Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 7066 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 ... 707  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Sviesta topiks
AtbildeAtbilde saņemta: 05. Februāris 2005, 00:43 
Lietotāja avatārs
baa, tiko noskatījos the Grudge, :D izsmieties varēja...kaut bišķi dažos brīžos likās, ka nu būs šausmas :P

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Februāris 2005, 00:43 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]387|elSprogo|[/user]Cika ta tev vinju bija?

daudz...kādas 30 min token vēru vaļā un dzēsu..

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Februāris 2005, 01:36 
Lietotāja avatārs
woohoo, esu cilvēx, kam ir Friends visu sezonu visas sērijas 8) :P

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Februāris 2005, 14:06 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
Citēt:
[user]3727|didi|[/user]woohoo, esu cilvēx, kam ir Friends visu sezonu visas sērijas 8) :P

Khm, nu nez, vai par shito ir jaalepojas. Driizaak jau jaasaak domaat, vai nav laiks atkal aiziet pie draugiem uz Tvaika ielu

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Februāris 2005, 19:29 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Āaaa, atcerējos, nu man jāatzīstas, ka esmu beidzot tapis par oficiālu auto īpašnieku t.i. pirmo reizi arī valstij ir dati, ka esmu tāda īpašnieks. Nu, nav gan plānots, ka to varētu ieraudzīt ielās, kaut gan ar gadiem... varbūt... Vienkārši man tagad ir otrs SLC, 1972. gads, vispār jau kolekcionāru variants, bet... neizskatās, ka tur daudz laba šobrīd būtu palicis, ja neskaita ārējo izskatu, ņemšu nost derīgās pašam vajadzīgās detaļas, citas tirgošu nost interesentiem u.t.t.. Tas ir tas pats, kas te pēdējais pa sludinājumiem avarējis tika piedāvāts, dabūju maiņas ceļā, nevarētu teikt, ka lēti, kaut gan rēķinu, ka vajadzētu atmaksāties. Tas pats, par ko Mipe te sapņoja, bet, gribētos viņo nomierināt, ka būšu viņu paglābis no problēmām... ja auto gribētu dabūt braucamu, tad motoram kapitālais remonts / maiņa + velkot grabēja un klabēja pa visu kvartālu, visur iekšā baseins, tas viss neskaitot to, ka viss purngals lupatās, nu, 1 jauna spārna cena 280 Ls, kopā tikai avārijas seku novēršānas summa sanāktu ar 4 cipariem rakstāma, ja ilgi neskraidītu pa pasauli lietotas detaļas meklējot. Cita lieta tiem, kam interesē kvalitatīvi pāršūti automašīnas saloni... šīm ir Cardesign meistara taisīts... es vēl papētīšu, bet fakts tāds, ka "2500 Ls + laba āda pa visu salonu" ir oficiālais teksts, pavirši aplūkojot pakaļējā benķa otru pusi -- dermantīns... visur, kur nav paredzama slodze un tieša "rīvēšanās". izpētīšu sīkāk un tad nokomentēšu sadaļā par auto saloniem, šuvumi, vīles labas, pat perfektas, tur nav ko teikt, bet dabūsiet zināt visu, pret ko man personīgi būtu iebildumi Cardesign darbā...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Februāris 2005, 19:31 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
Hmz, kāds tad dzinējs tam nāca līdzi? Kautkādas bildes no tā dauzītā SLC ir?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Februāris 2005, 19:37 
Lietotāja avatārs
vai 2500 nav ljoti ljoti augsta cena par aadas salonu?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Februāris 2005, 19:45 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]387|elSprogo|[/user]Hmz, kāds tad dzinējs tam nāca līdzi? Kautkādas bildes no tā dauzītā SLC ir?

Oriģinālā V8, 3,5l, elektroniskā iešprice -- nokauts...
Pēc tam R6, 2,8l, nu, tas pats, kas te +/- daudziem gadās, bet motora telpa izskatās, ir kā tur būtu bijis sprādziens ķīmiskajā rūpnīcā, nebrīnītos, ja ēstu 1l eļļas / 100 km, bet varbūt motors ir ideāls, tikai nomaskēts... tas vēl tiks izpētīts, varbūt tiešām nav tik traki, bet tik netīru motora telpu bieži neredzēt... Bildes ir, šo to esmu jau citiem atrādījis, bet principā viss remontu process ir plānots publisks, tad jau redzēs, kā un kur to tehniski (internetā) realizēšu... foto.inbox tomēr nebūs tā vieta...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Februāris 2005, 19:52 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]445|kristapz|[/user]vai 2500 nav ljoti ljoti augsta cena par aadas salonu?

Grūti teikt. Domāju, ka tā ir ar nodokļiem, kas jāņem vērā, tā viņa minimālā cena par W107 ādas salonu bija ~1700-1800 Ls, ja viss netiek pārvilkts. Šim salons ir 100% pārtaisīts, apvilkts ar ādu ir gandrīz viss, ko vien var apvilkt, jauns griestu apšuvums, panelis pārvilkts (diez, vai daudzām mašīnām panelis ir tik sarežģītas formas ar visādiem izcilņiem un iedobumiem...) un izgatavoti pilnīgi jauni paklājiņi, arī viss bagāžnieka paklājs un polsterējums pāršūts jauns. Savos jauna salona meklējumos es tomēr apstājos pie vēl dārgākas Virgilia (sākuma cenu sauca 2000Ls īpaši nepētot, ko gribu, ko ne) -- attieksmes dēļ un kaut kā tomēr bija sajūta, ka kvalitāte varētu būt kaut nedaudz augstāka, vismaz viņi stipri pretimnākoši. Jebkurā gadījumā jauniegūto salonu nedomāju paturēt, bet pārdot, attiecīgi būs nauda savest kārtībā pašam savu -- man tomēr balts patiktu labāk par sarkanu. Šobrīd gan sakopšu šo un kādu laiku pabraukšu, patestēšu!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Februāris 2005, 02:02 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Decembris 2004, 16:10
Atbildes: 439
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Familywagen
ehhh ....
Kaa Man tomeer patiik ziema :D
neskatoties uz to ka deguns, kaajas un rokas atsalushas, bet tomeer biju uz kalna un beidzot no sirds izsnowojos
(cilveeks ir nodauziijis visas iespeejamaas vietinjas, bet taapat laimiigs) jociigi gan mees esam ...

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 7066 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 663, 664, 665, 666, 667, 668, 669 ... 707  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 4 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012