Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 38 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: W124 amortiņi
AtbildeAtbilde saņemta: 22. Marts 2005, 17:14 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]25836|Letinsh|[/user]Skeram varbuut zini kur taadus lietotus var dabuut?

Aizsuti zinu tepat Kristinei, viņai radiņi tirgojas ar lietotām MB detaļām, turpat interesējos, kad man bija tā bēda, vajadzētu būt piedāvajumā, tur arī bija cena 25 Ls, bet tas W123, jauns maksāja 110 Ls.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Marts 2005, 17:21 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Atbildes: 1053
Atrašanās vietas: Preiļi
Mašīna: VAZ 2101
Nu līdz šim es esmu bijis tikai divās vietās, kurās tirgo lietotas MB detaļas- "Vins" pārdaugavā un uz gaujas ielas- pamēģini tur...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Marts 2005, 19:15 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Pamēģini Vinss gan - tiem tur ir daudz kas, īpaši priekš W124.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Marts 2005, 19:50 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 00:21
Atbildes: 418
Atrašanās vietas: Rīga,Latvija
Mašīna: W202 AMG ,BMW 320d
Labdien Lāča kungs. :lol:
Tie bija monroe gāzes amīši
Manam w124 tie maksāja ap 35 gabalā,iekš kemi.....
Neesmu saskāries ar W124 T , bet es neticu ka tur kautkas ir baigi jāpārtaisa. Piemēram,savam w201 es nahreizēju to sistēmu un bez problēmām uzliku koni amīšus + h&r `brūnās` atsperes.

Citēt:
[user]25836|Letinsh|[/user]nu ja taa godiigi man un versaalis ir bet nu taadas drausmiigaas kravas ar vinjaa nevedaaju, un man daudzi saka ka lai metot aaraa to sisteemu! aminji parastie maksaa kaukaadi 35 ar kapeikaam tikai firmu neatminos! bet dabuut var! galvenais uzzinaat vai bez probleemaam var ielikt! jo ja ir jaapaartaisa stiprinaajumi tad tas jau rada papildus probleemas un baigi chotka jauztaisa lai tos aminjus nesachakareetu paris dienaas! :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Marts 2005, 10:20 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]608|Pastnieks|[/user]Labdien Lāča kungs. :lol:
Tie bija monroe gāzes amīši
Manam w124 tie maksāja ap 35 gabalā,iekš kemi.....
Neesmu saskāries ar W124 T , bet es neticu ka tur kautkas ir baigi jāpārtaisa. Piemēram,savam w201 es nahreizēju to sistēmu un bez problēmām uzliku koni amīšus + h&r `brūnās` atsperes.

Citēt:
[user]25836|Letinsh|[/user]nu ja taa godiigi man un versaalis ir bet nu taadas drausmiigaas kravas ar vinjaa nevedaaju, un man daudzi saka ka lai metot aaraa to sisteemu! aminji parastie maksaa kaukaadi 35 ar kapeikaam tikai firmu neatminos! bet dabuut var! galvenais uzzinaat vai bez probleemaam var ielikt! jo ja ir jaapaartaisa stiprinaajumi tad tas jau rada papildus probleemas un baigi chotka jauztaisa lai tos aminjus nesachakareetu paris dienaas! :)

Esmu gandrīz gatavs derēt, ka universāliem pārbūves vajadzīgas, jo tur citas slodzes paredzētas, W123 turpat pustonnu var kraut iekšā, bet W201 tas cipars bija stipri mazāks, arī attiecīgi visa pakaļgala uzbūve cita, jo nav paredzēta tāda slodze. Vispār šajā diskusijā pirmo reizi dzirdu par variantu ko modificēt bez pārbūves, tiesa pirmo reizi par šo problēmu pieredzē ir dalījies arī kāds sedana īpašnieks. Lai gan, re -- Pastnieks atsperes mainīja... tās jau darīja savu, galvenais, lai der un stiprinājumi tur. Es tomēr pieturos pie domas, ka oriģinālā hidraulika ir saglabāšanas vērta -- vari vienā stūrī iemest pārsimts kilogramus smagu kasti (nu, kam negadās...), bet mašīna nesasvērsies ne stāvot, ne braucot -- var tā nedomāt par smagumu vienmērīgu izvietošanu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Marts 2005, 10:24 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 00:21
Atbildes: 418
Atrašanās vietas: Rīga,Latvija
Mašīna: W202 AMG ,BMW 320d
Es vispār nesaprotu,priekš kam uz divlitrīga nīkuļa ir vajadzīga tā hidraulikas sistēma. Būs jāpapēta kādsa T124 pakaļ tilta uzbūve....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Marts 2005, 10:37 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Tā hidraulika jau skaitās baigi krutā, visiem top modeļiem sabāza, tik ar W201 saprata, ka pārcentušies -- vienu laiku salika visus 4 hidrauliskos, bet apkopes un ražošanas izmaksas... Attiecīgi pēc tam pārgāja uz parastiem, iespējams, tāpēc arī pārbūve vienkārša, jo ražošanas sākumā un beigās bija iespēja likt parastos, bet gan jau, ka virsbūve un stiprinājumi tie paši, to tik labi nezinu. Hidraulika nodrošina automašīnas konstantu cietību, atrašanos vienā līmenī, vislabāk to var izbaudīt piekraujot auto līdz jumtam un tad pa sliktiem ceļiem pabraucot tā ap 150 km/h -- auto nevelkas pa zemi, bet turas pietiekami augstu, pagriezienos tā nezvārojas, nenosveras. Kopumā saglabā gaitas līganumu, bet nav nekā no tā, ko varam redzēt vecās filmās ar amerikāņu auto, kas pakaļdzīšanās skatos tad ar vienu, tad citu stūri burtiski pret zemi atsitas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Marts 2005, 14:17 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Decembris 2004, 16:10
Atbildes: 439
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Familywagen
sanaaca braukt rudenii no latgales ar piekrautu pakalju ar lauku labumiem - piekraavu taa ka riepas vajadzeeja bikinj piepumpeet, iesledzu motoru un kaa pakalja paceelaas nostaajaas savaa vietaa - taa lidz pat rigai no problem (uz celja staaveeja ideaali un pat labaak nekaa tuksh)
Nemaini hidrauliku pret parastajiem (Ik pa briidim apseko trubinjas vai nesulojas un min tik ...)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Marts 2005, 14:20 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 745
Atrašanās vietas: Riga
Citēt:
[user]25836|Letinsh|W124 amortiņi[/user]klau varbūt kāds zina vai w124 unverālim ar pumpējamajiem aizmugures amartiņiem var iebāst parastos gāzes amartiņus un to pumpēšanas sistēmu likvidēt!?

Можно, но не нужно.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Maijs 2005, 10:57 
Lietotāja avatārs
nesen nomainiju amartizatorus aizmugure, bet vakar saka kautkas tur chiikstet, braucot pat uz lielaakam bedrem var dzirdet ka chikst kautkas - galvenais abas puses :( kas tas var buut?

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 38 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012