Vispār tas meistars skaitās viens no labākajiem Daugavpilī (esmu no Daugavpils). Meršu modeļos gan - es tā sapratu - viņš nejēdz. Braucu pie viņa, jo ļoti daudzi bija viņu ieteikuši.
Tur ar to kārbu manai mašīnai vispār ir baigais vinegrets. Nedaudz izstāstīšu....
Iesākuma bija kārbā "a", kura stāvēja uz masīnas. Iepriekšējais a/m saimnieks ar to brauca, bet tā negaidīti sabojājās - ne uz priekšu, ne uz aizmugiri. Tas nopirka šrotā citu - kārba "b" (no itkā tā paša modeļa un dzinēja) un servisā to uzlika. Liekot kārbu - vajadzēja kaut ko pārtaisīt (tipa kikdaunu, vadus, u.t.t.) Kārbu "a" savukārt atstāja servisā. Mersis ar jauno "b" kārbu nobrauca ne vairāk par 10 km - iztecēja eļļa.
Tad nu lūk tādu mersi es nopirku!!!!!!!!
Atdzinu uz mājām (Daugavpili) un sāku meklēt jaunu kārbu no w123. Atradu nākamo kārbu (kārba "c" ) no w123 dīzeļa - pa 20 Ls paņēmu to detaļās. Domāju, ka no kārbas "b" un "c" kaut ko kopā var savākt. Nodevu a/m servisā meistaram. Kamēr viņš ar to ņēmās - tā sanāca, ka man caur veco a/m saimnieku atdeva kārbu "a" (ar mazu kardānu), t.i. to kārbu, kura stāvēja no paša sākuma
Tānu uz šo brīdi man ir 3 kārbas - "a"; "b"; "c"
Kārba "a" atžķiras vizuāli no "b" un "c" ar to, ka tā ir lielāka un garāka.
Servisā (kur man tagad remontē a/m) teica, kad ķārba "a" ir no w124, bet pēc foruma atbildēm saprotu, ka tas ir fufelis.
Lai nu kā būtu kārbā "a" tika atrasta kaite - nodiluši 5 frikcioni. Rītdien tos nopirks un ap svētdienas vakaru būs auto gatavs. Tāka mēģināšu braukt savā pirmajā mersī dzīvē
.gif)
.
Ceru, ka ne pārāk samudžināju ar nosacītajiem apzīmējumiem.