Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » Tehniskā palīdzība » Virsbūve
|
Lapa 1 no 1
|
[ 6 ieraksti ] |
|
| Autors |
Ziņojums |
|
Viesis
|
Tēma: MB spoguļi Atbilde saņemta: 30. Maijs 2008, 09:49 |
|
|
|
|
Šorīt iznāku no mājas un skatos: mans MB palicis bez spoguļu stikliem. Varbūts kāds var pakomentēt vai pret šitādiem p....iem var cīnīties ar marķēšanu? Varbūt ka nomarķētos neaiztiek? :evil:
|
|
 |
|
|
ZV
|
Tēma: MB spoguļi Atbilde saņemta: 30. Maijs 2008, 10:07 |
|
Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32 Atbildes: 33834 Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129
|
|
līdzjūtības.....
diemžēl mums, MB īpašniekiem īpaši jāuzmanās no tā....
P.S. it kā tauta liekot skrūves speciāla sun aplaužot galviņas, lai nevar atskrūvēt, bet tad ir iespēja, ka zagļi aiz škrobes stiklu izsit utt
_________________ Das Beste oder nichts!
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: MB spoguļi Atbilde saņemta: 30. Maijs 2008, 10:45 |
|
|
|
|
Ir dzirdēts, ka spoguļu stikliņiem stūros izurbj mazus caurumiņus un tad neaiztiekot.....
|
|
 |
|
|
mb300sl
|
Tēma: MB spoguļi Atbilde saņemta: 30. Maijs 2008, 11:27 |
|
Pievienojies: 21. Septembris 2004, 19:00 Atbildes: 1525 Atrašanās vietas: Latvija, Rīga, purvciems
Mašīna: Škoda Fabia / Opel Astra / Mercedes-Bendz C
|
|
!1.kārt naktī neviens neskatās ir markets nav, vai ir caurumu vai naw. 2 ja ierauga MB ar spoguljiem ta iet un panjem 3 skruveem galvas apzageshana vai izurbshana neko nedos
Jo esmu redzeejis klatienee ka MB tadiem kaa mums aatri un veikli nonjem spogulhus, bez nekaada skruvgriezhnja, un bez nekadiem skraapejumiem, Ja grib es jums paradiishu, tagad zinu ka to dara,
un nav svariigi ir skruves izurbtas vai nav, nonjemt itin viegli :! :! :!
Autostavieta, un viss DIEMŽĒL :!
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: MB spoguļi Atbilde saņemta: 20. Jūnijs 2008, 21:10 |
|
|
|
|
Bet ja vispār tās galvas skrūvēm sabojā? Arī viegli atskrūvēt?? B*** es jau nedēlū vispār bez spoguļiem vizinos!! :x Kamēr apdrošinātāji.. kamēr serviss.. nākamreiz darīšu savādāk..
|
|
 |
|
|
Mizx
|
Tēma: MB spoguļi Atbilde saņemta: 20. Jūnijs 2008, 21:51 |
|
Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15 Atbildes: 22073 Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
|
|
Tagad pašam ir 2 lieki spoguļi -- noņemot pārliecinājos, ka skrūvēm nozīme tiešām maza. Nezinu tieši kā mb300sl bija domājis, bet arī domāju, ka skrūvju sabojāšana nepalīdzētu. Eh, vajadzēja pasaukt un publiski nodemonstrēt, jo pat kādu bojājumu gadījumā nebūtu bijis žēl, bet iepriekš nezināju, ka būs jādemontē tādi spoguļi.
|
|
 |
|
|
Lapa 1 no 1
|
[ 6 ieraksti ] |
|
Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » Tehniskā palīdzība » Virsbūve
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi