Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 15 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: nelaime:(
AtbildeAtbilde saņemta: 20. Marts 2007, 08:45 
Lietotāja avatārs
Vakar nepatīkami trāpiju vairākās bedrītēs pēc kārtas....nu un jau jutu ka kaut kas slikt notikās.......Tā arī bija....no rīta,kad pielaidu un bišķu uzdevu gāzi, parādijās diezgan jocīga sīka vibrācija pa visu salonu.....no salona iekšas arī rūkšanas skaņa likās pavisam jocīga,bet izkāpjot ārā skaņa bija kā parasti.....tālāk sāku braukt - ja neskaita to ka uzdodot bija tā jocīgā skaņa.....braucot uz 40-50 km/h parādijās vēl savādāka vibrācija....likās ka no pakaļējā labā riteņa(pat gruti pateikt).....bet pabraucot ātrāk vibrācija pazuda.....un pēc tam atkal kā nometu uz kādi 40-50 parādijās.....vibrācija arī pazuda,kad atlaidu gāzes pedāli....tas ir kad motoram nebija jāvelk(man automāts).......nu es galīgi nesaprotu neko...varbūt kāds var kaut kā palīdzēt....

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Marts 2007, 10:17 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
izpūtējs kautkur piekratījās un tagat skaras klāt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Marts 2007, 10:33 
Lietotāja avatārs
hmmm...man arī tāda doma ir,bet vai tāpēc būs arī vibrācija pie 40-50km/h....un palielinot ātrumu vibrācija pazūd...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Marts 2007, 10:35 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

palielinot äatrumu palielinäas apgrieyienu skaits, mayinäas vibräacija utt....

Papēti viern to izpūtēju

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Marts 2007, 10:45 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Septembris 2006, 10:06
Atbildes: 248
Citēt:
[user]170456|sienis|[/user]hmmm...man arī tāda doma ir,bet vai tāpēc būs arī vibrācija pie 40-50km/h....un palielinot ātrumu vibrācija pazūd...

Nu pie noteikta ātruma iestājas rezonanse, tāpēc tas troksnis ķlūst labi dzirdams. Jābrauc vai nu lēnāk, vai ātrāk!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Marts 2007, 10:47 
Lietotāja avatārs
tikko biju apskatīt.....īstēnībā toč tas varētu būt saistīts ar izpūtēju....jo arī stāvot uz vietas ir neliela vibrācija......tikai apskatīju arī izpūtēju(cik nu no sāna var redzēt) ,bet tas īpaši nekratās...nu es jau nezinu cik vispār viņam jākratās tukšgaitā???....vai varbūt vispār nav jākratās nemaz.....?????

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Marts 2007, 10:53 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]170456|sienis|[/user]tikko biju apskatīt.....īstēnībā toč tas varētu būt saistīts ar izpūtēju....jo arī stāvot uz vietas ir neliela vibrācija......tikai apskatīju arī izpūtēju(cik nu no sāna var redzēt) ,bet tas īpaši nekratās...nu es jau nezinu cik vispār viņam jākratās tukšgaitā???....vai varbūt vispār nav jākratās nemaz.....?????

Domāju,ka pat visas pasaules tehniskajā literatūrā neatradīsi info par to ,cik daudz jākratās izpūtējam :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Marts 2007, 11:08 
Lietotāja avatārs
nu labi....tātad izpūtējs:).....vienkārši nu par to kratīšanos.....zin grūti noticēt ka autiņš dēļ šitādas kratīšanās var šitā vibrēt...parasti jau tikai trobelis ir,ja izpūtējs beigts

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Marts 2007, 11:18 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
nu tak paprasi lai kāds uzgāzē līdz tiem rezonanses apgriezieniem, un ar kāju paspied izpūtēju uz vienu otru pusi, tad redzēsi vai pazūd tas troksnis...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Marts 2007, 11:21 
Lietotāja avatārs
man nemaz nevajag gāzēt....kad uzgāzēju tad tieši paliek mazāka tā vibrācija.....vibrācija ir tieši pie maziem apgriezieniem un arī stāvot uz vietas(tukšgaitā)

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 15 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012