Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 18 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2
Autors Ziņojums
 Tēma: Gultņa pievilkšana
AtbildeAtbilde saņemta: 30. Jūlijs 2007, 22:02 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Aprīlis 2007, 15:22
Atbildes: 365
........nu tapec jau starp gultniem ir daleji elastigaa bukse, kas pec novilksanas nodrosina vajadzigo lufti.....lidziga bukse ir daudzu marku pakaltilta reduktoros starp sneka koniskajiem gultniem...piem vaz 2101........

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Jūlijs 2007, 22:07 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
...ā, nu skaidrs, nezināju ka meršiem tā ir, tikai tad kā ir iespējams kautko nepareizi pievilkt :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Jūlijs 2007, 22:11 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 18. Aprīlis 2007, 15:22
Atbildes: 365
..........nu oficiali jau pie mainas drosi ka bukse jaliek jauna (nevainiga) un pirmas nakts tiesibas ir dinamometriskajai atslegai..... :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Jūlijs 2007, 09:52 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Aprīlis 2007, 14:07
Atbildes: 392
Mašīna: A150 w169
Man tomēr ir tāda cerība, ka gultnis pats nav nobeidzies, es tikai nesaprotu, kā tur var kautkas atskrūvēties. Vienreiz tā ja bija un tad pievilka un bija normāli. Bet tad to izdarīja kopā ar citiem darbiem un es tā arī nezinu cik tur liela tā darīšana. Vienīgi šoreiz ir atskrūvējies vairāk nekā iepriekš bija.
Vai darba apjoms un cena starp pievilkt un nomainīt + gultņa cena ir to vērts, lai riskētu zaudēt samaksāto par pievilkšanu, ja gadījumā pēc tam izrādās, ka tas gultnis tomēr bija jāmaina? Vispār ir arī tāda interese tīri eksperimenta pēc pamēģināt. Un ar ko tas draud, ja tas gultnis galīgi izjūk? Varbūt kāds no jums ir pats mainījis tos gultņus W123?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Jūlijs 2007, 12:45 
Lietotāja avatārs
Kādreiz bija w124 260E.Tam pakaļā sāka gaudot gultnis(tikai līkumos).Aizbraucu uz servi Gramzdas ielā.Neatceros,cik ilgi mainīja,bet secināju tikai vienu-paldies Dievam,ka pats nesāku to maiņu.Tur džekam bija visādas viltīgas uzpariktes u.t.t

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Jūlijs 2007, 14:14 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Par tām specatslēgām un to, ka tur jāprot es zinu un pats arī netaisos ķerties klāt. Bet man ne pagriezienos ne taisnos gabalos nekas negaudo, neskatoties uz to, ka ritenim ir nenormāla lufte. Vienkārši skopums dīda :D ja servisā uzreiz nekādu defektu nepama, nafig mainīt, moška vajag tikai pievilkt :? Jauns gultnis jau varētu būt uz kādiem 50Ls?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 31. Jūlijs 2007, 15:35 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 31. Janvāris 2005, 23:12
Atbildes: 744
Atrašanās vietas: Latvija, Rīgas apkārtnē :)
Mašīna: Volvo S60, Kawasaki ZX6R, KTM 450SX
Citēt:
[user]238909|aldigs|[/user]Par tām specatslēgām un to, ka tur jāprot es zinu un pats arī netaisos ķerties klāt. Bet man ne pagriezienos ne taisnos gabalos nekas negaudo, neskatoties uz to, ka ritenim ir nenormāla lufte. Vienkārši skopums dīda :D ja servisā uzreiz nekādu defektu nepama, nafig mainīt, moška vajag tikai pievilkt :? Jauns gultnis jau varētu būt uz kādiem 50Ls?

nedomāju, ka tik dārgi tas gultnis varētu maksāt, bet maiņa gan varētu saskriet :?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 09. Augusts 2007, 09:29 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Autofavorīts sataisīja. Gultnis tomēr bija jāmaina. Gultinis (esot skf) 19,65, mainīšana 29,66.
:steering:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 18 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012