Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 25 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Autors Ziņojums
 Tēma: stiklu tonēšana
AtbildeAtbilde saņemta: 31. Jūlijs 2011, 22:41 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Novembris 2005, 19:01
Atbildes: 229
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: ML 320, Passat B7
Var jau mēģināt atslēgt to lukturi, bet tad sanāks tieši tāda pati loterija, kā ar tonējuma plēvi priekšā! Jo Mizix pareizi saka, ka no 2000 gada ražojuma auto trešais bremžu lukturis ir obligāts! Tad nu uzmini, kā labāk - braukt ar aiztonētu bremžu lukturi, vai ar nedegošu?!
Un, ja pieņem variantu, ka es to lukturi atslēdzu, un TA to pamana! Tātad var neizlaist cauri! Attiecīgi es to lukturi pievienoju atpakaļ un braucu uz atkārtoto pārbaudi! Tātad viņiem vadoties no slimības lapas jāpārbauda, vai man deg trešais bremžu lukturis! Un tad jau toč domāju, ka pamanīs, ka plēve priekšā! :D Un būs vēlviena slimības lapa! :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Jūlijs 2011, 23:49 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
31 July 2011 22:40:32 AS rakstīja:
Citēt:
31 July 2011 22:33:31 Mizx rakstīja:
Citēt:
31 July 2011 22:28:20 AS rakstīja:
Tur taa lieta Mizik, ka izlases kaartiibaa, var paveikties un nemaz neredzeet,ka vinns ir atsleegts, jo man taa bija pirmaa reize, kad kaut ko vispaar prasa par to lukturi....var vnk riskeet :)
Nu, man miglas lukturu skaitu ieraudzīja laikam 3. TA gadā, jo vizuāli jau viss standarta / oriģināls... Viņi tiešām pārāk neiedziļinās... pakaļējo miglas lukturi nepareizā pusē uzķēra otrā gadā, bet vispār šogad jau 2x ejot TA nav lūguši ieslēgt pakaļējo miglas lukturi dažus gadus veciem auto, kam tas visiem ir obligāts.

Tur jau taa lieta, to pashu domaaju dariit arii arii sogad tam W220, ka vnk atsleegsu to lukturi.
Lai gan bamperii ieliktie miglas lukturi W220 vnm ir kaa medusmaize vinniem, meegina ik gadu kaut ko atrast, vai nu ka nav originaali,vai nav kods virsuu, vai nav noreguleeti, vai arii tas, ka ir pievienoti nevis kaa miglas lukturi, bet gan piesleegti pie taalajiem....ik gadu meegina kaut ko piessut, bet nekas nav sanaacis. :)
Miglas lukturi drīkst būt uz auto tikai viens pāris, izņemot Zviedriju. Bet tālie var būt kaut 3 pāri, kamēr netiek pārsniegts kopējais spilgtums vai kā nu tur (tagad naktī pareizais vārds nav prātā). Kā jau kaut kur minēju, šī iemesla dēļ Brabus un pārējiem jaunajiem tur ir viens pāris miglas lukturu (ja migla nav pamatlukturos) un viens pāris papildu tālo gaismu. Ja miglinieki jau ir pamata lukturos, tad tur jābūt tālajām gaismām ar attiecīgu marķējumu kā tālajām gaismām.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Augusts 2011, 08:54 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Oktobris 2005, 14:58
Atbildes: 2079
Atrašanās vietas: Jūrmala
Mašīna: Trīs burtu brīnumu
Citēt:
31 July 2011 23:41:18 JEAN rakstīja:
Var jau mēģināt atslēgt to lukturi, bet tad sanāks tieši tāda pati loterija, kā ar tonējuma plēvi priekšā! Jo Mizix pareizi saka, ka no 2000 gada ražojuma auto trešais bremžu lukturis ir obligāts! Tad nu uzmini, kā labāk - braukt ar aiztonētu bremžu lukturi, vai ar nedegošu?!
Un, ja pieņem variantu, ka es to lukturi atslēdzu, un TA to pamana! Tātad var neizlaist cauri! Attiecīgi es to lukturi pievienoju atpakaļ un braucu uz atkārtoto pārbaudi! Tātad viņiem vadoties no slimības lapas jāpārbauda, vai man deg trešais bremžu lukturis! Un tad jau toč domāju, ka pamanīs, ka plēve priekšā! :D Un būs vēlviena slimības lapa! :D

Nu tu ekstrasenss :D:D:D Bet apgaismoji mani labi :D:D:D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Augusts 2011, 12:13 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Novembris 2007, 02:39
Atbildes: 779
Atrašanās vietas: Latvia, Riga
Mašīna: MB C 124

Nado pereregestraciju v LT, tam TO 1 raz v 2 goda i dorozhnogo naloga net, kak i net takix dolbosrancev, kak u nas v CSDD, togda mozhet potixonjku eta debiljnaja kontorka korrumpantov obanktotitsa i razvalitsa nakonec!:)
Zadrali svoim marazmom!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Augusts 2011, 12:22 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Jūnijs 2010, 18:14
Atbildes: 80
Atrašanās vietas: Rīga
Citēt:
01 August 2011 13:13:01 ZauriK rakstīja:
Nado pereregestraciju v LT, tam TO 1 raz v 2 goda i dorozhnogo naloga net, kak i net takix dolbosrancev, kak u nas v CSDD, togda mozhet potixonjku eta debiljnaja kontorka korrumpantov obanktotitsa i razvalitsa nakonec!:)
Zadrali svoim marazmom!

Nekā nesanāks, speciāli šādiem gudrīšiem pieņemts likums, kas nosaka, ka drīksti vadīt auto ar citu valstu numuriem, ja esi pierakstīts tanī valstī, kā patstāvīgs iemītnieks, vai firmas mašīnu, kas tanī valstī reģistrēta. Ja nemaldos sīkāk var par šo izlasīt "Ceļu satiksmes likuma 9.panta ceturtajā daļā"

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 25 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012