Citēt:
[user]123174|bost|[/user]vismaz zināma izcelsme (kas nav austrumu-sociālo).. arī slodzes labi panes, kā arī iztur maiņas intervālus.. pārējām nav ne vainas- galu,galā rapšu eļļa arī ir eļļa, bet es viņu nelietoju...
.gif)
Es saprotu večuku, kurš visu savu mūžu nobraucis ar a/m ZAZ, un domā , ka nav nekā labāka par šo....
Es saprotu māmiņas, kas uzskata, ka viņu bērni ir viss gudrākie un skaistākie.....
Es saprotu kaimiņu Janci, kurš punķojoties mēģina ar pirkstu izrīvēt divnieku no dienasgrāmatas...
Es saprotu večiņu, kas ar asarām acīs lūdz santīmus....
Es saprotu valdību, kura - čurā acīs un saka , ka ir lietus...
Bet Tevi es nesaprotu.... No kurienes šī pārliecība, ka šīs nu turēs slodzes un nav no austrumiem... Reklāmas bukletiņā rakstīts? Uz šķūnīšiem arī daudz ko raksta, bet kad atver durvis, - a tur malciņa sakrāmēta nevis tas - reklamētais.
Jau kaut kad rakstīju, kā veidojas preces cena,domāju, ka arī paši zinat.
Bet, ``nograuz man ausi, ja es pūšu garām``:
1) lētāk ir atvest mucā!
2)vēl lētāk ir ražot netālu no ``tirgus``, un tad atvest mucā!Tagad ražo kur lētāk, un mazāk jāpatērē naudiņas preces transportēšanai.
3)mēs smaidot maksājam arī par reklāmās izlietotiet līdzekļiem!(reklāmas kuras mums visiem jau ir apriebušās, bet psiholoģiski tomēr ļoti iedarbīgas). Bet vai tās patiešām ir tik labas preces?
4)nedomāju, ka tik svarīgi ir fakts, kur tieši to smāķi ražo, svarīgāk uz kādas bāzes un kādām sastāvdaļām.
Katram pašam protams jāizdomā ko viņš grib, un pa cik grib. Tirgus ir piesātināts, grib -ar reklāmu aprakstītu preci, grib, nemaina vispār...
Karlo Jums apmēram pasniedza- kas ir kas, neko vairāk. Nemanīju nekādu, pat slēpto reklāmu, kāpēc Jūs viņam uzbraucāt, (?) nesapratu.
Un beigās ,-var būt kļūdos, bet savulaik pat presē bija raksts, ka vienu no Tevis minētām eļļām ražo no ``atrabodkas``. Eļļa ``zaļi domājošiem``, vispār apsveicami. (bet cik labi)