Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Man ne reizi vien ir gadījies, ka mēģina piešūt svešu ātrumu, tāpēc es tikai gaidu izdevīgāko iespēju lai arī iegādātos radardetektoru. Manos gadījumos policisti ātri atrada pamatojumus / “atzina” kļudas un kvītis izrakstīja par minimālu / simbolisku sodu un es parēķināju, ka man izdevīgāk ir to samaksāt, nevis tērēt laiku skaidrojoties jau pēc tam dažādās iestādēs. Stulbi, bet tā nu mūsu valstī notiek. Tāpēc man vajag radardetektoru – varēšu viņiem demonstratīvi braukt garām ar kādiem 70km/h.
Reāls gadījums no dzīves – jauns auto, kruīza kontrole noregulēta uz 100 km/h. Aptur CP par ātrumu virs 150 km/h. Auto īpašnieks izslēdz motoru un saka, lai ar evakuatoru ved uz centru, slēdz pie datora un nolasa visus pēdējos braukšanas parametrus un kā kas bijis noregulēts pirms auto apturēšanas. Ja viņš būs vainīgs, tad par visu pats maksās, ja ne, tad CP. CP ātri atcerējās, ka rādījumu aizmirsies nodzēst pēc 5min vecāka mērījuma, kad šie vienu VW ķēruši... Neticu es mūsu CP un viņu ātruma kontroles metodēm tāpēc tās neatbalstu.
Un tālāk? Teiksi , ka Tev ir radara detektors? :whistle:
Nu teiksim komerctransportam ar pilnu massu virs 3,5T ir jābūt sertificētam tahogrāfam, ja tas tā ir, tad gan var vilkt ārā ``šeibi``, un strīdēties! (pats esmu strīdējies un vinējis, uzrādot tahogrāfa karti, un pieminot, ka a/m brauca ``uz kruīzes).
Nezinu gan, ko dos Tev šinī gadījumā detektors.
Nu neapstrīdēsi Tu viņus! Savulaik Zivtiņa kungs teica pa TV, ka būs vien jātic CP godprātībai(?)
.gif)