Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 82 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: virsbūves restaurācija
AtbildeAtbilde saņemta: 22. Februāris 2005, 21:36 
Lietotāja avatārs
Nu un kāpēc tev nepieķerties pie mūsu meršiem, varbūt mēs te velti pa visu pasauli meklējam īstos meistarus, bet viņš izrādās tepat Jelgavā dzīvo. ;)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Februāris 2005, 21:37 
Lietotāja avatārs
Laba doma.Var būt Sharks būs ar mieru kļūt par mūsu MB dakteri?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Februāris 2005, 21:51 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Oktobris 2004, 15:15
Atbildes: 917
:iagree:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Februāris 2005, 21:54 
Lietotāja avatārs
Davai.Pielaužam Sharku!!!
Viņš jau mums tāds nerunīgs,bet pielauzīsim.Tagad normālu meistaru ir unreal atrast.Es labprāt žmiegtu uz Jelgavu,ja zinātu,ka tur ir Super meistars un zinās ko dara!!!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Februāris 2005, 22:00 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Oktobris 2004, 15:15
Atbildes: 917
Es ar Man ir pāris šmucītes kas jāpielabo labprāt aizdzītu pie sharka lai uzmet aci. Tev shark te veidojas savs klientu loks un iespēja nopelnīt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2005, 10:29 
Lietotāja avatārs
Es jau laprāt tikai tagad esu aizņemts ar sava MB W123 restaurāciju un vēl ir bračkas W123 šis tas jādara. Nāks siltāks un sesija beigsies tad jau šo to varu padarīt,pēc darba un brīvdienās!!!
Un vēl ir viena problēma ka nav perfektu telpu-Tās ir izstrādes stadījā!!!
Bet kad ir siltāks tīri labi izmantoju esošās telpas.
Vienmēr gatavs palīdzēt MB faniem...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2005, 11:54 
Lietotāja avatārs
Super!
Tad jau kad būsi brīvāks vai uz kādu tusiņu atbrauksi,tad mēģināsim ko sarunāt.
Tu tikai pa virsbūvēm vai arī dzinējus vari labot un ejošo?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2005, 15:21 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]Reku ir džeki,kas paši ņemās ar to.Nez kā viņiem tas BMW izskatīsies pēc 3 gadiem :?
http://www.bmwpower.lv/my.php?op=galler ... ce&pid=862

Nu, es nedomāju, ka šo grīdu var uzskatīt par labu, kaut gan viss ir relatīvs... viss atkarīgs no tā, kā izdosies pārējie blīvējumi, jo, ja kur tiek iekšā ūdens, tas sakrājas zemākajās vietās, bieži tieši uz grīdas. Nu, un ja tur, kā redzams, krāsa ir bojāta, tad līdz caurumiem nav tālu. Tāpēc pašam mērķis vienu bojāto grīdas daļu nomainīt, vienu pārkrāsot, bet pārējās divas ir pilnīgi kā jaunas. Tagad esmu par to pārliecinājies un nebaidīšos visu izolāciju ievietot atpakaļ un aizmirst par to, ka tur kaut kas varētu bojāties.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2005, 16:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Principā jāatceras, ka vairumā gadījumu (ar W123 t.sk.) šādi grandiozie darbi vienkārši neatmaksājas, tas ir kā hobijs, kā izklaide pašam, bet nekad neviens to naudu neatmaksās, nekad nevarēsiet tos MB tik labi pārdot tikai pamatīgā darba dēļ. Jā, arī tie skaistuļi i-netā un citur par lielajām naudām, tiem ir neremontēti oriģinālie motori ar mazu nobraukumu / valsts, kurā automašīnas ievešana visu pamatīgi sadārdzina. Pat ja paņemsiet ideālu virsbūvi un saliksiet tur max iespējamās ekstras, tas kotēsies daudz zemāk par stipri norūsējušu virsbūvi, kam oriģinālajā aprīkojumā jau norādītas šīs ekstras. Pircējiem nepatīk šādi "konstruktori", ja par darbu neatbild kāda oficiāla firma ar vārdu (nevis paša garāža un kaktu meistariņi, kas pa brīvdienām piepelnījušies), paši atceraties, kā bija paskatoties uz MB Valmierā... varbūt tur viss taisītais bija ideāls un labāks, kā sākumā, bet jūsu viedoklis bija pretējs tikai tāpēc, ka tās bija nepazīstamas detaļas no nepazīstama veča un taisītas nezināmā vietā un veidā. Tepat Atamans pārdeva savu W124, kas arī nemaz neatbilda kodos norādītajam... un pārdeva par 1/2 no sākotnējās cenas... Tā kā pārdomājat, cik taisīt, ko taisīt un ko netaisīt... Max aprīkota kupeja ar 2,8l + iešprici ir daudz labāks variants par, piedodiet, bet 2,0 litru dīzelīti bez nekā, kam pārlikts viss, ko vien var pārlikt... Ieguldot 1000 Ls automašīnā tikai jūs un vēl daži zinātāji to pamanīs, ne citi vai pircēji, uzskatāmākais ir lietoti lietie diski -- ārpus veikala tie ļoti īsā laikā zaudē pat 3/4 vērtības, pat slavenu firmu ražojumi... Ieguldot iz jāzina, cik gadus ar tieši to MB vēl plāno braukt (vai ko darīt) un jāzina, cik $ ir gatavi no šīs summas "norakstīt" zaudējumos kytru gadu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2005, 16:37 
Lietotāja avatārs
Es,personīgi,mašīnu netaisu priekš citiem.
Es W123 mersi nenopirku nejauši,bet gan ļoti ilgi meklēju ideālu auto.Nekļūdijos.Domāju,ka izdevīgāk ir patstāvīgi upgreidot esošo auto,nevis pirkt citu.
Es uzsveru-upgreidot,nevis labot.Tieši tāpēc arī tika izvēlēts mersis,nevis audi vai bmw, vai kāds cits.
Tāpēc es neskaitu naudu,lai zinātu cenu,pa kādu man tas auto ir jāpārdod.Es auto taisu savam priekam un priekš ilgstošas lietošanas.
Tā būtu ļoti savāda sajūta redzēt savu auto skrienam vēl pēc 10 gadiem.
Par extrām-tādi laiki,ka bez tām ir pagrūti :) Gribās,lai ir tik pat ērti,kā citur.
Jācer,ka pēc 10 gadiem vēl varēs dabūt saļarku:),citādi skatos,ka drīz brauksim uz ūdeņraža 8D

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 82 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012