļiem.

Prezervatīvs ar polifoniskajām melodijām un 4GB atmiņas karti...

Dīvāns ar rentgenu,kas parāda vai kāds nav veļas kastē.

veļas mašīna ar skrejošu vāveri gaļas mašīna ar automātisko atbildētāju un Gēgera skaitītāju.

gāzes plīts ar ķenguru atsitēju

Dārza šķēres ar apsildāmiem vibromasāžas rokturiem un iebūvētu radiouztvērēju

Dzēšgumija ar lādējamu litija bateriju..

Ziemassvētku egle ar pašnovākšanās funkciju pēc Jaunā gada

Termoss ar kustīgu galviņu vieglākai piekļuvei grūti pieejamās vietās

Tualetes papīrs ar Bluetooth un Hands-Free ierīci...

Lāpsta ar zobu bakstāmo, ja smiltis trāpa mutē.

Krūšturis ar atsperēm. Ja nokrīti, uzreiz atkal esi kājās.

Zābaki, kuri nav jānovelk vispār - ar mājas čību funkciju, vannā iešanas funkciju un gulēt iešanas funkciju, var iet arī ārā.

Sērkociņi ar krāsainiem diedziņiem

7-stūru kabatlakatiņš, katrai dienai savs stūrīts!

Sienas kalendārs ar decimetru antenu

joks ar skaidrojošo vārdnīcu, enciklopēdisku izziņu, krāsainām shēmam un grafiku

un imūns tas pēc velna.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Decembris 2008, 09:11 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Septembris 2008, 12:11
Atbildes: 543
Atrašanās vietas: Jamala (Jūrmala), Vecrīga
Mašīna: Mercedes-Benz Trailblazer Bike
Vīrieša seksuālās fantāzijas Un vai tas ir mans
· Piedalās grupveida seksā. Grupas arī ir visādas. Bet... laikam nē.
· Vēro dzimumaktu no malas. Jeppp
· Mīlējas publiskā vietā. Jeppp un ir piepildīts.
· Mīlējas ar citu sievieti, nevis savu pastāvīgo partneri: tā var būt kāda slavenība, kaimiņiene, bijusī mīļākā vai draudzene. Jeppp
· Vēro divu pazīstamu sieviešu mīlēšanos; viena varētu būt partnere, otra — radiniece, draudzene vai kaimiņiene. Ammm... Neesmu drošs.
· Sieviete piespiež stāties ar viņu dzimumattiecībās. Nav mans.
· Piespiež sievieti stāties dzimumattiecībās ar viņu. Nav mans.
· Piespiež sievieti pret viņas gribu veikt orālo seksu. Galīgi nav mans. Var taču nokost!
· Mīlējas neparastā vietā. Tādu neparastu vietu nemaz nav.
· Piedalās seksuālās attiecībās trijatā ar citu vīrieti un sievieti. Varbūt.
· Piedalās seksuālās attiecībās trijatā ar divām sievietēm. Varbūt.
· Piedalās homoseksuālā aktā. Tur ir nianses.
· Vēro vienu vai vairākus vīriešus viņu dzimumaktā ar sievietēm. Vienīgi ja viņš/ viņi ir smuki :-)
· Sieviete viņu seksuāli izmanto. Nav mans.
· Mīlējas ar nevainīgu meiteni. Galīgi nav mans.
· Mīlējas ar sievieti, kurai ir milzīgas krūtis. Nav mans.
· Mīlējas ārpus telpām, piemēram, slavena pieminekļa pakājē. Jeppp un ir piepildīts.
· Sieviete nolaiž urīnu uz viņu. Savu vai svešu? Jebkurā gadījumā- nē.
· Sieviete izmanto vibratoru, lai veiktu ar viņu anālo dzimumaktu. Mmmmm... Nevaru iedomāties.

Sievietes seksuālās fantāzijas Un vai es tajās piedalītos
· Mīlējas ar savu partneri. Jocīga fantāzija. Var jau :-)
· Mīlējas ar savu bijušo mīļāko vai citu vīrieti, nevis ar savu partneri. Uz mani neattiecas
· Mīlējas kādā eksotiskā vietā. Jeppp
· Vīrietis ar varu piespiež viņu uz dzimumaktu. Nu tur augstāk jau bija- nespīd, saulīt!
· Mīlējas publiskā vietā, un citi to vēro. Man der gan tā piedalīšanās, gan tā vērošana.
· Piedalās grupveida seksā. Drīzāk nesanāks.
· Mīlējas ar pilnīgi svešu vīrieti. Nu tur pretim vajag tādu, kam der pilnīgi sveša sieviete. Un es tāds neesmu.
· Mīlējas ar vīrieti, kuram ir atšķirīga ādas krāsa. Varētu jau.
· Mīlējas ar citu sievieti. Šitais uz mani neattiecas.
· No mugurpuses viņu iegūst svešs vīrietis, kura seju viņa tā arī neierauga. Atkal! Nu nē takš!
· Tiek izģērbta publiski. Bring it on!
· Seksuālas darbības ar dzīvnieku, parasti ar zirgu vai suni. A es tur pričom?
· Vēro dzimumaktu no malas. Ar mani? Nē, nu smuks jau es esmu, bet ne tik :-)
· Vēro savu partneri dzimumaktā ar citu sievieti vai citu vīrieti. Nēēēzinu gan, kaut kā ar zilu aci negribas staigāt...
· Viņai pieder vergs — vīrietis. Tikai ne es!
· Piedalās seksuālās attiecībās trijatā — vai nu ar vēl vienu vīrieti, vai arī ar sievieti un savu partneri. Varbūt.
· Negaidīti mīlējas neparastā vietā, piemēram, tiesas zālē. Kas tur neparasts? Tiesā vispār viens otru regulāri izmīlē ;-P
· Strādā par prostitūtu un apmierina ļoti daudzus klientus. Nepareiza adrese!
· Tiek sasieta un paņemta ar varu, pret viņas gribu. Skat. augstāk!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Decembris 2008, 09:19 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Jūnijs 2007, 17:32
Atbildes: 1848
Mašīna: mella raķete
:scratchchin:

Rems atbalsta uzņēmuma politiku, tādēļ tiek paaugstināts no Personāla direktora līdz: Valdes loceklim.
:!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Decembris 2008, 11:18 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Janvāris 2008, 08:33
Atbildes: 2815
Atrašanās vietas: Ropaži
Mašīna: Honda CBR 900RR StreetBlade
Citēt:
[user]263514|bite747|[/user]:scratchchin:

Rems atbalsta uzņēmuma politiku, tādēļ tiek paaugstināts no Personāla direktora līdz: Valdes loceklim.
:!

:D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Decembris 2008, 13:10 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Приходит дамочка к врачу-сексологу и жалуется, что муж охладел...
Врач и говорит:
- Вот вам таблеточки новейшие, экспериментальные...
Даже испытания еще до конца не прошли...
Две штучки дадите - потом расскажете, как сработало...
Прибегает дамочка через два дня:
- Доктор, это чудо! Помогло! Как принял - через двадцать минут сразу два
раза, потом еще трижды вечером, ночью два раза просыпался, утром перед
работой, в обед - даже поесть не успел, с работы пришел - сразу разок,
потом перекусил чуть-чуть и перед смертью еще дважды...

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Decembris 2008, 13:28 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Женско-мужской фразеологический словарь

Где ты шлялся, скотина? - Я соскучилась.
Дорогой, у тебя не найдется денег? - Те деньги, что ты давал сегодня
утром, неожиданно закончились.
Завтра к нам приедет мама. - Завтра к нам приедет теща.
Как у тебя дела на работе? - Тебе не повысили зарплату?
Милый, что бы ты хотел получить на свой день рождения? - Нам нужен новый
утюг.
Может, пойдем погуляем? - Пошли скорей по магазинам!
Можно задать тебе вопрос? - Тебе конец!
Надо переставить мебель. - Давно пора купить новую мебель, да где уж
нам, с твоим-то заработком!
Ой, давай забежим в магазин? - Давай побудем в этом чудесном магазине
часа полтора.
Ой, приезжай скорее, я соскучилась! - У подружки занят телефон.
Ой, я же купила тебе пива! - Я купила себе новую кофточку.
Ой, я так счастлива! - Вот еще бы замуж...
Откуда у тебя помада на рубашке? - Господи, ну соври что-нибудь!
О чем ты думаешь? - Прекрати молчать.
Приди сегодня пораньше с работы, хоть побудем вместе! - Хочу сегодня
опять подвигать мебель.
Слушай, давай не будем отмечать мой день рожденья... - Я вся такая
несчастная-разнесчастная.
Сходи за хлебом. - Купи молока, масла, два десятка яиц, колбасы,
сметаны, йогурт. Картошки, морковки, луку, свеклы, капусты, сахару и
чего-нибудь к чаю.
Тебе звонила какая-то мымра. - Тебе звонил человек, обладающий женским
ГОЛОСОМ.
Ты даже гвоздь забить не можешь! - Ты уже полгода не делал ремонт!
Ты думаешь только о себе! - Я думаю только о тебе!
Ты забыл, какой сегодня день! - Ты забыл, что сегодня семь месяцев со
дня нашей свадьбы!
Ты меня не любишь. - Мне скучно.
Ты опять вчера заснул перед телевизором. - Слава Богу, хоть выспалась!
Ты только посмотри, во что я с тобой превратилась! - Опять пыталась
померить старые джинсы, которые носила на первом курсе.
У меня душа не на месте. - У меня перекрутились колготки.
У нас нет хлеба. - Мы живем хуже всех. Мы нищие. У нас ничего нет!
У тебя кто-то есть? - Вчера чистила пиджак.
Что за жизнь! - У меня плохое настроение, но придраться не к чему.
Я быстренько! - Я столько, сколько надо.
Я у мамы, живи, с кем хочешь! - Я приеду завтра, после обеда!

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Anekdotes un joki
AtbildeAtbilde saņemta: 14. Marts 2010, 14:08 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Marts 2010, 20:24
Atbildes: 1293
Atrašanās vietas: Kurzeme. Rīga. Jelgava.
Mašīna: Mercedes-Benz C200 CDI
Neliels ieskats latviešu mitoloģijā:

Balto Tēvu Mītnes vieta

Baltie Tēvi Zikurātā,
Zelta Kokle Rociņā!
Kāda doma viņiem prātā?
Gremdējaties neziņā?

Šīs tāsis ir radījuši Baltie Tēvi Laimas mātes skubināti un Pērkontēva spārdīti
Lai gan autortiesības ir krustnešu izdomājums, tās visas pieder Krīvu Krīvam Bērziņtēvam (C)
Ja liekas, ka kaut kas nedarbojas, tad izmetiet Mikromīksto Pētnieku 5 un vairāk tur, kur tam arī jāatrodas - mēslainē!

Kas tie tādi, kas raudāja
Bez koklītes vakarā?
Tie bij` visi Baltie Tēvi,
Bargo kungu klausītāj`...

Kas ir Koklēšana?
Svētdzira – Balto Tēvu iemīļotais un svētais dzēriens kopš neatminamiem laikiem (jau 17. gs. minēts, ka viņi tic, ka dievi tos nekad neuzklausīs bez alus, sk. Annalen des Jesuiten Collegiums in Riga, 1604-1618). Baltie Tēvi domā, ka svētuma nekad nevar būt par daudz un cenšas lietot svētdziru pie katras iespējas.
Svētdziru bieži sapilda koklēs. Koklēšana jeb kokļu tukšošana ir Balto Tēvu iemīļotākā nodarbība, kam tiek pakārtota visa pārējā dzīve. Ja Baltie Tēvi vēlas ātrāk nonākt pie dieviem, tie mēdz lietot sidrabkokles jeb dažādas aizjūru dziras.
Koklēt Baltie Tēvi mēdz gan pa vienam, gan arī pulkos. Dažkārt pulks Balto Tēvu dodas kopīgi koklēt uz svētbirzi, kur priesteri svētdziru mēdz pasniegt arī vaļējos svētkausos.
Viss, kas saistīts ar koklēšanu, ir bezgala svēts. Tādēļ arī viss, kas iztek no Baltajiem Tēviem koklēšanas laikā, tiek saukti par svētavotu.
Apkoklējušies Baltie Tēvi mēdz īpaši skaļi dainot un vaidēt par grūto mūžiņu, kā arī vīstīt dūrītes viens pret otru un saviem apspiedējiem. Dažreiz tie sakoklējas tik tālu, ka tiem rodas vajadzība spļaut indi pret saviem nelabvēļiem. Ja nevar atrast kādu nelabvēli, tad Baltie Tēvi mēdz spļaut indi virsū cits citam, paši sev, uz svētbirzs klona utt.
Visbaltākie ir tie Baltie Tēvi, kuri ir pamanījušies nokoklēt saprātu (un mantu) pilnībā. Tie tad tiek dēvēti par virsaišiem un visādi citādi godāti un cienīti.

Kas ir Balto Tēvu apspiedēji?
Labieši – Baltie Tēvi, kas kaut kur sadabūjuši zeltu, sudrabiņu. Visi Baltie Tēvi vēlas kļūt par labiešiem, taču nevēlas neko darīt, lai par tiem kļūtu.
Bajāri – Baltie Tēvi, kam vara. Parasti bajāri pēc zināma laika kļūst par labiešiem.
Vagari - ar to palīdzību apspiedēji spiež Baltos Tēvus strādāt savos tīrumos un rijās.
Bajāru karadraudze – vajadzīga gadījumam, ja Baltie Tēvi atliektu muguriņu un sāktu dumpoties, kā arī meslu ievākšanai no Baltajiem Tēviem un labiešu turēšanai bijāšanā.
Krustneši – nevienam nesaprotamu iemeslu dēļ laiku pa laikam iebrūk nabadzīgajā Balto Tēvu zemītē, to galīgi izpostot. Dod ieganstu Baltajiem Tēviem vaidēt par 800 apspiestības gadiem. Lai arī krustneši tos apspiež un izmanto, Baltajiem Tēviem tīk svešzemnieku zelts, sudrabiņš.
Melngalvji - radniecīgi krustnešiem, tomēr dzīvo par tālu vai ir skaitā pārāk maz, lai postītu Balto Tēvu zemīti. Viņiem ir pūriem zelts, sudrabiņš. Tuvākos no melngalvjiem sauc par vikingiem.
Sliktie tēvi – pašiem nekā nav, tādēļ laiku pa laikam cenšas atņemt visu Baltajiem Tēviem, izpostot viņu zemīti. Tā kā šiem svešzemju postītājiem nav krustnešu zelta, sudrabiņa, Baltajiem Tēviem ir galēji noraidoša attieksme pret tiem. Tomēr Baltajiem Tēviem pie sliktajiem tēviem patīk dažas lietas, piemēram, sidrabkokļu pārpilnība. Sliktajiem tēviem ir vēl noraidošāka attieksme pret krustnešiem un melngalvjiem kā Baltajiem Tēviem, gluži pamatoti uzskatot, ka it īpaši dažas melngalvju ciltis traucē tiem apspiest un izlaupīt daudz vairāk zemju kā pašreiz.

Par ko muguriņas liecam?
Vienīgais veids, kā iegūt svētdziru, ir mainīt to pret vaska ritulīšiem. Tā kā svētdzira Baltajiem Tēviem ir nepieciešama regulāri, tie vaska ritulīšu iegūšanai ir spiesti doties klaušās pie labiešiem un krustnešiem. Tur tie vagaru uzraudzībā liec muguriņas, lai vairotu savu apspiedēju zelta, sudrabiņa krājumus. Tomēr paši viņi saņem nevis šīs nerūsošās naudiņas, bet gan vaska ritulīšus, kuros, pēc Balto Tēvu uzskata, pie pirmās izdevības sametas kodes. Tādēļ iegūtos vaska ritulīšus tie pēc iespējas ātrāk maina pret svētdziru, kā rezultātā spiesti doties jaunās klaušās. Paveicas tiem Baltajiem Tēviem, kuri pamanās nokļūt klaušās pie melngalvjiem, jo tiem ir ozeriņi, kurus kodes nebojā. Tomēr arī tad Balto Tēvu dzīvīte nav salda, jo siekiem zelts, sudrabiņš ir tikai labiešiem un krustnešiem.

Kā pazīt Balto tēvu apspiedēju?
Lai spētu laikus pazemīgu kūkumu mugurai uzmest, ir svarīgi jau pa gabalu pazīt savus apspiedējus.
Labieši izceļas ar īpaši košiem un straujiem labiešu rumakiem. Tiem ir ātra un klusa gaita, tie skrien tālu un tie maksā tik daudz zelta, ka ar to var pilnībā apbērt pašu rumaku. Vēl tie pie katras izdevības dižojas ar labiešu taurēm, kuras skan aplam tālu, var pat aizjūras bāliņus bez piepūles sataurēt. Dažkārt labiešus pavada spēkavīri un rumakus valda kučieri. Parasti labieši dzīvo lielās un krāšņās labiešu pilīs.
Bajāri parasti izceļas ar īpatnēju valodošanu, kuras laikā tie spēj stundām runāt un pilnīgi nekā nepateikt. Šo valodošanu sauc par bajāru zeltmutēšanu. Ja kāds nav zelta mute, viņš nespēj kļūt par bajāru. Bajāru karadraudzei ir īpaši bramanīga gaita, pie sāniem atsperīgas slānāmlīkstis Balto Tēvu klapēšanai un roku važas to vaņģošanai. Bajāri parasti brauc ar labiešu rumakiem, kurus pavada to karadraudzes kara rati. Šos ratus var pazīt gan pēc bajāru zīmēm, gan pēc zibensgaismām. Bajāri dzīvo pilskalnos, kurus uztur par Baltajiem Tēviem atņemtajiem vaska ritulīšiem.
Krustneši jau tāpat zin, ka tie ir krustneši, tālab atšķirībā no labiešiem ne vienmēr dižojas ar pārmērīgi straujiem rumakiem un košām taurēm. Toties tiem un arī melngalvjiem piemīt krustnešu viszinība, jo tie nemitīgi stāsta, ka visu zin labāk un pamāca Baltos Tēvus atdot savus vaska ritulīšu labiešiem un bajāriem tādā veidā, lai arī krustnešiem tiktu pēc iespējas lielāks labums. Sliktie tēvi pēc izskata un izturēšanās atgādina gan Baltos Tēvus, gan arī starp tiem ir savi labieši. Tomēr viņus visus vieno nepatika pret valodošanu Balto Tēvu mēlē, kā arī tieksme pieskandināt Balto Tēvu zemīti ar sidrabkokļu zvaniem.

Kā pazīt Balto tēvu?
Balto Tēvu visdrošāk var pazīt pēc bieži lietota izteiciena “Ko tad nu mēs…”. Visi, kas lieto šāda veida izteicienus, pavisam noteikti ir Baltie Tēvi. Baltā bārda ne vienmēr ir droša pazīme, jo bieži vien to labieši apcērpj vai bajāru karadraudze izrausta. Apsveicināties Baltie Tēvi mēdz arī šādi: “Nu, kādas nelaimes tad šodien mums mīļā Māra atnesuse?” Tie Baltie Tēvi, kuri nav gluži visus vaska ritulīšus nokoklējuši, mēdz jāt ar kumeliņiem, kas gan ir daudz, daudz pieticīgāki par labiešu rumakiem. Biežāk gan Baltie Tēvi knapi klidzina ar kleperīšiem, vai arī pārvietojas divkājaina auna jeb kājminama gaiļa mugurā. Taču visbiežāk Baltie Tēvi cits citam uz galvas sēdēdami brauc čigānu kulbās jeb drusku ātrākajos un ne tik lielajos vara ratos. Dažkārt arī kādam Baltajam Tēvam gadās pa labieša taurei, bet tikai tādēļ, lai labietis to vienmēr sataurēt varētu un jaunas klaušas uzliktu.
Pēc koklēšanas nākamā mīļākā nodarbība Baltajiem Tēviem ir dot ziņu citam par citu. Cerēdami saņemt drusku vairāk vaska ritulīšu, Baltie Tēvi pie katras iespējas aizlaiž grāmatu labiešiem jeb bajāriem par to, ka kāds cits no Baltajiem Tēviem ir ostījis puķes to pļavās jeb klausījies putnus to mežos. Ja saņem drosmi, tad Baltie Tēvi var dot ziņu arī krustnešiem jeb melngalvjiem par to, ka labieši un bajāri nav tiem visu nolīgto zeltu, sudrabiņu nonesuši.
Baltie Tēvi dzīvo nelielās pirtiņās un vai piekvēpušās dūmu istabiņās.

Kas māna Baltos Tēvus?
Ar laiku pat Baltajiem Tēviem droši vien kļūtu skaidrs, ka viņus bezcerīgi krāpj un māna. Lai tas tā nenotiktu, bajāri un labieši algo mēlnešus, kas nepārtraukti melš niekus Baltajiem Tēviem. Parasti jau agri no rīta tāšneši atnes uz Balto Tēvu dūmu istabiņām un pirtiņām blēņu tāsis, kurās mēlneši, atkarībā no tā, kurš šobrīd ir pakļāvis Balto Tēvu zemīti, stāsta, ka vai nu sliktie tēvi tiem ir pašas Laimes mātes sūtīti, vai nu arī ka krustneši un melngalvji tūliņ, tūliņ tos pie savām zelta, sudrabiņa lādēm laidīs. Baltie Tēvi svēti tic visam tam, ko mēlneši melš un paklausīgi atdod bajāriem un labiešiem savus vaska ritulīšus, kā arī nekurnēdami cauru dienu liec muguriņas klaušās. Cauru dienu zem vagara pātadziņas svīstot, Baltajiem Tēviem tomēr dažkārt nāk prātā domas, ka varbūt viss nemaz tā nav, kā blēņu tāsīs ieskrāpēts. Tālab vakarā mēlneši piedāvā tiem varen daudz gan pašu izdomātu, gan no krustnešiem un melngalvjiem aizlienētu kumēdiņus, kurus Baltie Tēvi vēro savās škandalkastēs. Pa starpu kumēdiņiem mēlneši vēlreiz atkārto to, ko no rīta bija blēņu tāsīs saskrāpējuši, tā ka Baltajiem Tēviem nekas cits neatliek kā domāt, ka savādāk dzīvot nemaz nevar. Kumēdiņus līdz galam noskatījušies, tie tikai nopūšas: “Ko tad nu mēs,” un dodas pie miera, lai rīt atkal tālāk muguriņas liektu un asariņas slaucītu.

:haha:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Marts 2010, 14:31 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pēdējo reizi laboja Versipellis - 19. Marts 2010, 18:50, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Marts 2010, 18:49 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Šeit jau redzama reāla traģēdija:
Attēls

Kaut kas no sērijas:

Veikala stāvlaukumā automašīna ZAZ968, braucot atpakaļgaitā, ar aizmugurējo spārnu aizķēra blakus stāvošo Mercedes S600.
No gūtajām traumām ZAZ 968 vadītājs gāja bojā notikuma vietā...

Kāpēc automašīnas ZAZ neražo melnā krāsā? Tāpēc, lai tās nesajauktu ar Mercedes!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3905 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 371, 372, 373, 374, 375, 376, 377 ... 391  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 3 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012