Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 84 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Ella
AtbildeAtbilde saņemta: 24. Novembris 2006, 08:43 
Lietotāja avatārs
MOTOREX, ELF i auto, i moto dzinēji bija apmierināti un tā joprojām.. :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Novembris 2006, 09:52 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

mazliet atgriežoties pie xado, vai man ir vērts to smēri bāzt reduktorā?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Novembris 2006, 11:22 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 07:32
Atbildes: 302
Atrašanās vietas: Latvija, Tukuma rajons
Mašīna: 2148 ccm
Citēt:
[user]398|Renoir|xado crap[/user]mazliet atgriežoties pie xado, vai man ir vērts to smēri bāzt reduktorā?

Es laikam pamēģināšu. Ja nokaus pavisam, vismaz tikšu pie cita. Gultņus nomainīju, bet troksnis nepazuda, man domāt, ka vinkārši sadilis par daudz.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Novembris 2006, 11:41 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2006, 05:19
Atbildes: 2188
Atrašanās vietas: Latvija, Jūrmala, Dzintari
Mašīna: Automobīli
Citēt:
[user]622|dzieburs|[/user]
Citēt:
[user]398|Renoir|xado crap[/user]mazliet atgriežoties pie xado, vai man ir vērts to smēri bāzt reduktorā?

Es laikam pamēģināšu. Ja nokaus pavisam, vismaz tikšu pie cita. Gultņus nomainīju, bet troksnis nepazuda, man domāt, ka vinkārši sadilis par daudz.

Sliktāk jau nebūs.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Novembris 2006, 11:42 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]123174|bost|[/user]MOTOREX, ELF i auto, i moto dzinēji bija apmierināti un tā joprojām.. :)

Ar ko šis labākas, vai kā? Ja šis ir normālas, tad pārējās ir labas vai sliktas?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Novembris 2006, 13:06 
Lietotāja avatārs
vismaz zināma izcelsme (kas nav austrumu-sociālo).. arī slodzes labi panes, kā arī iztur maiņas intervālus.. pārējām nav ne vainas- galu,galā rapšu eļļa arī ir eļļa, bet es viņu nelietoju... :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Novembris 2006, 14:30 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]123174|bost|[/user]vismaz zināma izcelsme (kas nav austrumu-sociālo).. arī slodzes labi panes, kā arī iztur maiņas intervālus.. pārējām nav ne vainas- galu,galā rapšu eļļa arī ir eļļa, bet es viņu nelietoju... :)

Es saprotu večuku, kurš visu savu mūžu nobraucis ar a/m ZAZ, un domā , ka nav nekā labāka par šo....
Es saprotu māmiņas, kas uzskata, ka viņu bērni ir viss gudrākie un skaistākie.....
Es saprotu kaimiņu Janci, kurš punķojoties mēģina ar pirkstu izrīvēt divnieku no dienasgrāmatas...
Es saprotu večiņu, kas ar asarām acīs lūdz santīmus....
Es saprotu valdību, kura - čurā acīs un saka , ka ir lietus...
Bet Tevi es nesaprotu.... No kurienes šī pārliecība, ka šīs nu turēs slodzes un nav no austrumiem... Reklāmas bukletiņā rakstīts? Uz šķūnīšiem arī daudz ko raksta, bet kad atver durvis, - a tur malciņa sakrāmēta nevis tas - reklamētais.
Jau kaut kad rakstīju, kā veidojas preces cena,domāju, ka arī paši zinat.
Bet, ``nograuz man ausi, ja es pūšu garām``:
1) lētāk ir atvest mucā!
2)vēl lētāk ir ražot netālu no ``tirgus``, un tad atvest mucā!Tagad ražo kur lētāk, un mazāk jāpatērē naudiņas preces transportēšanai.
3)mēs smaidot maksājam arī par reklāmās izlietotiet līdzekļiem!(reklāmas kuras mums visiem jau ir apriebušās, bet psiholoģiski tomēr ļoti iedarbīgas). Bet vai tās patiešām ir tik labas preces?
4)nedomāju, ka tik svarīgi ir fakts, kur tieši to smāķi ražo, svarīgāk uz kādas bāzes un kādām sastāvdaļām.

Katram pašam protams jāizdomā ko viņš grib, un pa cik grib. Tirgus ir piesātināts, grib -ar reklāmu aprakstītu preci, grib, nemaina vispār...
Karlo Jums apmēram pasniedza- kas ir kas, neko vairāk. Nemanīju nekādu, pat slēpto reklāmu, kāpēc Jūs viņam uzbraucāt, (?) nesapratu.

Un beigās ,-var būt kļūdos, bet savulaik pat presē bija raksts, ka vienu no Tevis minētām eļļām ražo no ``atrabodkas``. Eļļa ``zaļi domājošiem``, vispār apsveicami. (bet cik labi)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Novembris 2006, 00:42 
Lietotāja avatārs
Zināma taisnība jau ir ...diemžēl...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Novembris 2006, 08:24 
Lietotāja avatārs
presi īpaši nelasu-par atrabotku nezinu... motorex piem. bāzes eļļa ir viena noaugstākās kvalitātes, ja pareizi atceros, nāca no Bolīvijas.. ir savulaik sanācis pašam padarboties ar eļļu importu... ,tāpēc tie nav zazista vai, kāda cita večuka spriedelējumi... par tēmu. Karlo- nebij uzbrauciens, lai takš dara savu darbu, cilvēkiem ir jādod iespēja izvēlēties.. esu arī- noklausījies daudz dažādu eļļu pārstāvju izteiktos piedāvājumus... bet izvēle paliek aiz manis. katrs lai dara, kā vēlas.. "ja var saekonomēt uz eļļas filtriem OK lai ekonomē" :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Novembris 2006, 18:21 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]123174|bost|[/user]presi īpaši nelasu-par atrabotku nezinu... motorex piem. bāzes eļļa ir viena noaugstākās kvalitātes, ja pareizi atceros, nāca no Bolīvijas.. ir savulaik sanācis pašam padarboties ar eļļu importu... ,tāpēc tie nav zazista vai, kāda cita večuka spriedelējumi... par tēmu. Karlo- nebij uzbrauciens, lai takš dara savu darbu, cilvēkiem ir jādod iespēja izvēlēties.. esu arī- noklausījies daudz dažādu eļļu pārstāvju izteiktos piedāvājumus... bet izvēle paliek aiz manis. katrs lai dara, kā vēlas.. "ja var saekonomēt uz eļļas filtriem OK lai ekonomē" :)

Gluži mana doma, -dzīvosim draudzīgi. Bet uz eļļas filtriem ekonomēt nevajag!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 84 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012