Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 756 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 76  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Fotoradaru Bizness
AtbildeAtbilde saņemta: 20. Augusts 2008, 19:56 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

domāju,ka nē...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Augusts 2008, 20:00 
Lietotāja avatārs
Re ka var dzivot ari uz sponsoriem, tik jaturas cela kreisaja puse! uzreiz divus nevar tomer tas radars panemt! http://www.multanova.ch/de/messtechnik/radar.html

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Augusts 2008, 20:38 
Lietotāja avatārs
K-frekvence ir 24,050 - 24,250 GHz un Ka ir 34,400 - 36,000 GHz.
Shie strada 24,150 Ghz frekvencē

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Augusts 2008, 21:29 
Lietotāja avatārs
izskatas ka radardetektori vinus vienlaga nem jau krietna gabala! http://www2.videogaga.lv/video?id=noygrfoiuybxuftgf

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Augusts 2008, 23:38 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]504065|MB-811|[/user]Re ka var dzivot ari uz sponsoriem, tik jaturas cela kreisaja puse! uzreiz divus nevar tomer tas radars panemt! http://www.multanova.ch/de/messtechnik/radar.html

Tad ir jāslēpjas aiz treilera, jo principā tas bliež cauri 2 joslām intensīvā satiksmē -- pašu mani Vācijā tieši tā nobildēja. 2 pilnas joslas un 2 josla pārsniedza atļauto, attiecīgi visi rindiņā smuki tikām safotografēti. Tā kā uz savas ādas pārliecinājos, ka ņem gan kolonnā, gan citu auto aizsegā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Augusts 2008, 23:41 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]120235|mibins|[/user]Sorry ja ne pa teemu.
Situaacija taada ka mani Lietuvaa piefikseeja fotoradars.
Sodu man suutiis uz LV?

Uzmini nu. Drīzāk sūta, kā nesūta. Ir saņemts pat no Vācijas ar brīdinājumu, ka tā nav labi un bija jāsamaksā 25 EUR. Auto bilde un šofera bilde. Skeptiķiem varu parādīt. Tā kā reizi pa reizei auto Vācijā ir jāīrē, sodu labāk bija samaksāt, kā ignorēt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Augusts 2008, 23:59 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Var jau uzlikt viltotu numuru... No malas neizskatās aizdomīgi, bet, ja vēl auto nav uz tava vārda, tad vispār viegli muļķi notēlot. Un tad arī vienīgi, ja CP aptur. Varbūt jāvilto sarkanais numurs....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Augusts 2008, 00:12 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Visu kas ripo
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Var jau uzlikt viltotu numuru... No malas neizskatās aizdomīgi, bet, ja vēl auto nav uz tava vārda, tad vispār viegli muļķi notēlot. Un tad arī vienīgi, ja CP aptur

Par to, uz ko CP skatās teh pasē, man bija smieklīgs gadījums. 2003 gadā cauri Jūrmalai braucu ar melnu Getzu, kuram dēļ mainīta priekšējā loga nebija TA uzlīme. Braucu garām vienam postenim un šie mani momentā apturēja. Iedevu visus dokumentus, šis apsatigā apkārt mašīnai un prasa par tehnisko apskati. Es šim saku: mašīnai mainīts stikls, uzlīme nav atjaunota, bet auto nav pat gadu vecs, tā ka loģiski TA ir jābūt. Šis paskatās tehniskajā pasē un saka: ķā gadu vecs?? auto ir 87. gada!!
Es izrādās viņam biju iedevis sarkanā merša pasi, kurā viņš pirms tam nebija apskatījies ne auto marku, ne krāsu, ne numuru!! Vajadzēja redzēt, kā viņš nosarka un cik tizli sajutās kad es atvainojos un iedevu īsto pasi :D Tas man bija jautrākais notikums ar viņiem uz ilgu laiku :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Augusts 2008, 09:44 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

šie fotoradari ņem visās 3 joslās, ja ir nepieciešams, pats esmu paņemts uz bāņa intensīvas satiksmes apstākļos no trešās joslas, kur tajā brīdī gāju 180 km/h tajos 500m atļautajos max 120 km/h vietā.

It kā nekā tur nebija, bet ceļazīme ir un tā bija jāievēro, vainīgs-maksā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Augusts 2008, 09:56 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]1447|MBex300|[/user]
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Var jau uzlikt viltotu numuru... No malas neizskatās aizdomīgi, bet, ja vēl auto nav uz tava vārda, tad vispār viegli muļķi notēlot. Un tad arī vienīgi, ja CP aptur

Par to, uz ko CP skatās teh pasē, man bija smieklīgs gadījums. 2003 gadā cauri Jūrmalai braucu ar melnu Getzu, kuram dēļ mainīta priekšējā loga nebija TA uzlīme. Braucu garām vienam postenim un šie mani momentā apturēja. Iedevu visus dokumentus, šis apsatigā apkārt mašīnai un prasa par tehnisko apskati. Es šim saku: mašīnai mainīts stikls, uzlīme nav atjaunota, bet auto nav pat gadu vecs, tā ka loģiski TA ir jābūt. Šis paskatās tehniskajā pasē un saka: ķā gadu vecs?? auto ir 87. gada!!
Es izrādās viņam biju iedevis sarkanā merša pasi, kurā viņš pirms tam nebija apskatījies ne auto marku, ne krāsu, ne numuru!! Vajadzēja redzēt, kā viņš nosarka un cik tizli sajutās kad es atvainojos un iedevu īsto pasi :D Tas man bija jautrākais notikums ar viņiem uz ilgu laiku :D

man bija vel labak!
mani notur sigulda(ablava),prasa dokumentus,es iedodu,pats domaju vai esmu iedevis istos,jo bardachoks ir pilns ar tehniskam pasem un vecam apdroshinashanam,ments apiet ap masinu un atdod dokus.
izradas ,ka ne tehniska pase,ne apdroshinashana,nebija no ta mb ar kuru braucu,ments tik shkibi noskatijas,bet neko neteica.

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 756 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 76  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012