|
[quote][user]214801|Karluha|[/user]Pagaidām reduktora Nr. nezinu....ASD tam ir....tas arī laikam rada to troksni...tas diferenciālis laikam grib bloķēties.....Numuru zināšu rīt.....Ja kāds palīdzētu, tad es...tad es....nezinu...no laimes no biksēm izlēktu....Mēģināšu sazvanīt arī Edžu....varbūt , ka saremontē...es gan neticu, bet nu....[/quN Nav atšķirības aukstai mašīnai ,vai riktīgi pabrauktai(70-80km)? Vai visu laiku vienāds? Man bija pieredze ar eļļām kas tur lejas .ASD reduktorā bija ieliets kaut kas ,labu gabalu braukušai mašīnai atpakaļgaitā sāka tā kā turēt ciet vienu riteni un taisīt tādu troksni kā gribētu bloķēt, atbraucot tikai no centra līdz mājām mazāk , sāku domāt ,nopirku eļļu (Ervo pluss ,zem Čiekurkalna tilta),nedabūju vaļā reduktora skrūvi,sākās auksts ,ziema ,krakšķi palika mazāki, auto pārgāja darba kolēģa rokās ,ar eļļas pudeli mantojumā ,sākās pavasaris ,silts, sākās krakšķi, tad sākās jau uz priekšu braucot un lēnām griežoties, ,iztecinājām reduktoru un iepildījām manis pirkto dārgo eļļu no Mangaļu pudeles (ap 3,50 litrā), viss- pazuda krakšķi ....mož Tev kas līdzīgs...
|