Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 6 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: Aidedzes atslēga nestrādā!
AtbildeAtbilde saņemta: 11. Septembris 2011, 16:26 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Oktobris 2008, 07:49
Atbildes: 64
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: E220 D
Tātad MB W210 restyle plastmasas atslēga ar 3 pogām tika izmazgāta veļasmašīnā un protams startējot auto ir klusums.
Palasīju par internetu visādus topikus, nonācu pie slēdziena, ka atslēga ir jāpārprogrammē no jauna lai atpazītu auto.
Esmu izprovējis visādus variantus, bet diemžēl bez variantiem!
Atslēga ir tikai viena takā esmu sprukās!
Vai kāds var ietiekt no savas pieredzes, ko precīzi darīt!
Arī esmu aizmirsis, kā pareizi ielikt baterijas atpakaļ, tur ir norāde uz vienas malas ++ tad lieku abas baterijas ar plusiem uz to pusi, vai tas ir parezi!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Septembris 2011, 18:45 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 25. Augusts 2010, 09:51
Atbildes: 2304
Atrašanās vietas: Rīga,Lavija
Mašīna: Mercedes-Benz
Kādu laiku atpakaļ tika atrunāta tēma par atslēgas bateriju maiņu un atslēgas sinhronizāciju :

http://www.mbclub.lv/?id=40000010&topic=837201

Pamēģini kārtīgi izžāvēt atslēgu ,nomainīt baterijas un sinhronizēt atslēgu ar auto.

Par bateriju polu stāvokli apskaties "youtube". Ieraksti kaut vai "Mercedes key battery change". Tur būs daudz video par šo tēmu.
p.s. man pēc aizdedzes atslēgas "peldināšanas" viss izdevās.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Septembris 2011, 13:46 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Tātad pa šo laiku esmu mazliet pavirzijies uz priekšu - vismaz varu jau aizslēgt un atslēgt durvis, bet joprojām atslēga mašīnu neatzīst.
Līdz ko atslēgu ielieku slēdzenē, tā nekas nenotiek, ne uz vienu pusi nevar pagriezt, piespiežot atlēgt/aizslēgt pogu diode deg.
Esmu izprovējis lietotāja Daniels ieteikumu:

Для того что бы "привязать" ключ: Направьте ключ в сторону внутреннего зеркала заднего вида и дважды коротко нажмите кнопку.
В течение 30 сек поверните ключ в замке зажигания в положение "2".
Второй вариант: нажать на ключе и удерживать кнопку закрытия и одновременно шесть раз коротко нажать на кнопку открывания.
Отпустить кнопку закрывания, нажать кнопку открывания. Третий вариант: Включить зажигание, выключить, потом направить ключ на зеркало и открыть-закрыть Мерседес

un diemžēl bez rezultātiem :doh::doh:! Neviens variants nepalīdzēja. Varbūt arī kaut ko nepareizi daru!

Vai kāds nevarētu ieteikt kādu speciālistu, kas šo problēmu varētu atrisināt, vai no savas pieredzes kaut ko ieteikt esmu galīgās sprukās!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2011, 19:55 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Šodien ņēmu vērsi pie ragiem un izsaucu pacēlāju un aizvedu auto uz Kr. Barona ielu 136 servisu "Autoloks".
Ap plkst. 17.00 zvanīja no servisa, ka auto ir jau sataisīts.
Aizbraucu tiešām auto var iedarbināt ar to pašu atslēgu, tikai kā teica servisa darbinieks ir pārliktas iekšas. Par visu samksāju servisā 160 ls.

Gribeju jautat vai tas nav pa dārgu vai pa lētu, jo tiešām nezinu cik tas maksā!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2011, 20:32 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Marts 2010, 20:24
Atbildes: 1293
Atrašanās vietas: Kurzeme. Rīga. Jelgava.
Mašīna: Mercedes-Benz C200 CDI
Tieši tā tas arī maksā, nekur lētāk to nedara. Labi, ka tur tie veči ir.
Ja tas būtu noticis pirms kādiem 2 gadiem, kad LV neviens to nedarīja, tad pilnīgs vāks (esmu gājis tam cauri) - 2 mēneši caur Domeniksu jāgaida atslēgas no DE par 250 Ls, piedevām vēl "apmācīšana" maksāja 25 Ls (pilnīgs naudas kāšanas fufelis - tie ir daži atslēgas pagriezieni un pogas spiedieni). Piedevām vēl bija jābaidās, vai auto nav kur Lietuvā pārkrāmēts, jo citādi atsūtītā atslēga vienalga nederētu.

Izmazgātām atslēgām dažreiz līdz šis (no paša pieredzes) - izjauc pilnīgi, zem silta ūdens strūklas izmazgā ar mīkstu zobu birsti visu shēmu, tad liek kārtīgi izžūt (uz radiatoriem) apm. nedēļas garumā. Tad notīra kontaktus, ieliek jaunas baterijas. Man izmazgātā atslēga sāka atkal darboties tad, kad bija jau iemaksāts un pasūtīta jauna no DE.
Izmazgātās atslēgas shēmai ir ļoti ilgi jāžūst - lai iztvaiko/izkalst viss mitrums, kas zem mikroshēmām un rezistoriem.

Un vēl vienu lietu esmu novērojis - MB atslēgās ļoti liela nozīme ir pareizām (kvalitatīvām) baterijām. Man ir bijis tā, ka kaut kādi lētie varianti dod nevienmērīgu vai nedaudz vājāku strāvu un atslēga nedarbojas.

Pēdējo reizi laboja Versipellis - 27. Septembris 2011, 20:36, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Marts 2012, 19:57 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 12. Marts 2012, 19:51
Atbildes: 1
Labvakar,

Nesen iegādājos meitenei A-140 MB 1998. gada. Viss bija labi, līdz izdomāju iedot Autohofā saremontēt esošo vienīgo atslēgu kura ir ar iebūvētu pulti. Pirms tam varēja tikai iedarbināt ar bezpults - rezerves atslēgu bet durvis atvērt ar otru. Šodien saņēmu auto, bet meistari plātās, ka vajag sinhronizēt atslēgu, bet šiem neizdodas...

Meklēju gan šeit, gan citur, bet esošie varianti nepalīdz. Durvis vaļā neverās...

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 6 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012