Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 4 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: Priekseejaa reste help !!!
AtbildeAtbilde saņemta: 24. Decembris 2007, 20:50 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Jūlijs 2007, 10:58
Atbildes: 845
Man ir radusies baiga problema ar prieksejo, arejo kapota attaisnamo. Sodien nomainiju prieksejo resti un pricelu, biju jau sapriecajies cik tas bija viegli , bet kad lenam nolaidu kapotu, pamaniju no restes ir vairak neka vajaga izbidijies kapota attaisamais (apmeram, 2-4 cm izbide uz aru :x ). TADAD vai kads man var pateikt ko dariit Kapotu nevar ne aiztaisiit ne atvert !!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Decembris 2007, 21:08 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 26. Septembris 2007, 17:17
Atbildes: 657
Atrašanās vietas: Latvija.Riga.
Mašīna: MB E220 Coupe
Citēt:
[user]272341|DEALER|Priekseejaa reste help !!![/user]Man ir radusies baiga problema ar prieksejo, arejo kapota attaisnamo. Sodien nomainiju prieksejo resti un pricelu, biju jau sapriecajies cik tas bija viegli , bet kad lenam nolaidu kapotu, pamaniju no restes ir vairak neka vajaga izbidijies kapota attaisamais (apmeram, 2-4 cm izbide uz aru :x ). TADAD vai kads man var pateikt ko dariit Kapotu nevar ne aiztaisiit ne atvert !!!

Bet tas attaisamais kapec izbidijies?Vai petiji sistemu uz kadas vins darbojas.Vai tik tur nebija atspere vai kas tamlidzigs???

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Decembris 2007, 21:30 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Jūlijs 2007, 10:58
Atbildes: 845
kops pirksanas tur bija izlauzts robs reste un par kaut kadu nobiidi nekas neliecinaja..... (agraak viss taisijaas ok ) bet tagat ir d**sa jo ieliku jaunu originalo resti un nevaru neattaiisit ne aizvert kapotu.....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Decembris 2007, 21:40 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 26. Septembris 2007, 17:17
Atbildes: 657
Atrašanās vietas: Latvija.Riga.
Mašīna: MB E220 Coupe
Restei nav sakara ar kapota aizversanu vai atversanu.Reste ir tikai dekorativs elements,vina nekadu funkciju nepilda ne pie aizversanas,ne atversanas.Vaina jamekle citur...

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 4 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012