Mani vienmēr ir muslinājusi tā alumīnija piekare tiem Audi ... tēvam ir A6 Allroad apmēram šo pašu gadu - sūdīgās piekares džvais piemērs. Ja tas ir quattro - man liekas, bija 8 ričagi priekšā un 8 aizmugurē, kas ir drausmas. Ja priekšpiedziņa, tad 8 pa prikšu un 6 aizmugurē. Bet tā pat drausmas
Par kārbām - jau pateikts, Audi nevēlas un nemāk tās taisīt, variators ir neuzticams un brauc visai vāji, man nepatika, kā kkādā elektromobīlī brauc

Salons - kvalitatīts, toties besī ārā Audi baltā plastmasa visām pogām, kas ir vnk nokrāsota melna, pie tam visos modeļos, sakot no A3 un ebidzot ar A8. Izskatās relatīvi drausmīgi, kas tā krāsa sāk krist nost.
par dīzeļiem - tavā vietā skatītos tikai uz 1,8 Turbo benzīnu, nekādu dīzeļu. 2,5 tdi - pataloģiski drausmīgs motors, 200k un var mest ārā. 1,9tdi - pašvaks, arī problēmas ar sprauslām un trubīnu, skaņa - kā Kamazam pie pilnās slodzes.
virsbūve - nerūsē. Elektrika - =/- ok, bet gļuki gadās.
zobsiksnas maiņa - cita atrakcija- janoņem visa auto priekša un mainās viss kopā - ruļļi, pompa, visas siksnas utt. utt. ap 500-600 ls arī sanāk, Vismaz dīzeļiem ir garantēti tā, par benzīnu neemsu pārliecināts, bet, droši vien, kkas līdzīgs vien būs.
tāvā vietā, ka gribas to Audiku - 1,8T Quattro - bus labs aparāts, ēd ne tik daudz, brauc nu ļoti labi priekš tāda dzinēja, čipojas. + manuālā ātrumkārba. Hadeni - skatīties. Ļoti mīl normālu eļļu.
P.S. es, tavā vietā, par šo Audi aizmirstu ... kā arī par visiem citiem audi, ja tie nav kaut vai 4 vai, vēlams, mazāk gadu veci. Bet tas ir, protams, subjektīvi, vienkārši daudz to mašīnu ģimenē ir bijis un ar daudzām braukts.
es atbalstu tikai šo -
http://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/ ... nmedh.html