Citēt:
06 January 2012 19:20:35 ttd rakstīja:
null Vienkārši šis te sludeklis izskatās aizdomīgi lēts un aizdomīgi labs.http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fjfie.html
Tu esi braucis skatijies ja? Vai atkal tavas fantāzijas:
Reāli es domāju, ka tas auto visticāk dodu 90% būs nopistenis, pēc pieredzes cik ir redzēts visi LV ir w201 ar m103 ir normāli nopisti, + normāli bliezti.
Es kādreiz pirms daudziem (7) gadiem meklēju un paņēmu w201 ar m103. Tad visi jau izņēmot 1 bija nojāti.
Tad jau izvēles nebija.
Pāris gadiem tirgojas viens normāls w201 ar m103 virs 3000K Eur. Tas bija .+/- ok.
Tam vismaz arī bija kā man bija el, lūka, el logi, ādas salons, dirsas apsilde, centrālā atslēga, sportline, kondiska
Normāls w201 ar 2,6 maksās tagad vairāk kā labs w124, kas jau arī ir retums.
Sis tavā sludeklī ir pliks kā baznīcas žurka + visticāk ar nojātu salonu. Pēc numura spriežot un skorpioniņiem uz stika un toņirofkas un mafona - tante vasarā labā laikā tikai uz baznīcu brauca.
2.6. atsķiras ne tikai ar motoru w201 bundza m103 kam ir cits radiotors, bet arī ar reduktoru uc (m103 ir standarta motors w124 260e un 300e). lietām. Tas ir vienīgais no standarta motoriem, kas iet uz priekšu, kas ir uz šīs bundžas (bez mehanīk janvāriem utt.) Kā arī ar +/- normālu komplektāciju-paketi sim vēst auto.
"esmu dzirdējis, ka W201 2.6 motoram nāk īpatnējs radiators. Tas esot dikti dārgs. Tas tiesa? Un, ja jā, tad kas vēl būtu 2.6 motoram atšķirīgs un grūtāk dabūnams, kā citiem? Un to radiatoru nevar vienkārši piejūgt 2.3 radiatoru, piemēram?"
2.6. atsķiras ne tikai ar motoru w201 bundza m103 kam ir cits radiotors, bet arī ar reduktoru uc. lietām.
Silts ieteikums Ja Tev nav naudas pat radiotoru nopirkt neterē laiku citiem ar jautājumiem un man.