Citēt:
[user]1447|MBex300|[/user]
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Var jau uzlikt viltotu numuru... No malas neizskatās aizdomīgi, bet, ja vēl auto nav uz tava vārda, tad vispār viegli muļķi notēlot. Un tad arī vienīgi, ja CP aptur
Par to, uz ko CP skatās teh pasē, man bija smieklīgs gadījums. 2003 gadā cauri Jūrmalai braucu ar melnu Getzu, kuram dēļ mainīta priekšējā loga nebija TA uzlīme. Braucu garām vienam postenim un šie mani momentā apturēja. Iedevu visus dokumentus, šis apsatigā apkārt mašīnai un prasa par tehnisko apskati. Es šim saku: mašīnai mainīts stikls, uzlīme nav atjaunota, bet auto nav pat gadu vecs, tā ka loģiski TA ir jābūt. Šis paskatās tehniskajā pasē un saka: ķā gadu vecs?? auto ir 87. gada!!
Es izrādās viņam biju iedevis sarkanā merša pasi, kurā viņš pirms tam nebija apskatījies ne auto marku, ne krāsu, ne numuru!! Vajadzēja redzēt, kā viņš nosarka un cik tizli sajutās kad es atvainojos un iedevu īsto pasi

Tas man bija jautrākais notikums ar viņiem uz ilgu laiku

man bija vel labak!
mani notur sigulda(ablava),prasa dokumentus,es iedodu,pats domaju vai esmu iedevis istos,jo bardachoks ir pilns ar tehniskam pasem un vecam apdroshinashanam,ments apiet ap masinu un atdod dokus.
izradas ,ka ne tehniska pase,ne apdroshinashana,nebija no ta mb ar kuru braucu,ments tik shkibi noskatijas,bet neko neteica.