Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 52 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: CP: Tā viņš ir.
AtbildeAtbilde saņemta: 01. Janvāris 2007, 18:18 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2006, 05:19
Atbildes: 2188
Atrašanās vietas: Latvija, Jūrmala, Dzintari
Mašīna: Automobīli
Lai Tev veicas cīņa ar ``vējdzirnavām`` ;)

mums jau it kā ir tiesības uzprasīt lai uzrāda ātruma rādījumu , un paintresēties, kad pēdējos reizi radara aparāts gājis ``tehnisko pārbaudi``, a viņiem ir tiesības savukārt - mūsu lūgumu ignorēt :whistle: Tādi ir tie mūsu likumi.
Bet, ja reiz esi pie vainas...., vai ir vērts čakarēt savu laiku(?)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Janvāris 2007, 18:36 
Lietotāja avatārs
Tā jau ir. Ja reiz esi vainīgs, priekš kam tad spuroties? Ātruma ierobežojums ir uzlikts ar konkrētu mērķi saglabāt vis maz kaut kādu drošību uz ceļa. Ja visi šitā bliezīs pa šoseju uz cik vien ienāk prātā, tad skaties, ka pašam neuzbrauc virsū kāds anarhists.
Man neviens policists nav piesējis svešu pārkāpumu, tādēļ es vienmēr attiecos pret viņiem korekti. Pats arī esmu pārkāpis ātrumu un godīgi nomaksājis. Un zini- divas reizes samksāju pa 40 latiem un pilnīgi pietiek. Nemaz radara detektoru nevajag. Ja nu galīgi gribās skriet, tad piemaksā vēl kādus 40 latiņus un pats jutīsi, ka nekur tālu jau neaizskriesi pārkāpjot ātrumu.
Labākajā gadījumā ietaupīsi 10 minūtes, sliktākajā iztērēsi 20 minūtes, kamēr gaidīsi protokolu. Nu tad kam tas viss vajadzīgs?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Janvāris 2007, 18:47 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]156395|Nompelis|[/user]Lai Tev veicas cīņa ar ``vējdzirnavām`` ;)

mums jau it kā ir tiesības uzprasīt lai uzrāda ātruma rādījumu , un paintresēties, kad pēdējos reizi radara aparāts gājis ``tehnisko pārbaudi``, a viņiem ir tiesības savukārt - mūsu lūgumu ignorēt :whistle: Tādi ir tie mūsu likumi.
Bet, ja reiz esi pie vainas...., vai ir vērts čakarēt savu laiku(?)

1 gadu līdz administratīvās tiesas sēdei varu pagaidīt. Jep, esmu vainīgs, bet nēsmu pārliecināts par to, ko inspektors Zaķis sēžot krūmos ir samērijis?!
Redziet, šinī gadījumā radars ar ko Zaķis (it kā ir noteicis manis vadītā transporta līdzekļa ātrumu) ir mērijis, uzrāda tikai braukšanas ātrumu, bet netiek uzrādīts tr. līdzekļa numus, kam pieder mērijums. Pieļauju, ka CP nevarēs uzrādīt ari video, kur tiek fiksēts ātruma parkāpums.
Balstoties arīdzan uz to, ka šajā ceļa posmā kustība notiek divās joslās transportlīdzekļiem parvietojoties ar nelielā distancēm (ņemot vērā stalker ATR specifku - sīkāk pētīt šeit http://www.pbelectronics.com/radar_errors.htm) visu šo faktu apkopojums uz sastādīto protokolu var būt diezgan interesants.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Janvāris 2007, 18:57 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]Tā jau ir. Ja reiz esi vainīgs, priekš kam tad spuroties? Ātruma ierobežojums ir uzlikts ar konkrētu mērķi saglabāt vis maz kaut kādu drošību uz ceļa. Ja visi šitā bliezīs pa šoseju uz cik vien ienāk prātā, tad skaties, ka pašam neuzbrauc virsū kāds anarhists.
Man neviens policists nav piesējis svešu pārkāpumu, tādēļ es vienmēr attiecos pret viņiem korekti. Pats arī esmu pārkāpis ātrumu un godīgi nomaksājis. Un zini- divas reizes samksāju pa 40 latiem un pilnīgi pietiek. Nemaz radara detektoru nevajag. Ja nu galīgi gribās skriet, tad piemaksā vēl kādus 40 latiņus un pats jutīsi, ka nekur tālu jau neaizskriesi pārkāpjot ātrumu.
Labākajā gadījumā ietaupīsi 10 minūtes, sliktākajā iztērēsi 20 minūtes, kamēr gaidīsi protokolu. Nu tad kam tas viss vajadzīgs?

savu vainu būtu atzinis, ja mans detektors būtu nostrādājis. šajā gadījumā viņš klusēja! Tādejādi man ir pamats apšaubīt CP mērijuma objektivitāti.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Janvāris 2007, 19:33 
Lietotāja avatārs
Tu gribi teikt, ka tavs spidometrs meloja? :whistle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Janvāris 2007, 20:10 
Eksperts
Lietotāja avatārs

A variants, -nogļučija Tavs detektors, neder(?). (Kāpēc????)
Parasti pa vienam šitie vilki medībās neiet! :whistle:
Tā protams ir paša lieta, bet tagad uz Tevi 1 gadu karāsies nenomaksāts (kompī ievadīts sods). Katru reizi kad pārkāpsi, viņi līdīs datu bāzē, kur uzrādīsies, ka esi sliktais puisis, kuŗš nemaksā sodus, kā rezultātā pat pie mazākā pārkāpuma diez vai tiksi cauri ar pirksta pakratīšanu (brīdinājuma).
Ja jūties kā ``Džeriņš-2``, tad kāpēc gan ne....
Ja tie būtu mani pelmeņi, es aizbrauktu uz CSDD, nomaksātu, un ..... ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Janvāris 2007, 20:40 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]Tu gribi teikt, ka tavs spidometrs meloja? :whistle:

manam mersim ir mazā sporta stūre, spidometru nemaz neredz... skatos tiekai tahometru un eļļas spiedienu - :D Jox

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Janvāris 2007, 11:26 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Man ne reizi vien ir gadījies, ka mēģina piešūt svešu ātrumu, tāpēc es tikai gaidu izdevīgāko iespēju lai arī iegādātos radardetektoru. Manos gadījumos policisti ātri atrada pamatojumus / “atzina” kļudas un kvītis izrakstīja par minimālu / simbolisku sodu un es parēķināju, ka man izdevīgāk ir to samaksāt, nevis tērēt laiku skaidrojoties jau pēc tam dažādās iestādēs. Stulbi, bet tā nu mūsu valstī notiek. Tāpēc man vajag radardetektoru – varēšu viņiem demonstratīvi braukt garām ar kādiem 70km/h.
Reāls gadījums no dzīves – jauns auto, kruīza kontrole noregulēta uz 100 km/h. Aptur CP par ātrumu virs 150 km/h. Auto īpašnieks izslēdz motoru un saka, lai ar evakuatoru ved uz centru, slēdz pie datora un nolasa visus pēdējos braukšanas parametrus un kā kas bijis noregulēts pirms auto apturēšanas. Ja viņš būs vainīgs, tad par visu pats maksās, ja ne, tad CP. CP ātri atcerējās, ka rādījumu aizmirsies nodzēst pēc 5min vecāka mērījuma, kad šie vienu VW ķēruši... Neticu es mūsu CP un viņu ātruma kontroles metodēm tāpēc tās neatbalstu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Janvāris 2007, 14:36 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Man ne reizi vien ir gadījies, ka mēģina piešūt svešu ātrumu, tāpēc es tikai gaidu izdevīgāko iespēju lai arī iegādātos radardetektoru. Manos gadījumos policisti ātri atrada pamatojumus / “atzina” kļudas un kvītis izrakstīja par minimālu / simbolisku sodu un es parēķināju, ka man izdevīgāk ir to samaksāt, nevis tērēt laiku skaidrojoties jau pēc tam dažādās iestādēs. Stulbi, bet tā nu mūsu valstī notiek. Tāpēc man vajag radardetektoru – varēšu viņiem demonstratīvi braukt garām ar kādiem 70km/h.
Reāls gadījums no dzīves – jauns auto, kruīza kontrole noregulēta uz 100 km/h. Aptur CP par ātrumu virs 150 km/h. Auto īpašnieks izslēdz motoru un saka, lai ar evakuatoru ved uz centru, slēdz pie datora un nolasa visus pēdējos braukšanas parametrus un kā kas bijis noregulēts pirms auto apturēšanas. Ja viņš būs vainīgs, tad par visu pats maksās, ja ne, tad CP. CP ātri atcerējās, ka rādījumu aizmirsies nodzēst pēc 5min vecāka mērījuma, kad šie vienu VW ķēruši... Neticu es mūsu CP un viņu ātruma kontroles metodēm tāpēc tās neatbalstu.

Un tālāk? Teiksi , ka Tev ir radara detektors? :whistle:
Nu teiksim komerctransportam ar pilnu massu virs 3,5T ir jābūt sertificētam tahogrāfam, ja tas tā ir, tad gan var vilkt ārā ``šeibi``, un strīdēties! (pats esmu strīdējies un vinējis, uzrādot tahogrāfa karti, un pieminot, ka a/m brauca ``uz kruīzes).
Nezinu gan, ko dos Tev šinī gadījumā detektors. :)
Nu neapstrīdēsi Tu viņus! Savulaik Zivtiņa kungs teica pa TV, ka būs vien jātic CP godprātībai(?) ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Janvāris 2007, 15:07 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Galu - galā, meitenes un zēni....
noteikumi tāpēc ir izdomāti lai viņus ievērotu (kārtībai jābūt , kā pie dzeršanas, tā pie vemšanas). Cik mums tie noteikumi labi, slikti, cik katrs sods pamatots..., tā jau cita saruna. Kaut gan , ja Jums tuvu cilvēku kāds ``jefiņš`` pilsētā notriektu ar ātrumu 70km/h, ko tad Jūs teiktu? Nieks vien,mans rada gabals ir muļķis, neredz, ka a/m brauc un steidzas, lai bliež tālāk, viņam neko pa to nevajag? ( ja ir tādi, dodiet ziņu! :whistle: ) Diez vaiiiii. Būsim reālisti, uz mūsu ceļiem valda anarhija, kas ir piebremzēta ar sodiem un punktiem. Pieminēšu atkal padomju laikus, kad bija soda taloni un knieba viņos caurumus, reāli baidījās, trešais caurums gada laikā, un viss, tiesības nost! Tanī laikā čakarēja arī par pagriezienu nerādīšanu u.t.t., a tagad, brauc Tev pa priekšu kaut kāds, un Tu vari tikai mēģināt uzminēt, kas tālāk notiks.. Bija ļautiņiem stimuls......
Arī es šad un tad pārkāpju, un apzinos, ka var arī pieķert, un būs nepatīkams fakts ar finansiāliem izdevumiem u.t.t.
Jums taču nepatīk, kad parādās kāds ``gudrītis`` kurš kaut kur lien,nerāda pagriezienus, lielā šusē nogriež Jums ceļu.....
Nu tad nedarīsim otram to, kas pašiem nepatiktu!

Ja reiz pieķēra, ieslēdz ``paškritiku``...., un nomaksā vainas koeficentu! Neviens taču Tev nelika braukt pārkāpjot!?
Ja reiz esam vainīgi, tad nenovelsim vainu uz citiem , kas pieķēra, un tātad sliktie....
Ja izdomāts CP fakts, tad gan var ``uzmest lūpu`` un ``kasīties``

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 52 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012