Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 22 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Autors Ziņojums
 Tēma: Петли капота W124C???
AtbildeAtbilde saņemta: 06. Marts 2009, 13:34 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Novembris 2008, 15:59
Atbildes: 902
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Citēt:
[user]252185|Tochev|[/user]parak gudrs esi? kad ulikshu tam dzineju, aicinashu tevi to saregulet :DDDD

es jau neteicu, ka kaut ko regulēju pats... :lol: tikai stāstīju pa savu pieredzi ar tām enģēm... ;)

Precīzāk - PM.

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Петли капота W124C???
AtbildeAtbilde saņemta: 06. Marts 2009, 14:06 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 10. Jūlijs 2008, 14:32
Atbildes: 6
Citēt:
[user]620486|daudiss|[/user]vecīt, zinu šo problēmu. pieņemu, ka enģes visiem 124-jiem ir vienādas, šajā gadījumā tev ir jāveršas pie kāda kuzoršjika, tev normāli pieregulēs tās enģes. pats mēģināju, pusdienu nočakarēju, nekā. aizbraucu pie meistra, viņš 30 min. laikā to izdarīja.

nekas nav jāmetina, ja vien bunža protams nav līka... vai arī pašas enģes ir šķības (pēc avārijas). ;)

Tada lieta ka vinš man nav pec avarijas vienkarši enge salauzas.nopikru no 6rota citu un tada hu....ja sanaca!Domaju ka tev to4na taisniba aizbrauk6u pie kada meistara un viss!

P.S biju pie viena dzeka tipa zino6 vinš man vispar pateica ka kupejniekam ir cits lenkis vejstiklam un haubej "optikaemosti radi sdelali 4utj bol6e naklon" tapec enges ari it ka jaatškiras no sedana!taisniba vai ne nezinu tagad.tapec tikaj saku so diskusiju!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 22 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012