|
Āaaa, atcerējos, nu man jāatzīstas, ka esmu beidzot tapis par oficiālu auto īpašnieku t.i. pirmo reizi arī valstij ir dati, ka esmu tāda īpašnieks. Nu, nav gan plānots, ka to varētu ieraudzīt ielās, kaut gan ar gadiem... varbūt... Vienkārši man tagad ir otrs SLC, 1972. gads, vispār jau kolekcionāru variants, bet... neizskatās, ka tur daudz laba šobrīd būtu palicis, ja neskaita ārējo izskatu, ņemšu nost derīgās pašam vajadzīgās detaļas, citas tirgošu nost interesentiem u.t.t.. Tas ir tas pats, kas te pēdējais pa sludinājumiem avarējis tika piedāvāts, dabūju maiņas ceļā, nevarētu teikt, ka lēti, kaut gan rēķinu, ka vajadzētu atmaksāties. Tas pats, par ko Mipe te sapņoja, bet, gribētos viņo nomierināt, ka būšu viņu paglābis no problēmām... ja auto gribētu dabūt braucamu, tad motoram kapitālais remonts / maiņa + velkot grabēja un klabēja pa visu kvartālu, visur iekšā baseins, tas viss neskaitot to, ka viss purngals lupatās, nu, 1 jauna spārna cena 280 Ls, kopā tikai avārijas seku novēršānas summa sanāktu ar 4 cipariem rakstāma, ja ilgi neskraidītu pa pasauli lietotas detaļas meklējot. Cita lieta tiem, kam interesē kvalitatīvi pāršūti automašīnas saloni... šīm ir Cardesign meistara taisīts... es vēl papētīšu, bet fakts tāds, ka "2500 Ls + laba āda pa visu salonu" ir oficiālais teksts, pavirši aplūkojot pakaļējā benķa otru pusi -- dermantīns... visur, kur nav paredzama slodze un tieša "rīvēšanās". izpētīšu sīkāk un tad nokomentēšu sadaļā par auto saloniem, šuvumi, vīles labas, pat perfektas, tur nav ko teikt, bet dabūsiet zināt visu, pret ko man personīgi būtu iebildumi Cardesign darbā...
|