Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 16 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Meh. kārba
AtbildeAtbilde saņemta: 16. Februāris 2006, 16:10 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
Vai kāds ir pašrocīgi mēģinājis jaukt un remontēt mehānisko kārbu? mainīt sinhronizatorus, gultņus utt.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Februāris 2006, 17:15 
Lietotāja avatārs
Tu tacu jau parliki savejam karbu... jau nobira?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Februāris 2006, 09:13 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Ir divas problēmas, kamēr auksts, otrajam robam nepietiekoši strādā sinhronizators, otra problēma - trokšņo primārās ass gultnis. Vismaz es domāju ka tas ir tas gultnis... lasījos pa krievu forumiem - tur vairākiem tāda problēma, bet tā arī neviens nav īsti radis atbildi. Vienam viens večuks kautko izdarījis nenoņemot kārbu, bet kategoriski atteicies teikt ko darījis, bet var jau būt ka cits gadījums, jo ja tas ir beigts gultnis, tad diezvai varētu kautko izdarīt.
Troksnis ir tāds kad beigts gultnis, kad izspiež sajūgu tad var dzirdēt kā kārba pārstāj griezties, un ripojot un ar izspiestu sajūgu liekot dažādos pārnesumos var labi dzirdēt cik ātri griežas primārā ass - augstākā pārnesumā griežas lēnāk, zemākā pārnesumā ātrāk. kutgan var būt arī starpass, jo tā air pastāvīgā sazobē ar primāro assi. Tad nu es domāju ka varētu izjaukt un saremontēt - man mājās ir viena kārba ar labiem gultņiem, bet beigtiem sinhronizatoriem, viena ar labiem sinhronizatoriem bet beigtu atpakaļgaitu, viena ar labiem sinhronizatoriem, bet beigtu sekundārās ass gultni. No visām kopā kautko varētu sakombinēt. Bet nekad neesmu līdis iekšā kārbā, tāpēc nevaru iedomāties cik tas ir sarežģīti....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Februāris 2006, 09:31 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Es domāju, ka tev būs tas gods būt pirmatklājējam šajā klubā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Februāris 2006, 09:36 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 00:21
Atbildes: 418
Atrašanās vietas: Rīga,Latvija
Mašīna: W202 AMG ,BMW 320d
Ir jauktas mb karbas.... sekss ar gulniem ir garantets :D
Labak aiznes uz kadu atrumkarbu remontu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Februāris 2006, 10:01 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]608|Pastnieks|[/user]Ir jauktas mb karbas.... sekss ar gulniem ir garantets :D

Ko tu darīji tai kārbai? Kāpēc, un vai sanāca.
Un kāds tieši sekss tur ir? Nevar iebāzt vai nevar izvilkt (es domāju gultni) vai ar4ī ir problemas ar iespraušanu un trāpīšanu (assi gultnī)?
Primārās kārbas gultni gadījumā nevar nomainīt no sajūga puses neizjaucot pašu kārbu?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Februāris 2006, 10:22 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]83747|pinguin|[/user]
Citēt:
[user]608|Pastnieks|[/user]Ir jauktas mb karbas.... sekss ar gulniem ir garantets :D

Un kāds tieši sekss tur ir? Nevar iebāzt vai nevar izvilkt (es domāju gultni) vai ar4ī ir problemas ar iespraušanu un trāpīšanu (assi gultnī)?
Primārās kārbas gultni gadījumā nevar nomainīt no sajūga puses neizjaucot pašu kārbu?

Pats ar savam acim redzeju, ka jauc mitsubishi galant automatisko karbu...

sex (analaja atvere) konkrets :D
Toreiz viens disks bija beigts... neko, 4 stundas tika gala... vienigais tur daudz visadu detalu :D

A Tu esi parliecinats, ka tas visas detalas, ko salasisi no citam karbam beigas saderes??? Seit domaju, ka varetu but vis sudigakais variants...
Gribu Tev ieteikt uz visu to uzlikt miksto

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Februāris 2006, 11:05 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 495
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Citēt:
[user]83747|pinguin|[/user]
Citēt:

no sajuga puses padodas tikai vizhimnoj un pirmā vaļika viens gultnis. lai dabūtu otro, vajag visu jaukt ārā. Man bija trokšņi no karbas - samaksāju 120Ls par remontu un gultņiem. labāk kļuva, bet ne uz sotaku latu... varētu vel braukt un braukt ...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Februāris 2006, 11:20 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Krievu forumos arī pārsvarā bija tāds viedoklis - uzlikt mīksto un braukt, un braukt varot vēl ilgi. Bet es neesmu tāds... troksnis nav smuks, tā kā kautkādam šrotmobīlim. Pienāks pavasaris un jaukšu ārā - uztaisīšu fotosesiju ar visiem erotiskajiem elementiem... :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Februāris 2006, 11:50 
Lietotāja avatārs
Tieši MB kārbas jaucis neesmu, bet ir nācies VW/Audi kārbas jaukt. Ja nav pieredzes, labāk pašam tādas lietas nedarīt, pat daudzos servisos atsaka tādus darbus, jo ilgi, čakarīgi, un ja netīšām sajauksi detaļas vietām (tur varētu būt ap simts komponentēm), tad saki amen... Ja esi kārbu mainījis, tad jau tev palika vecā, vari izjaukt to, pašpārliecināšanai. :)

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 16 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012