Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 616 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 62  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: W201 īpašnieku topiks
AtbildeAtbilde saņemta: 06. Janvāris 2012, 20:39 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Aprīlis 2010, 22:07
Atbildes: 218
Atrašanās vietas: Riga
Mašīna: W210 3.2CDI

Tas 2.6 jau kadus 4menesus tirgojas.Nezinu gan vai jega nemt.Tad jau tiesam labak 2.3

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Janvāris 2012, 23:04 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 00:21
Atbildes: 418
Atrašanās vietas: Rīga,Latvija
Mašīna: W202 AMG ,BMW 320d
Citēt:
06 January 2012 19:01:20 Mizx rakstīja:
Citēt:
06 January 2012 18:35:09 ttd rakstīja:
esmu dzirdējis, ka W201 2.6 motoram nāk īpatnējs radiators. Tas esot dikti dārgs. Tas tiesa? Un, ja jā, tad kas vēl būtu 2.6 motoram atšķirīgs un grūtāk dabūnams, kā citiem? Un to radiatoru nevar vienkārši piejūgt 2.3 radiatoru, piemēram?
Lielāks motors, vajag lielāku, citādu radiatoru dzesēšanai. Vietas mazāk, kā W124, jo auto mazāks, motortelpa aizpildītāka. Tāpēc sanāk, ka tam motoram tas radiators ir unikāls, nav savietojams ar citiem. Droši vien grūtāk arī dabūt visādus ķīniešu, jo auto saražots mazākā skaitā, attiecīgi nav izdevīgi. Savienot jau visu var ar visu, bet tad noteikti būs jādomā citas trubas un, jā, risks kaut ko pārkarsēt.

Ne tikai izmērs,bet arī trubu izvietojums atšķirās. :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Janvāris 2012, 23:57 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
2.6 ir pats draņķīgākais ko 201 bundžā ielika. Diez vai kādu neremontētu var atrast, kam kādā stobrā kompresija palikusi, kāpēc tā, nezinu un vispār nesaprotu kāda velna pēc viņš vispār bija jātaisa, ja tajā laikā bija daudz labāki motori ar mazāku nodokli/patēriņu un ātrāki. Kā bra4 saka murda atsvars. 2.3 iekš 201 ir puslīdz ok, tikai transmisija jāpārkrāmē cita, tad ir gan dinamika, gan ekonomija, motors jau "griežās", tikai vāciešiem zobratu skaiti sajukuši projektējot, laikam pirms ZS Gļūvīti sadzērušies.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Janvāris 2012, 00:14 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
06 January 2012 23:57:20 Udritis rakstīja:
2.6 ir pats draņķīgākais ko 201 bundžā ielika. Diez vai kādu neremontētu var atrast, kam kādā stobrā kompresija palikusi, kāpēc tā, nezinu un vispār nesaprotu kāda velna pēc viņš vispār bija jātaisa, ja tajā laikā bija daudz labāki motori ar mazāku nodokli/patēriņu un ātrāki. Kā bra4 saka murda atsvars. 2.3 iekš 201 ir puslīdz ok, tikai transmisija jāpārkrāmē cita, tad ir gan dinamika, gan ekonomija, motors jau "griežās", tikai vāciešiem zobratu skaiti sajukuši projektējot, laikam pirms ZS Gļūvīti sadzērušies.
Jau daudz reižu esmu skaidrojis, ka motivācija ielikt 6 cilindrus bija prasība pēc versijas, kur salonā pēc iespējas klusāks, mazāk vibrāciju un liels max ātrums. Tas pats, kāpēc paralēli R230 bija SL 55 AMG un SL 600, kam teorētiskie parametri praktiski neatšķīrās. Komforta prasību dēļ tiem, kas spēj samaksāt, bet grib konkrēto virsbūvi!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Janvāris 2012, 00:32 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 09. Novembris 2011, 21:57
Atbildes: 45
Citēt:
06 January 2012 23:57:20 Udritis rakstīja:

Kāda tad? 5-pakāpju kārbu domā, jeb arī reduktoru?

Bet, vispār, cik varētu izmaksāt pārbūve no automāta uz manuālo w201? Uzreiz uz 5pakāpju manuālo. :shura: Un tur vieta, kur iestiprināt sajūga pedāli jau ir, ja?:shura:

Vienkārši sāku saprast, ka beigās laikam būs vien w201 jāiepērk, jo w124 nesaies. :shura:

Pēdējo reizi laboja ttd - 07. Janvāris 2012, 00:32, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Janvāris 2012, 01:05 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Jūlijs 2007, 10:58
Atbildes: 845
Citēt:
06 January 2012 19:20:35 ttd rakstīja:
null Vienkārši šis te sludeklis izskatās aizdomīgi lēts un aizdomīgi labs.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fjfie.html

:uzpoda:
Tu esi braucis skatijies ja? Vai atkal tavas fantāzijas:

Reāli es domāju, ka tas auto visticāk dodu 90% būs nopistenis, pēc pieredzes cik ir redzēts visi LV ir w201 ar m103 ir normāli nopisti, + normāli bliezti.
Es kādreiz pirms daudziem (7) gadiem meklēju un paņēmu w201 ar m103. Tad visi jau izņēmot 1 bija nojāti.
Tad jau izvēles nebija.
Pāris gadiem tirgojas viens normāls w201 ar m103 virs 3000K Eur. Tas bija .+/- ok.
Tam vismaz arī bija kā man bija el, lūka, el logi, ādas salons, dirsas apsilde, centrālā atslēga, sportline, kondiska
Normāls w201 ar 2,6 maksās tagad vairāk kā labs w124, kas jau arī ir retums.

Sis tavā sludeklī ir pliks kā baznīcas žurka + visticāk ar nojātu salonu. Pēc numura spriežot un skorpioniņiem uz stika un toņirofkas un mafona - tante vasarā labā laikā tikai uz baznīcu brauca.

2.6. atsķiras ne tikai ar motoru w201 bundza m103 kam ir cits radiotors, bet arī ar reduktoru uc (m103 ir standarta motors w124 260e un 300e). lietām. Tas ir vienīgais no standarta motoriem, kas iet uz priekšu, kas ir uz šīs bundžas (bez mehanīk janvāriem utt.) Kā arī ar +/- normālu komplektāciju-paketi sim vēst auto.

"esmu dzirdējis, ka W201 2.6 motoram nāk īpatnējs radiators. Tas esot dikti dārgs. Tas tiesa? Un, ja jā, tad kas vēl būtu 2.6 motoram atšķirīgs un grūtāk dabūnams, kā citiem? Un to radiatoru nevar vienkārši piejūgt 2.3 radiatoru, piemēram?"
2.6. atsķiras ne tikai ar motoru w201 bundza m103 kam ir cits radiotors, bet arī ar reduktoru uc. lietām.
Silts ieteikums Ja Tev nav naudas pat radiotoru nopirkt neterē laiku citiem ar jautājumiem un man.

Pēdējo reizi laboja DEALER - 07. Janvāris 2012, 01:07, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Janvāris 2012, 10:03 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Dealer, nomierinies. Nav ko uzvilkties. Stress ir pilnīgi jūtams tavā tekstā.

Un tu runā par to, ka viss ir nopists, visi mēsli, bet tu tagad padomā, ka tu gribi atrast vairāk kā 20 gadu vecu mašīnu kā no salona. Kura nebūtu braukta, bet tikai stāvējusi siltā garāžiņā un visu laiku mainītas eļļas un citas detaļas. Attopies - tas nav reāli. Visas vecas mašīnas ir nobrauktas, principā. Bet ir tādas, kuras ir pavisam tuvu miršanai, no tām vot vēlos izvairīties.

Neizprotu arī, kādēļ tu meklē baigos navarotus, ja skaties w201? Ja vajag navarotus, tad pērc w140 vai w124, ne? Un man nafig tos el. logus u.c. krāmus - vēl pašam pietiek spēka atskrūvēt logu.

"Silts ieteikums Ja Tev nav naudas pat radiotoru nopirkt neterē laiku citiem ar jautājumiem un man."
Tavs siltais ieteikums netiks ņemts vērā. Un, ja es reālia aizdomājos par speciālo detaļu dārdzību, jo reāli vēl nestrādāju, bet mācos, tad viss - man ir jāstaigā ar kājām? Attopies.

Reāli no vienkāršām bildēm daudz jau nevar spriest, ja vien neesi ekstrasenss kā Dealer. Kad nāks laiks, laikam vienkārši jāapbraukā un jāskatās.

Pēdējo reizi laboja ttd - 07. Janvāris 2012, 10:03, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Janvāris 2012, 13:00 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
ttd, Dealer teiktajā ir vērts ieklausīties, man arī tāds pats novērojums, ka gandrīz visi 2,6l motori W201 ir JAU nokauti. Nav tā, ka var vēl gadu, divus pabraukt, tur dienas var būt skaitītas kuru katru mirkli. Turpat blakus paņemot W124 ar to motoru visam vajadzētu būt labāk, bet, jā, tas ir cits auto.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Janvāris 2012, 14:09 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Citēt:
07 January 2012 13:00:42 Mizx rakstīja:
ttd, Dealer teiktajā ir vērts ieklausīties, man arī tāds pats novērojums, ka gandrīz visi 2,6l motori W201 ir JAU nokauti. Nav tā, ka var vēl gadu, divus pabraukt, tur dienas var būt skaitītas kuru katru mirkli. Turpat blakus paņemot W124 ar to motoru visam vajadzētu būt labāk, bet, jā, tas ir cits auto.

Tieši tas arī ir tas galvenais iemesls, kādēļ es atskaitu 2.6, nevis tikai dēļ viena radiātora, jo tie radiatori tak neplīst katru dienu gluži.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Janvāris 2012, 16:11 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Maijs 2011, 05:53
Atbildes: 152
Atrašanās vietas: Līvāni
Mašīna: ko pagadās
nu bet visumā tak tas motors maksā kapeikas,ja būs slikts,iemetīs citu,2.6 nav nekāds deficīts.es jau nu brauktu skatīties un uz vietas novērtētu auto stāvokli,nevis spriestu ka tie ir jāti un tie nē,tad jau no vārstīgajiem arī būtu jāizvairās,jo tos tak toč ņem gāzšanai un evo vispār nedomā ņemt,pasarg dievs, gan jau kādā trasē ir pabijis :doh:
Brauc,skaties kādā stāvoklī virsbūve,vai salons nav neglābjami sap***,un tad jau visu pārējo,motoru pārmest man šķiet sanāks pat lētāk nekā hadeni pārlasīt.
Starp citu izbraukt ar w201 2.6 nav bijis tas gods,bet nu 2.0 nefiga negāja(tika braukts ar vienu eksemplāru un diviem dažādiem dzinējiem)šķiet ka mans 2.5d iet patīkamāk par tiem benzīnnemotoriem.
Un kombinācijā ar gāzes iekārtu 2.6 domāju būtu neslikts variants.

Pēdējo reizi laboja heinrx - 07. Janvāris 2012, 16:20, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 616 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 62  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012