Citēt:
[user]238181|MAX_BND|[/user]
Citēt:
[user]40230|xmax|[/user]
Citēt:
[user]238181|MAX_BND|[/user][quote][user]40230|xmax|[/user]OK, paldies
nu ta būs jāsakārto tās lietas, jo tā arī var palikt uz ceļa (labākajā gadījumā) - ja tas gultnis sairst :?
ideala kombinacija ir ja nokiile kreisais prieksejais gultnis braucot intensiva satiksme ar atrumu 100 km/h :evil:
es domāju, ja jau abi gultņi bija jāpievelk, ta gan ka abi arī jāmaina pie vinām sāpēm, bet aizdomas ta ka uz labo, - no tās puses tā gaudoņa

MB esmu saskaries tikai ar pakalejiem gultniem manam bija ta sakuma gaudoja pie jebkadiem atrumiem tad vel isti nevareja saprast kas isti gaudo taa ari nobraucu ar gaudojosu gultni vairak ka pus gadu un kad par 80 atrak bija bail troksna del braukt mainij nostost to gultni(atrak vienk nebija laika bija jastrada)un bija ari ta ka nevarejaisti pateikt kurs gaudo un sakuma nomainija nepareiso :cry: cik man tas izmaksaja neatceros liekas ka SKF gultnis maksaja ls 20 (aizmugurejais) un veel jau aizmugure ari saversums jaliek[/quote]
Uzzināju! ar priekšējiem nedaudz lētāk sanāk, MB Busā priekšējo gultņu komplekts vienai pusei 12Ls ar kapeikām (Vācu) un + remonts aptuveni tik pat
.gif)
nu kādi ~50Ls jārēkinās, ja protams nav problēmu, kā reizēm ir :whistle: