Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]Sveicināti ļaudis!
Man arī ir radusies problēma ar manu w123. Ir daudzas fiškas,kuras nestrādā un esmu nolēmis,ka vajag noņemt paneli un tās salabot.
Ja kāds varētu tā īsumā pastāstīt,kā tas panelis turās un kā viņu ņemt nost.Kam vajadzētu pievērst uzmanību veicot šo operāciju.
Man nestrādā degvielās lampiņa,nedeg paneļa apgaismojums,ir atvienojusies ventilācijas truba no paneļa.Tā ir tā,kura ir pa vidu panelim,kreisaja pusē.Sanāca viņu iespiest uz iekšu.
Būšu pateicīgs par padomiem.Operāciju gatavojos veik sestdien un manuāļa man arī naf :?
Paneli nost pats neesmu ņēmis, tur visu pietiekami vienkārši ir kā atrast, bet daudz to skrūvīšu... Bet varbūt to visu nemaz nevajag:
1) degvielas lampiņa, paneļa apgaismojums atrodas "spidometra blokā" -- noskrūvē stūri (tam gan ir 2 varianti, atkarībā no gada...), tas panelis vienkātši uzmanīgi no malas ir jāizvelk -- skrūvju nav. Tik vai Tev būs rezerves lampiņas? Tur viņas dažādas... Bet stūri noņemt varēsi tikai tad, ja tiksi līdz resnajai (lielumu no galvas neatceros) skrūvei pie tās pamatnes -- ja nav tāda piemērota instrumenta, var būt pagrūti to izdarīt...
2) Pie tām ventilācijas trubam var tikt arī no apakšas -- atskrūvē plastmasas zem paneļa (priekšā skrūves zem aizbāžņiem, ja tādi ir palikuši, tik uzmanies -- tiem ļoti viegli nolauzt ķepiņas -- neatliksi atpakaļ... Tad vēl pa izvelkamam plastmasas puļķim vai skrūvei abās malās apakšā, tie labi redzami.