Citēt:
26 May 2010 01:15:33 DEALER rakstīja:
Citēt:
25 May 2010 19:19:01 Platon rakstīja:
Lieta dariita
.gif)
Tika ielikta vecaa pusass jaunajaa reduktoraa. Luuk taa nelaimiigaa kuru nekur nevareeja dabuut. Roma,cik uzzinaju tad granatas shitajaam nemainaas. Vabo,speciaal dlja tebja fotkal s 2MegaPixel kameroj

Te iemahineeta pareja uz veco pusasi + Kads bij intereseejies (neatceros kurs) par to kaa izskatas nepumpejamais amis pumpejamaa vietaa. Lai cik "nekaada" liktos parbuve.. visu var izdarit nomainot tikai ami neko vairak neparbuvejot

Tur tak ir podkačka (bija), tagad tev vilksies viss pa zemi... Ja ne tagad tad drīz.
Cik tas extaxi vagens ir noripojis 600tk vai vairāk, man liekas tas auto ir jalaiz tev uz razborku... man skiet ka tu labosi visu pēc kartas
velreiz rakstu to pasu ko rakstiju..NEKAS PA ZEMI NEVELKAS. Bet vispaar zheel,ka tev tik iissss,ka nevelkas pa zemi

Kaads tev veel extaxi:doh::doh::doh: kaadi 600tk. ...jee*** kur jus cilveki tadus pienemumus raujat??? Man liekas,ka tev pasam uz srotu vajag un pielabot daudz ko pec kartas un vispaar beernu laiks jau sen saacies un veel man skiet ka tu esi saspiedies tikpat cik taa bilde tavaa avataraa.
Labakais ir tas,kad prasiiju,vai kaads nezin kur veel pusasi mekleet,vaikadu sleepto buuceni kur tevocis Vasilijs maak vinjas atrestaureet bij klusums kaa tibetas klosterii. Vienigi Omei un Romam paldies
.gif)
a pareejie gaidiija,kad varees nostumt s*du par kkadiem extaxi,600tk,ka viss pa zemi vilkies Un ka likt originalas pusasis nezinamas izcelsmes reduktoraa ir slimiiga ideja.
Paldies par uzmaniibu...esmu sapratis ka shis forums vairs nav taads kaa bij pirms vairakiem gadiem.
P.S. bmwpower.lv 4-ever:shura::shura::shura::D