Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 36 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4
Autors Ziņojums
 Tēma: Smilšu strūkla
AtbildeAtbilde saņemta: 09. Marts 2011, 10:38 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
09 March 2011 10:33:20 TvaiX rakstīja:
Es te ar mazliet filozofēju par vienas virsbūves sakārtošanu, redzēju kā UK strūklošanas vietā ķīmiskās vannās mērcēja virsbūves. LV es saprotu tik tālu nav ticis, bet kaut kur tuvāk .de man liekas ka jābūt kas to dara. Varbūt kāds kaut ko zina, cik liels kosmoss cenā? Var ar piekabi aizvest un atvest virsbūvi.
Cik paskatījos, + ķīmijai ir tāds, ka ietek visos iespējamos caurumos un lieko izēd, - ja Tev virsbūve ir kaput jau, tad stūklošanu vieglāk apstāties, pirms kaut kas pāri pārlicis, nekā ķīmijas vannā...
Jaunos vairs nestrūklo, jo bleķi par plānu. Arī W124 un W201 strūklot kļūst riskanti, ja iedod kādam ar kreisām rokām. Un vispār, mums jau visādi Vasjas bez darba līgumiem pie šīm lietām strādā, tur galvenā problēma. Nevis profesionālis, kas braukā pa kursiem, teoriju, jaunumus mācās, studē informāciju utt. Šī industrija patiesībā nemaz tā uz vietas nestāv.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Marts 2011, 11:59 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 03. Jūlijs 2009, 18:45
Atbildes: 107
Atrašanās vietas: Rīga, Latvija
Mašīna: W123 200
Citēt:
09 March 2011 09:33:18 benzman rakstīja:
Kādas ir cenas un kas tajā cenā ir iekļauts?

Cenas par visu kuzavu svārstās ap 200 – 400 latiem, ieskaitot pēcapstrādi - t.i. gruntēšanu. Tas ir jau tādai aplasītai bundžai.

Palasoties pa ārzemēm - pilnībā visu bundžu strūklot nevajag. Mizxam taisnība, ka labāk ir apstrādāt tīri tikai sāpīgās vietas.

Vislielākā problēma uz doto brīdi ir atrast meistarus. Daudzi tik tiešām strūklo ārā zem palagiem, citi ar žāvētām jūras smiltīm - utt. Galu galā Latvijā ir pilnīgs sviests ar šo pasākumu.

Mizx - varbūt vari Latvijā/Baltijā ieteikt kādus sakarīgus strūkotājus, ļoti noderētu?

Pēdējo reizi laboja benito - 09. Marts 2011, 12:01, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Marts 2011, 12:15 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Decembris 2006, 15:31
Atbildes: 2588
Atrašanās vietas: Rīga
Citēt:
09 March 2011 10:38:41 Mizx rakstīja:
Citēt:
09 March 2011 10:33:20 TvaiX rakstīja:
Es te ar mazliet filozofēju par vienas virsbūves sakārtošanu, redzēju kā UK strūklošanas vietā ķīmiskās vannās mērcēja virsbūves. LV es saprotu tik tālu nav ticis, bet kaut kur tuvāk .de man liekas ka jābūt kas to dara. Varbūt kāds kaut ko zina, cik liels kosmoss cenā? Var ar piekabi aizvest un atvest virsbūvi.
Cik paskatījos, + ķīmijai ir tāds, ka ietek visos iespējamos caurumos un lieko izēd, - ja Tev virsbūve ir kaput jau, tad stūklošanu vieglāk apstāties, pirms kaut kas pāri pārlicis, nekā ķīmijas vannā...
Jaunos vairs nestrūklo, jo bleķi par plānu. Arī W124 un W201 strūklot kļūst riskanti, ja iedod kādam ar kreisām rokām. Un vispār, mums jau visādi Vasjas bez darba līgumiem pie šīm lietām strādā, tur galvenā problēma. Nevis profesionālis, kas braukā pa kursiem, teoriju, jaunumus mācās, studē informāciju utt. Šī industrija patiesībā nemaz tā uz vietas nestāv.

Eu mizx kā tu pateiksi ka šinī rajonā nav jāsmilšo a šinī ir?
Bieži vien krāsa vēl turās a apakšā ir buļk...
jāsmilšo ir viss cits jautājums kā -pa virsu noieties vai kārtīgi kur redz ka rūsa ir.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Marts 2011, 12:31 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Es zinu, kur šobrīd pie mums ir uzstādītas modernas iekārtas strūklošanai un nopietns personāls, bet tie nedarbojas ar privātiem un nedarbojas ar autolietām. Faktiski strūklošanas konveijeri. Tad sākumā jājautā, vai vispār var ko tādu uz viņu līnijām uzlikt.

Plash, es pilnos kursus vēl neesmu izgājis, esmu tikai daļēji izgājis tam cauri. Un biju praksē tieši uz auto strūklošanu kur ar to Vācijā nodarbojas regulāri. Ja tas nav antīkais auto, kur centimetrs tērauda un apstrādes nekādas, bet tāds 60-to — 80-to gadu, tad visu dabūt līdz bleķim ir nepareizi. Pārējais jau ir pieredze un iemaņas. Te tiešām bija labs links uz pareizu auto atjaunošanu ar strūklošanu, pameklēšu! Te tas ir.

Pēdējo reizi laboja Mizx - 09. Marts 2011, 12:34, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Marts 2011, 13:05 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 30. Decembris 2006, 15:31
Atbildes: 2588
Atrašanās vietas: Rīga
Citēt:
09 March 2011 12:31:02 Mizx rakstīja:
Es zinu, kur šobrīd pie mums ir uzstādītas modernas iekārtas strūklošanai un nopietns personāls, bet tie nedarbojas ar privātiem un nedarbojas ar autolietām. Faktiski strūklošanas konveijeri. Tad sākumā jājautā, vai vispār var ko tādu uz viņu līnijām uzlikt.

Plash, es pilnos kursus vēl neesmu izgājis, esmu tikai daļēji izgājis tam cauri. Un biju praksē tieši uz auto strūklošanu kur ar to Vācijā nodarbojas regulāri. Ja tas nav antīkais auto, kur centimetrs tērauda un apstrādes nekādas, bet tāds 60-to — 80-to gadu, tad visu dabūt līdz bleķim ir nepareizi. Pārējais jau ir pieredze un iemaņas. Te tiešām bija labs links uz pareizu auto atjaunošanu ar strūklošanu, pameklēšu! Te tas ir.

Vošem ņem visu nost vienkārši "virspusēji"... tā kā viss ok ...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Marts 2011, 15:24 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 03. Jūlijs 2009, 18:45
Atbildes: 107
Atrašanās vietas: Rīga, Latvija
Mašīna: W123 200
Man ieteica vietu, kur "pa nopietnam" apstrādā metāla profilus u.c. tērauda būvkonstrukciju elementus ar smilšu strūklu, taču viņi neņēmās tīrīt, jo tomēr maizi ar to nepelna un arī netaisās.

Metāla T-profilu notīrīt tomēr ir savādāk kā merša bundžu.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 36 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012