Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 14 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Проблема задней подвески W201.
AtbildeAtbilde saņemta: 21. Augusts 2005, 19:01 
Lietotāja avatārs
Суть дела в том, что зад автомобиля со временем все ниже, и задние колеса стоят "домиком", причем уже очень заметно. Развальные эксцентрики вывернуты по максимуму. Стоят спортивные пружины, -45мм. Буксы вроде в порядке, зад крепкий, нигде ничего не бьет. В чем может быть дело? Может, поставить под задние пружины резиновые проставки?
И еще одно. Собрался ради профилактики поменять все буксы на тягах заднего моста, но не смог ни одну буксу выпрессовать. Похоже на то, что они там завулканизированы, а концы завальцованы. Это что, заводские тяги? Менять, значит, целиком тягами? Заранее спасибо за полезный опыт.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Augusts 2005, 20:20 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Nas4ot koljos "Domikom" ne volnujsja, eto vsjo tak i dolzhno bitj, potomu4to u tebja sportivnie pruzhini!!! Eto vsjo estestvenno, 100%!!! A vot po4emu nizhe i nizhe, ne znaju, mozhet u tebja pruzhini plohie, prosazhivajutsa? :?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2005, 08:36 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
Tautā pastāv viedoklis ka atsperes ir mūžīgas un jāmaina labākajā gadījumā tikai tad kad salūzuzušas, tas ir nepareizi, atsperes tāpat kā citas auto detaļas nolietojas un ir jāmaina. It īpaši to izjūt MB un BMW pakaļējās piekares.
Protams vari likt gumijas apakšā, bet vai tev ir svarīgi atstāt tās "sēdinātās", jo tavam MB priekša ir gaisā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2005, 12:32 
Lietotāja avatārs
Man tiko tada pati problema bija. Aizmugure staveja zilas sporta atsperes. Viss butu forshi, ar 90 km/h var pa hekas apli izlaist - bez problemam. Bet beigaas apnika metinat muzigi norauto izputeju... Maini atsperes, es ari nomainiju. Pakala tagad stav augstu un nav vairs taas stulbaas izputeeja problemas. Runaajot par buksem aizmugureja tiltaa, vinas pievulkanizeejaas un beigu galaa vai nu jaasilada vai arii jaanem aaraa viss plaukts un ar presi jaapresee aaraa. Man bija problema ar prieksejas piekares plaukta sailentblokiem. Iznemu visu plauktu un uz padomju laiku preses (vinas darbibas principaa ir stienis ar vitni, kuru grieazot notiek spiesanas procedura) labi, ka toresi to presi nospeeru vienaa metalapstrade :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2005, 12:33 
Lietotāja avatārs
Un ar taam gumjas starplikaam federees mani vienreiz neizlaida apskatee :x

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2005, 12:59 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Jūnijs 2005, 13:17
Atbildes: 1738
Atrašanās vietas: Iecava
Protams, ka tādi triki nav atļauti un arī es personīgi tādus neatbalstu..

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2005, 18:03 
Lietotāja avatārs
Bet Mershiem esot originali ieliktnji zem atsperem, lidz pat 40mm, vinjas ari ir pasutamas. Tatad, neka dizhi traka nebutu, ja es ar tam piereguletu auto aizmugures augstumu?
Vel varbut tads jautajums - cik reali pasham bez specinstrumenta nonemt visu aizmugurejo tiltu, lai nomainitu vertikalos sailentblokus? Pec idejas, vajadzigi ir atsperu savilceji un kartigas mucinjas. Vai es nekljudos? Kads varbut ir njemies, kadas kibeles bija un cik smagi tas viss padodas?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2005, 18:05 
Lietotāja avatārs
2 pinguin
Atsperes ir jaunas, pusotru menesi atpakalj uzliktas, bet ar 45mm zeminajumu.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2005, 20:30 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]57765|Myth|[/user]Bet Mershiem esot originali ieliktnji zem atsperem, lidz pat 40mm, vinjas ari ir pasutamas. Tatad, neka dizhi traka nebutu, ja es ar tam piereguletu auto aizmugures augstumu?
Vel varbut tads jautajums - cik reali pasham bez specinstrumenta nonemt visu aizmugurejo tiltu, lai nomainitu vertikalos sailentblokus? Pec idejas, vajadzigi ir atsperu savilceji un kartigas mucinjas. Vai es nekljudos? Kads varbut ir njemies, kadas kibeles bija un cik smagi tas viss padodas?

Neņemies ,aizšauj uz normālu servisu , vai vismaz Kemi, tici man būs vienkāršāk un tikai drusciņ dārgāk .Tās vertikālās diezgan sūdīgi mainīt ,ja to nedara bieži ,nu tad ..... ;)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2005, 20:49 
Lietotāja avatārs
Servisiem mums Dobele neuzticos. Ir rugta pieredze. Uz Rigu grutak sarunat laiku un izrauties no darba. Tapec vaicaju par iespejam mainit pasham un varbut iegut kadu papildinfo, kur butu japieversh ipasha uzmaniba...

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 14 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012