Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 457 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 46  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: MB braucēji testē citas markas
AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2012, 13:17 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Augusts 2005, 13:44
Atbildes: 343
Varu tikai padalīties par tādu 1.8 T Q, nopirku 2006 gadā, nobraucu ~ 60 000 km, mainīju vienu reizi klučus, reduktoram saļņiku, sajūga komplektu, zobsiksnu un eļļas. Piekarē cik atceros laikam neko vai kautko nenozīmīgu. Daudz, daudz kvalitatīvāks par B5. Vienīgias tracināja tas smagais spara rats.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2012, 13:22 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Decembris 2010, 10:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Ford Galaxy

Kāda vaina spararatam?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2012, 13:23 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2010, 16:54
Atbildes: 1912
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: W126 SEL & Mazo Zaļo
Citēt:
11 January 2012 11:27:01 Amakatanav rakstīja:
jā. parasti nav remontējams. maināms.

Ir cilvēks kas viņus remontē.. uz Mini viņi gan plīst kā zeķes, bet vismaz cilvēkam darba pilnas rokas :mhihi:

p.s kad nopirksi PM! aizsviedīšu kontaktus ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2012, 13:32 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Augusts 2005, 13:44
Atbildes: 343
Viņš skaitās tas bubultmasas, kamēr iegriežās un kamēr apstājās, dīzelim iespējams to tā nejustu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2012, 14:15 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Jūnijs 2007, 17:32
Atbildes: 1848
Mašīna: mella raķete
Citēt:
11 January 2012 10:58:32 Richy rakstīja:
Labi, ejam tālāk :D

Jūsu atsauksmes par šo Audi A4:
Attēls

Interesē tieši 1.9tdi un automāts. Cik saprotu, viņiem ir Multitronic. Kas tas par zvēru?

:D:D:D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2012, 14:20 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Novembris 2010, 13:34
Atbildes: 786
Atrašanās vietas: Jūrmala
Mašīna: MB S500C W140, dazhreiz ar Jaguar S-Type
Mani vienmēr ir muslinājusi tā alumīnija piekare tiem Audi ... tēvam ir A6 Allroad apmēram šo pašu gadu - sūdīgās piekares džvais piemērs. Ja tas ir quattro - man liekas, bija 8 ričagi priekšā un 8 aizmugurē, kas ir drausmas. Ja priekšpiedziņa, tad 8 pa prikšu un 6 aizmugurē. Bet tā pat drausmas :D
Par kārbām - jau pateikts, Audi nevēlas un nemāk tās taisīt, variators ir neuzticams un brauc visai vāji, man nepatika, kā kkādā elektromobīlī brauc :D Salons - kvalitatīts, toties besī ārā Audi baltā plastmasa visām pogām, kas ir vnk nokrāsota melna, pie tam visos modeļos, sakot no A3 un ebidzot ar A8. Izskatās relatīvi drausmīgi, kas tā krāsa sāk krist nost.
par dīzeļiem - tavā vietā skatītos tikai uz 1,8 Turbo benzīnu, nekādu dīzeļu. 2,5 tdi - pataloģiski drausmīgs motors, 200k un var mest ārā. 1,9tdi - pašvaks, arī problēmas ar sprauslām un trubīnu, skaņa - kā Kamazam pie pilnās slodzes.
virsbūve - nerūsē. Elektrika - =/- ok, bet gļuki gadās.

zobsiksnas maiņa - cita atrakcija- janoņem visa auto priekša un mainās viss kopā - ruļļi, pompa, visas siksnas utt. utt. ap 500-600 ls arī sanāk, Vismaz dīzeļiem ir garantēti tā, par benzīnu neemsu pārliecināts, bet, droši vien, kkas līdzīgs vien būs.

tāvā vietā, ka gribas to Audiku - 1,8T Quattro - bus labs aparāts, ēd ne tik daudz, brauc nu ļoti labi priekš tāda dzinēja, čipojas. + manuālā ātrumkārba. Hadeni - skatīties. Ļoti mīl normālu eļļu.

P.S. es, tavā vietā, par šo Audi aizmirstu ... kā arī par visiem citiem audi, ja tie nav kaut vai 4 vai, vēlams, mazāk gadu veci. Bet tas ir, protams, subjektīvi, vienkārši daudz to mašīnu ģimenē ir bijis un ar daudzām braukts.

es atbalstu tikai šo - http://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/ ... nmedh.html :D :D :super:

Pēdējo reizi laboja SJ - 11. Janvāris 2012, 14:25, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2012, 14:32 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Jūnijs 2007, 22:34
Atbildes: 5193
Mašīna: W124
Lielākā problēma ir alumīnija piekare, ko ir jāmaina nevis atseviķi pa svirai, bet ja kaut kas sāk plīst, tad visu uzreiz. Protams,var mainīt atsevišķi, bet tas galīgi nav racionāli. Remkomplekts Lemforderim uz priekšu maksā ap 230 LVL (tas ir ar ļoti labām atlaidēm), un kā rāda Audi turētāju pieredze, tad pa mūsu ceļiem jāmaina katru otro gadu. Pēdējos modeļos gan tā piekare jau ir nomainīta.
Par 1.9 TDI motoru gan nevaru piekrist, ka tas būtu pašvaks. Vismaz Golfa izpildījumā trešajā robā riepas vēl kauc. :)
Zobsiksa arī manās ar visiem remkomplektiem, jāskatās vai remkomplektā ietilpst ūdens sūknis vai nē, jo tas arī ir jāmaina, bet uz detaļām, arī ar labām atlaidēm, tur savācas ap 200 LVL.
Ja tās lietas nebiedē, tad viss ir kārtībā. Cik pats esmu pabraucis ar Audi, tad tas ir tīri labs pārvietošanās līdzeklis. :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2012, 14:52 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Februāris 2007, 19:20
Atbildes: 831
Kolēģim tāds 1.9 tdi ar mehāniku bija četrus gadus. Elektronikas, rūsas problēmu nebija, bet piekarē gan naudu grūda iekšā daudz. Tas 1.9 tdi ir pat ekonomikāks par MB 2.0 cdi un šķiet arī sprauslas nemaksā tik bargu naudu. Par 1.8T esmu dzirdējis atšķirīgus stāstus: ir kas pilsētā mierīgi ierakstās 9-10 l/100km, ir kam tie ir 13 l/100 km kas ne tik jaudīgam motoram ir padaudz.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2012, 14:53 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Decembris 2010, 10:17
Atbildes: 1738
Mašīna: Ford Galaxy

Bite, beidz rēkt :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Janvāris 2012, 14:57 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Jūnijs 2007, 17:32
Atbildes: 1848
Mašīna: mella raķete
Citēt:
11 January 2012 14:20:17 SJ rakstīja:
Mani vienmēr ir muslinājusi tā alumīnija piekare tiem Audi ... tēvam ir A6 Allroad apmēram šo pašu gadu - sūdīgās piekares džvais piemērs. Ja tas ir quattro - man liekas, bija 8 ričagi priekšā un 8 aizmugurē, kas ir drausmas. Ja priekšpiedziņa, tad 8 pa prikšu un 6 aizmugurē. Bet tā pat drausmas :D

Citēt:
11 January 2012 14:15:38 bite747 rakstīja:
ričagus jau var likt restaurētos/pastiprinātos, vismaz cik es pazīstu a6 īpašniekus, visi ar tādiem braukā

par dīzeļiem - tavā vietā skatītos tikai uz 1,8 Turbo benzīnu, nekādu dīzeļu. 2,5 tdi - pataloģiski drausmīgs motors, 200k un var mest ārā. 1,9tdi - pašvaks, arī problēmas ar sprauslām un trubīnu, skaņa - kā Kamazam pie pilnās slodzes.
virsbūve - nerūsē. Elektrika - =/- ok, bet gļuki gadās.
Citēt:
kas vainas 1.9tdi ? (man ir bijuši 2 vai 3 tādi) motorā nevienam neesmu līdis iekšā, par 2.5 runājot, no 2004.gada jau it ka viss ir ok (tāda man gan nebija)

zobsiksnas maiņa - cita atrakcija- janoņem visa auto priekša un mainās viss kopā - ruļļi, pompa, visas siksnas utt. utt. ap 500-600 ls arī sanāk, Vismaz dīzeļiem ir garantēti tā, par benzīnu neemsu pārliecināts, bet, droši vien, kkas līdzīgs vien būs.
Citēt:
tālajā 2003.gadā, jā, tagad jau ir cilvēki kuri prot to darīt bez purna jaukšanas un kaut kādām problēmām.
es kad mainiju zobsiksnu - 74Ls siksna un ruļļi + kaut kas ap 30-40 par darbu

p.s. varu saderēt, ka tas ir lētāk nekā nomainīt ķēdi mersim :shura:

:shura:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 457 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 46  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012