Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 391  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: vieta kur lamāties!
AtbildeAtbilde saņemta: 17. Janvāris 2007, 12:22 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 09. Novembris 2006, 11:27
Atbildes: 179
Citēt:
[user]2|SZ|[/user]mazs parkapums :)

pilnigi privata rakstura bildes ieposteshana Beztemas diskusija, draudzinj, bez tas bildes autora piekrishanas. :)

ka bija redzams, autors pats (Holo) nebija ipashi priecigs , ka ari jebkurhs cits nebutu :)

Beztemas topiki pagaidam vairak nebus, it sevishkji, ja uz aizradijumu juzers Madis atbild, ka vinjam noteikumi esot pie biksem un spama topika varot darit bez maz vai visu :)

runajot par dziveligumu vai ko citu, sevishja zaudejuma nebus, ja Madis vairs neraxtis neko spama topikos :)

P.S nav laika krameties ar bernudarzu, tapec igore

Kā tad interesanti es varēju saskaņot šo bildi ar Holo? Iepostēju, pateica nē, izdzēsa. Bet SZ jaunskungam jametas virsū ar pilnu krūti.
Labi, tagad esmu saņēmis brīdinajumu no jūsu mammas, tapēc aprimšos.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Janvāris 2007, 12:30 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Marts 2005, 11:36
Atbildes: 814
Atrašanās vietas: Rīga
Ok, tad uzskatīsim ka strīds ir galā - Madis vairs nepārkāps Foruma kārtības noteikumus un arī admini viņu vairs nelamās!
Paldies visām iesaistītām pusēm par sapratni!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Janvāris 2007, 13:39 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 09. Novembris 2006, 11:27
Atbildes: 179
Man tagad ir imunitāte :D
Pretadminu plašķis!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Janvāris 2007, 14:15 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

nu i brauceji ...bl&(&(*^&%^%$^
:arge: :pillepalle: :arge:

piebraucu Spieces stavvieta, apstajos, nolieku auto taisni, ka vajag.... :girl:

Uzreiz blakus piebrauc W124 250 D tads netirs, nekopts, nobruzhats.....no ta izkap pa azimugurejam durvim dama un atverot durvis BAM! man pa saniem....... me meems nedaudz.....pauze, 10 acu mirkshinajumi, pulsa parbaude.... :shocked:

nakamaja sekunde kapju ara, eju pie kompanijas, saku sapiicis, kas ir, durvis nemakam atvert normali??? Un skatos, kur tadu man bus Garastavoklja uzlabotajs-bukte.....

ta auto shoferis TJIPA NEKO NEZINU no sakuma nepieversh man uzmanibu, vainiga dama-pekjshnji atri pazudusi ar visiem galiem, nezinaju, ka Spicee ir kads vakkuuma sucejs, kas iesuc damas.....

pec mana teksta, shoferis (tads mazs, neskuts, nekopts celtnieks pec skata) pagriezhas un sak stastit, ka " Tebe pokazalosj, nichevo nebilo" un ari taisat pazust Spices virziena...

es saaku reali pacelt balsi un uzaicinu (gan vel protams gana pieklajigi) atvert tas durvis velreiz, lai es redzu, kur bija kontakts, jo, paldies Dievam, neredzu pedas uz saniem.....Un man tochna nekas "nepokazalosj"......!!!! Sitiens bija pamatigs.......shis minstinas minstinas, skatas uz manu saanu, un tad tomer atver tas durvis lidz galam, Kontakts iznaca TIESHI uz manu durvju klokja, tur kur hroms pa vidu.....

ar sho ari jautajums bija izsmelts, bet nu nomotiveju vinju vienalga, nafig kaut ko noliegt un manities, ja pats skaidri redzeji...Nu KAA var nejust, ja Tava auto durvis nokontakte ar citu priekshmetu????

P.S. a reali, ja butu tiesham kaut kas redzams, un noticies, un shis tur mengjetos, sauktu mentus un Po par laiku.......IR jaiemacas, ka ari citi stav blakus........un ja notikushi su** tad taisni jastav un jadoma par normalu risinajumu, nevis nest kauta kadu sumasbrodu!!!!!

:banghead:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Janvāris 2007, 14:45 
Lietotāja avatārs
es asvu braucamo meģinu novietot tā, lai nebūtu šadi nepatīkami mirkļi. Daudz rezes esmu cietis no šādām bezjēdzībām.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Janvāris 2007, 14:50 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
Cilvēki kam tās mašīnas ir nojātas, nobružātas u.t.t. par to pat neaizdomājas, viņiem pat neienāk prātā ka otram bukte un ir pilnīgi po....... gumijas zābaki, prīma un resna c....ka blakus.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Janvāris 2007, 23:10 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Pa muti tādiem!!! Man uz auto jau laikam 3 buktes!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Janvāris 2007, 23:21 
Lietotāja avatārs
tapec vajag ar pareizajiem auto paarvietoties :D

man kaut kad audjikam shitaa kex staavvietaa normaali uzdeva pa durviim ( nesadauziitajaam :D ). piedraudeeju vinjam, ka ja veelreiz taa izdariis, es uztriekshos vinjam virsuu ar audjiku :D shis reali apmulsa - apskatiija manu nodauziito auto un saprata, ka suudi buus :D pamaniijaas atvainoties pat...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Janvāris 2007, 23:35 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 07:32
Atbildes: 302
Atrašanās vietas: Latvija, Tukuma rajons
Mašīna: 2148 ccm
Kretīni tomēr to izdarīja... nolauza beidzot man zvaigzni! :arge:
Tai pašā vietā pāris mēnešus atpakaļ bij mēģinājuši, bet pietrūcis spēka vai laika, lai to paveiktu, bet nu ir nost. :cry:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Janvāris 2007, 23:42 
Lietotāja avatārs
Stulba sajūt ne? Uzreiz liekas ,ka kautkas trūkst un tas ,ka TUR nav TAS priekšā visu laiku novērš uzmanību , :whistle:

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 391  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 4 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012