|
nu i brauceji ...bl&(&(*^&%^%$^ :arge: :pillepalle: :arge:
piebraucu Spieces stavvieta, apstajos, nolieku auto taisni, ka vajag.... :girl:
Uzreiz blakus piebrauc W124 250 D tads netirs, nekopts, nobruzhats.....no ta izkap pa azimugurejam durvim dama un atverot durvis BAM! man pa saniem....... me meems nedaudz.....pauze, 10 acu mirkshinajumi, pulsa parbaude.... :shocked:
nakamaja sekunde kapju ara, eju pie kompanijas, saku sapiicis, kas ir, durvis nemakam atvert normali??? Un skatos, kur tadu man bus Garastavoklja uzlabotajs-bukte.....
ta auto shoferis TJIPA NEKO NEZINU no sakuma nepieversh man uzmanibu, vainiga dama-pekjshnji atri pazudusi ar visiem galiem, nezinaju, ka Spicee ir kads vakkuuma sucejs, kas iesuc damas.....
pec mana teksta, shoferis (tads mazs, neskuts, nekopts celtnieks pec skata) pagriezhas un sak stastit, ka " Tebe pokazalosj, nichevo nebilo" un ari taisat pazust Spices virziena...
es saaku reali pacelt balsi un uzaicinu (gan vel protams gana pieklajigi) atvert tas durvis velreiz, lai es redzu, kur bija kontakts, jo, paldies Dievam, neredzu pedas uz saniem.....Un man tochna nekas "nepokazalosj"......!!!! Sitiens bija pamatigs.......shis minstinas minstinas, skatas uz manu saanu, un tad tomer atver tas durvis lidz galam, Kontakts iznaca TIESHI uz manu durvju klokja, tur kur hroms pa vidu.....
ar sho ari jautajums bija izsmelts, bet nu nomotiveju vinju vienalga, nafig kaut ko noliegt un manities, ja pats skaidri redzeji...Nu KAA var nejust, ja Tava auto durvis nokontakte ar citu priekshmetu????
P.S. a reali, ja butu tiesham kaut kas redzams, un noticies, un shis tur mengjetos, sauktu mentus un Po par laiku.......IR jaiemacas, ka ari citi stav blakus........un ja notikushi su** tad taisni jastav un jadoma par normalu risinajumu, nevis nest kauta kadu sumasbrodu!!!!!
:banghead:
_________________ Das Beste oder nichts!
|