Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 21 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Automaatiska atrumkaarba w124 89gads
AtbildeAtbilde saņemta: 29. Maijs 2006, 08:13 
Lietotāja avatārs
Sjorit nobruka automatiska karba w124 230 89gads :cry: kads var pateikt cik dargi man sjis joks izmaksas un kur to var meginat taisit, vai labak uzeiz meklet kur lai noperk citu karbu...sjobrid ir ta ka ieliekot drivaa, realas skanjas nak ara no karbas un protams masjina nekustas :cry:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Maijs 2006, 08:35 
Lietotāja avatārs
Ir veins serviss, kas speciāli nodarbojas ar atrumkarbām, atrodas viņš Grāmzdas ielā. kas zin kar būt arī saremontēs...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Maijs 2006, 09:08 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]59335|petkja|Automaatiska atrumkaarba w124 89gads[/user]Sjorit nobruka automatiska karba w124 230 89gads :cry: kads var pateikt cik dargi man sjis joks izmaksas un kur to var meginat taisit, vai labak uzeiz meklet kur lai noperk citu karbu...sjobrid ir ta ka ieliekot drivaa, realas skanjas nak ara no karbas un protams masjina nekustas :cry:

Ja remonts, tad pie raap.lv tas maksās apmēram 400ls.
Varbūt arī vairāk.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Maijs 2006, 09:09 
Lietotāja avatārs
RAAP neko neizdariis tam vecajam automaatam, kakas pastumdiis un viss. ja tas nav w123, kuram domaats ilgs muuzhs izstaadees, tad brauc uz zolituudi vai bullju baazi un njem citu lietotu kaarbu un met virsuu.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Maijs 2006, 09:11 
Lietotāja avatārs
cik tas var apmeram izmaksat - tatad cita karba plus vecas demontazja un jaunas uzliksjana?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Maijs 2006, 09:11 
Lietotāja avatārs
kur isti pie bulju bazes ir ta vieta, es tur netalu dzivoju bet ta ari neviens nevar pateikt kur isti atrodas, esmu meklejis bet nekaa ;(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Maijs 2006, 09:15 
Lietotāja avatārs
kaarbai vajadzetu maksaat ap +/- 80 lvl, nonjemshana/uzlikshana ap 50. pec idejas vairak par 130-140 nevajadzetu maksaat tam pasakumam, ja labi padiic, tad var zemaak nosist. nu taa kaut kaa.

kur taa baaze preciizi, nepateikshu sorry :( bet man liekas ka te cilveeki toch zin kur vinju atrast. pagaidi bish, gan jau uzradiisies kaads kas pastaastiis precizak kaa aizbraukt.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Maijs 2006, 10:11 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]59335|petkja|Automaatiska atrumkaarba w124 89gads[/user]Sjorit nobruka automatiska karba w124 230 89gads :cry: kads var pateikt cik dargi man sjis joks izmaksas un kur to var meginat taisit, vai labak uzeiz meklet kur lai noperk citu karbu...sjobrid ir ta ka ieliekot drivaa, realas skanjas nak ara no karbas un protams masjina nekustas :cry:

Едь на Jelgavas iela 8. Помоему лучший сервис в Риге по автоматическим коробкам :)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Maijs 2006, 11:15 
Lietotāja avatārs
Njaa...viens saka ka vajag taisit sjito pasju, otrs saka ka jamekle kada cits....a pasjam nekadu ideju kaa labak :cry:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Maijs 2006, 11:16 
Lietotāja avatārs
var būt sāc ar to,ka uzzini,kas īsti viņai kaiš?

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 21 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012