Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 43 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Nanotehnoloģijas
AtbildeAtbilde saņemta: 22. Aprīlis 2010, 11:14 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Aprīlis 2010, 10:37
Atbildes: 15
Atrašanās vietas: Rīga
Parasti maksā 46 lati, bet tā kā es pirku ļoti daudz ko tad man sanāca biku lētāk! Vienīgais ko saku ja nav pacietības iesaku paņemt kādu pulējamo mašīnu jo tas pats pulēšanas process man bija biku nogurdinošs :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Aprīlis 2010, 11:19 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Joks vecs. Tas ir tas pats, kas lietus atgrūšana vispār — Statoilos jau 10 gadus nopērkams. Ar nano tur nekāda sakara. Drīzāk mēģinājums kopēt principus, kā pīles atgrūž ūdeni utt. Tur pašam jāsaprot, kur ko var smērēt un kur ko ne. Bet "nano" pieminēšana" jau nu gan ir reklāmas triks, savukārt princips uz automašīnām sen zināms. Nekas tāds īpašs.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Aprīlis 2010, 11:21 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Ā, ja auto virsma ir gluda (pulēta), tad vispār netīrumi ķeras mazāk. Ja tas ir pabružāts vai matēts, netīrs kļūst vienā mirklī, jo putekļiem vieglāk pieķerties vispār. Tā kā principā parasta pulēšana tad arī ir nanotehnoloģija. Psiholoģiskais efekts!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Aprīlis 2010, 11:23 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
Citēt:
22 April 2010 12:21:07 Mizx rakstīja:
Ā, ja auto virsma ir gluda (pulēta), tad vispār netīrumi ķeras mazāk. Ja tas ir pabružāts vai matēts, netīrs kļūst vienā mirklī, jo putekļiem vieglāk pieķerties vispār. Tā kā principā parasta pulēšana tad arī ir nanotehnoloģija. Psiholoģiskais efekts!

Pie pulētas, vaskotas mašīnas putekļi līp kā pie magnēta.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Aprīlis 2010, 11:27 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
22 April 2010 12:23:54 Udritis rakstīja:
Citēt:

Pēc tam taču jāuzsmērē tas štrunts, lai atgrūž. Tikai nesaprotu, kur 46 Ls — tas laikam kopā ar pulēšanas pastu un visu citu ķīmiju. Piemēram, Statoil automazgātuvēs arī tas līdzeklis tiek smidzināts virsū, ja prasa vaskošanu!

Pēdējo reizi laboja Mizx - 22. Aprīlis 2010, 11:28, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Aprīlis 2010, 11:36 
Lietotāja avatārs

Nu nezinu protams tā pārklājumu ķīmisko sastāvu, bet es apstrādāju ne tikai virbūvi, paņēmu pilnu komplektu, salona apstrādes komplekts (pārsvarā visu izmantoju dzīvoklī uz krēsliem un dīvāna :D) tur tiešām ir tās nanotehnoloģijas, ja mašīnā krēslus sanāca papulēt, jo ādas, tad dīvānam kur ir gan āda, gan audums nebija nekas jāpulē izmēģinot uz dīvāna uzliet karotīti kafijas (bija tak jāpamēģina vai strādā :D) tiešām nekas nenosmērējās, ļoti viegli ar dvieli to kafiju savācu! Es te jau ne patēmu runāju :) Nu autiņu jau es esmu pulējis ne reizi vien ar dažādiem līdzekļiem, bet līdzīga efekta nekad nevienam nav bijis, ja parasti reizi nedēļā vai divās sanāca braukt uz moiku, tad nu pēc vakardienas iekļūšanas lietū redzu ka tas toč nebūs nepieciešams, ja parasti pēc lietus mašina izskatījās nu tā ne visai tad šodien man tas likās tiešām brīnums, saprotu vēl ja es brauktu pa lietu visu dienu, bet es lietū tiku labi ja uz 2 nu maksimums 5 minūtēm un nekāds lielais gāziens arī nebija...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Aprīlis 2010, 11:41 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
Citēt:
22 April 2010 12:27:14 Mizx rakstīja:
Citēt:
22 April 2010 12:23:54 Udritis rakstīja:
Citēt:

Pēc tam taču jāuzsmērē tas štrunts, lai atgrūž. Tikai nesaprotu, kur 46 Ls — tas laikam kopā ar pulēšanas pastu un visu citu ķīmiju. Piemēram, Statoil automazgātuvēs arī tas līdzeklis tiek smidzināts virsū, ja prasa vaskošanu!

Kas tas ir pa štruntu?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Aprīlis 2010, 11:52 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Februāris 2008, 11:47
Atbildes: 130
Atrašanās vietas: Latvija
Mašīna: CE300
Nopuleeto auto studijaa luudza.

A ja ne tad lohatrons :max:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Aprīlis 2010, 11:53 
Lietotāja avatārs

Tur nekādas pastas iekšā nebija, tur bija lupatas švammes un 4 pudeles tjipa tīrītājs un pats nanopārklājums, tas īstenībā izskatījās kā tīrs ūdens, pat nekāda dižā ķīmiskā smaka nebija, kā parasti ir vaskiem! Tur patiesībā nav nemaz tik vienkārši kā ar statoilu līdzekļiem, Tur vesela māksla lai to visu izdarītu :D es jau teicu, ka nācās nedaudz piepūlēties kamēr to visu izdarīju, bet samaksājot 40 ls par šo mantu uzreiz arī cita attieksme rodas pie apkopes, tjipa, ņe dai boh kaut ko nepareizi izdarīt, tad atkal viss no sākuma :doh:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Aprīlis 2010, 11:57 
Lietotāja avatārs

Citēt:
22 April 2010 12:52:40 ViktorsC300 rakstīja:
Nopuleeto auto studijaa luudza.

A ja ne tad lohatrons :max:

Man tagad nav fotoaparāta līdzi, bet ja kas mājās varu nofočēt, tikai tur to pārklājumu redzēt nevarēs... paskaties uz šī foruma augšējo bildi un izskatās tāpat :) spīd un laistās kā tiko nokrāsota kā jau teicu...

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 43 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012