Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 20 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: KONI
AtbildeAtbilde saņemta: 22. Aprīlis 2006, 01:54 
Lietotāja avatārs
KONI amartizatoriem nevar uzticeeties, man shodien pa līdzenu celju izbeidzaas KONI SPORT amartizaators, un tagad vakaraa izbeidzaas arii otrs jauki "muuzja garantija" amartizaatori bija orgjinaali un pilniigi jauni, pabraucu es ar tiem 3 meeneshus :)
Varbuut kaads var ieteikt kaadu nopietnaaku firmu ! :cry:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Aprīlis 2006, 08:30 
Lietotāja avatārs
nu,es ripinu ar Boge gāziniekiem pa 32 lati gabalā :D jau kādu gadu.Karoč-divas ziemas. Arī tajā salā nenomira. Uzskatu,ka var pirkt.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Aprīlis 2006, 09:29 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Tiešām ātri nobeidzās

Nezinu, kādi manam uzlikti, bet braucu jau 4 gadu (~50 000km) un nav nekādas vainas nevienam. Nezinu, cik km iepriekš ar tiem braukts.
Tāpēc ļoti izbrīna šādi stāsti. vai tiek braukts pa grantenēm uz 150 kā rallijā, ka tie amīši nobeidzas? nesaprotu...
Kolēģis savam BMW, kuru iegādājās gandrīz vienlaicīgi ar mani, mainīja amīšus, bet viņš ir rallists grantists un mežists. Tāpēc nav brīnums.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Aprīlis 2006, 14:43 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
Citēt:
[user]149133|FaceOff|KONI[/user]KONI amartizatoriem nevar uzticeeties, man shodien pa līdzenu celju izbeidzaas KONI SPORT amartizaators, un tagad vakaraa izbeidzaas arii otrs jauki "muuzja garantija" amartizaatori bija orgjinaali un pilniigi jauni, pabraucu es ar tiem 3 meeneshus :)
Varbuut kaads var ieteikt kaadu nopietnaaku firmu ! :cry:

Vajadzēja pirkt amortizatorus nevis amartizatorus. Tie itkā esot labāki :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Aprīlis 2006, 15:22 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 00:21
Atbildes: 418
Atrašanās vietas: Rīga,Latvija
Mašīna: W202 AMG ,BMW 320d
Kāda problēma? Tu taču pats uzrakstīji,ka KOni ir mūža garantija...
Man arī stāv uzliktu koni sport, nav nekādu probl.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Aprīlis 2006, 22:47 
Lietotāja avatārs
Nu re ,ir arī man par ko pastāstīt :D 2005. gada septembrī nopirku Koni amortizatorus (laikam arī sport,jo ar to regulācijas štruntu augšā,Avantgard izpildījumam citi laikam nav paredzēti, auto w210, 290 turbodiesel ,desu vāģis), sajūsmā spiegdams, noliku vakarā pie gultas ,noglāstīju un no rīta sāku pētīt, kas un kā skatos maza ,niecīga eļļas peļķīte kastē, es aizbraucu uz Leinodu ,jo iespēra galvā ,ka atsitēji un putekļu gumijas TA NAV. Izrādās to nepiedāvā ,labi , prasu ,kas par eļļas peļķīti kastē ,nu ja nepatīk ,tad atbrauc pirmdien ,būs vajadzīgais cilvēks uz vietas ,bet vispār nekam trakam nevajadzētu būt. Es to amortiņu noslaucīju ,izraustīju turp atpakaļ,noliku apakšā sausu salveti un atstāju uz vienu dienu kastē,nekas sauss. Aizbraucu pie sevis uz laukiem, uzliku un viss, bija gan zināmas problēmas ar tiem atsitējiem un tiem dzelzīšiem(glāzītēm, iekš kurām tie stiprinās), bet vidusmēra pilsonis ar vidusmēra tehnisko domāšanu to var atrisināt, pagriezu regulējumu uz 2 numuru(tā rakstīts Koni mājas lapā)un poņeslas moča po trubam :D , jau pie ziemas riepu uzlikšanas manīju,ka amortizators ir mitrs ar eļļu(kaut kur novembra vidū),noslaucīju un norūpētu purniņu(ar sajūsmas pazīmēm) vizinājos tālāk (kā nu ne-ar ziemas ripuļiem pa granteni auto gāja kā pa sliedēm), tad februāra sākumā aizbraucu uz Somiju (darba darīšanās),jau tur manīju ,ka nav lāga ,pieklab, unt.t..Igaunijā jau toč sapratu , bzdec kaut kam, pāris dienas pabraucu , nu šaubu nekādu, kratos uz Leinodu, stāstu visu kā ir ,čoms saka ,ved šurp pirmdien, uzliku atpakaļ veco amortiņu, klaboņa rimās ,aizvedu turp ,iznāca kekss ,pajautāja ,kas un kā ,paļurkāja to amortiņu ,izsniedza citu ,ierakstīja šo faktu garantijas talonā un čau, tagad liku virsū vasaras riepas ,viss sauss . Mandomāt ,ka vajag Tev ņemt viņu padusē un doties uz bodi un mierīgā ceļā izskaidroties, un dabūt citu .Vispār jau izlasot to garantijas talonu rodas iespaids ,ka vajag pieprasīt arī uzstādīšanu(dīvaini ,ka izsniedzot šādu garantijas talonu to nepieprasa viņi paši :cry: ),jo tagad viņi var iebilst un teikt ,ka uzstādījis ir nejēga unt.t..Tikai mieru un dialogu, vajag tā arī teikt ,ka tu esi pieaudzis cilvēks ,pasakām par mūža garantiju netici ,bet 3 mēneši arī tā kā ir drusku par maz(es arī pēc 3gadiem nebūtu pukojies ,ieliktu jaunu un čau).Lai veicas.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Aprīlis 2006, 03:15 
Lietotāja avatārs
nu jau viss itkaa noskaidrojies, amortinjus man samainiis pret jauniem tikai jautaajums, diez kapeec KONI firmas deelj man ir jaamaksaa pasham atkaartoti par demontaazju un montaazju ????
tad jau servisi var dziivot "zalji" vajag tikai tirgot ruupnicas braatjus!! biju iebraucis Gros auto Liepaajaa un shie pat nebija iipashi izbriiniijushies par to ka KONI izbeidzas vinji jau ar to bija saskaarushies :?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Aprīlis 2006, 17:21 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 31. Augusts 2005, 14:12
Atbildes: 291
Atrašanās vietas: Saulkrasti
Mašīna: MB 300CE24V, Honda Accord TypeS, Honda CBR600RR, Honda HF2220H
Starp citu līdzīgas problemas ar tiem Koni ir arī smagaiem. 3 mēnešu laikā pēc uzstādīšanas 2 no 6 amortiniem izbeidzās, daži šis ziemas salā sāka minimāli sulot, bet kad sals palika maigāks vairs nesuloja un strādā vēl šodien bez problēmām. Vienīgais priecē, ka tos kuri nobeidzēs, bez iebildumiem apmainīja pret jauniem.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Aprīlis 2006, 07:52 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Esmu lasījis, ka par Monroe te pie mums slikti izsakās, bet viens pāris ir nokalpojis kādus 6 gadus, tagad tikai sāk vairāk šūpot un būs jāskatās, vai nav jāmaina.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Aprīlis 2006, 08:21 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 07:32
Atbildes: 302
Atrašanās vietas: Latvija, Tukuma rajons
Mašīna: 2148 ccm
Es nezinu, kāda ražotāja amīši bija manam autiņam aizmugurē, bet izskatījās, ka tie paši ar kuriem nobrauca no konveijera 1990.gadā. Vienīgais indekss bija liels trijnieks uz katra amortizatora. Beidzot nācās nomainīt un arī tikai tāpēc, ka vienam bija noslīdējis putekļu sargs, rezultātā pavasara bubļi sajāja.
Vietā uzliku SACHS.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 20 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012