Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 909 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 91  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Avārijas
AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2005, 22:25 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Nu jaa, jo caurums stiklaa laikam nav shofera pusee...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Janvāris 2005, 22:34 
Lietotāja avatārs
Attēls

Šajā bildē var redzēt,ka šoferis ir paņēmis uz kapota to veci.Re,mašīnai stūris un drusku kapots pamīcīts,bet galvenais trieciens ir trāpijies uz stikla.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Janvāris 2005, 10:50 
Lietotāja avatārs
blee, richy jaaabriidina ir!
zzeel, ka nav smails ar vemjoshu seju, es buutu to sheit ielicis

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Janvāris 2005, 14:41 
Lietotāja avatārs
es tak pabrīdināju un uzliku 6 :! zīmes.
Vemjoša seja jau arī ir :sick:
Bļin,es šodien braucu 7. tramvajā,braucu uz LU.Šis baigi tesās,jo kavēja grafiko dēļ korķiem.Un še tev,pie brīvības pieminekļa gājēju pārejas-bums.Gājējs tika notriekts uz gājēju pārejas.Psc,labi,ka dzīvs palika.Šis šoka stāvoklī laikam.
Ko tie tramvaji nesās? :arge: Pirms pārejas pat gaitu nepalēnināja,tik tesa pāri kā karalis un pēc tam vēl uz gājēju lamājās.
Labi,ka viens šoferis kā liecinieks pieteicās.To tramvaja vadītāju vēl konkrēti nolamāja :ermm:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Janvāris 2005, 15:08 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Pēdējā laikā gan tramvaju vadītāji pieklājīgāki un apdomīgāki tapuši -- vakar pat nevēra vaļā durvis un nelaida pasažierus ārā, kamēr es neaizbraucu no pieturas -- mani palaida! Bet joprojām ir tādi, kam šķiet, ka viņiem priekšroka ir visur un uz sliedēm nekad un nekur neviens nedrīkst atrasties, lielākais risks jau ir "strīdēties" ar tramvajiem, ne autobusiem, jo par dīkstāvi avārijas dēļ pamatīgs $ no TTP + šiem nekādas vainas, bet automašīnai tie durkļi izurbjas cauri...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Janvāris 2005, 15:34 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 07:32
Atbildes: 302
Atrašanās vietas: Latvija, Tukuma rajons
Mašīna: 2148 ccm
Es, savukārt, katru rītu cenšos dalīt ceļa platumu ar Nordekas autobusiem. Pretimbraucošie busi kā ieņēmuši divas no trim sniegā iebrauktajām špūrēm, tā arī brauc. Normāli būtu, ka mēs abi nedaudz pavācamies katrs uz savu pusi. Gandrīz grāvī jālien lai izmainītos vai apdzītu! :pillepalle:
Šitā lieta viņiem ir hroniska - kā pa gabalu ieraugu kārtējo Nordekas busu, tā lasos malā, jo negribas frontālu sadursmi ar desmitreiz smagāku daiktu. :x

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Janvāris 2005, 15:54 
Lietotāja avatārs
Šausmas, es šonakt noteikti neaizmigšu... 8D Tas jau ir par daudz... Tādi skati... ĀĀĀ!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Janvāris 2005, 15:57 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Nu, man šorīt nācās mācīt kā ceļš jādala vienam opim ar Audi 100 -- braucām uz lidostu, šis tā pa priekšu, man tā kā ātrāk gribas, bet... brauc tas pa abām izbrauktajām sliedēm, no kurām 2/3 ir 2. joslā, bet 1/3 pirmajā, garām tā īsti netieku. Tad nu pirms tā luksofora pirms lidostas saņemos šo apbraukt pa kreiso malu (šis jau pavisam piebremzējis, laikam gaida sarkano gaismu...), tur platāks, tuvojas arī nogriešanās josla, piespiedu kārtā pārkāpju CSN un... Tuvojoties krustojumam saprotu, ka palēnām tieku iespiests starp Audi un nogriešanās joslu ierobežojošo ceļa zīmi, jo izbrauktās sliedes pārkārtojas uz 1. joslu... Viens variants ir bremzēt, bet pa sniegoto daļu tas var būt jautrs pasākums (un ceļa zīme tikai tuvojas...) + šim no tā nekādas mācības... tad nu ņēmu un taurēdams drosmīgi turpināju ceļu mēģinot trāpīt starp zīmi un Audi... Tiku sadzirdēts, šim mašīnā visi uz pakaļējā benķa sēdošie apleca otrādi un tiku garām zīmei un Audi + turpināju ceļu pa izbrauktajām sliedēm, kamēr šim atlika turpināt braukt pa 2., tur jau aizputināto joslu. OK, ja vēl sniegs būtu "dziļš", tad saprotu, ka sniegā braukt nekāda prieka bet tad vēl tikai knapa virskārtiņa bija sapūsta -- uzreiz daļa šoferu sajūtas kā tramvaji...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Februāris 2005, 15:57 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

nu , kā Jums tur, Latvijā? laikam nav nekas gaišs ar ceļiem? :x

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Februāris 2005, 00:35 
Lietotāja avatārs
Ceļi ir elle.Kad uzsniga pirmais sniegs(normālais un visi bija uz pakaļas no pārsteiguma),uz ielām izveidojās bedres.Droši vien tādās vietās,kur jau bija maza bedrīte,bet sāls un ledus,kā arī auto riepas,to bedri konkrēti palielināja.
Tas tas viss nokusa,bedri aizlāpija un pēc pāris nedēļām bedre atkal vaļā.Tieši tajā pašā vietā,tikai mazāka.Pagaidām.
Vot tāda tā Latvija.Katru dienu sanāk nolamāties par skaistajiem Latvijas ceļiem.Biežāk jau par tiltu salaiduma vietā.Pāri saleniekam nav iespējams braukt ar atļauto (70 km/h) ātrumu :x
Cilvēki stulbāki palikuši.
Vot vakar-laižu vienu vecenīti pāri ceļam uz gājēju pārejas.Šī lūr uz mani un nekust.Es apstājos pirms pārējas,skatos uz viņu un rādu ar roku-lai iet.A šī-raustās turpu šurpu un nespēj pāriet. Es jau uztaurēju(laikam nevajadzēja,jo tad galīgi glupa palika).Pēc tam jau sāku skaļi un krieviski lamāties,lai tak velkas pāri tai pārejai.Tad tā negribīgi pārsteberēja,bet pusceļā vēl gribēja atpakaļ griesties.
Galvenais,ka es jau uz ceļa biju viens :lol:
Tā to veceni pielauzu pāri pāriet. :)

Dēl šitādiem tik satiksme čakarējas.Iet,raustās,ta skrien turpu-šurpu.
Sviestaina tā Latvija,bet,laikam citur iet trakāk.nu,man tā gribētos ticēt,citādi tā jau mēslos līdz ausīm :D

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 909 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 91  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012