Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 23 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: piekabes akis
AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2008, 21:08 
Lietotāja avatārs
jautaajums ir taads biki nesaestiits ar mershiem,bet par elektriibam gan ir....kadas cenaas parasti uzstaada piekabes aaki ar visu provodku ,ja aaki es aju esu nopircis pac....

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2008, 21:08 
Lietotāja avatārs
80 - 90 ls

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2008, 21:09 
Lietotāja avatārs
tas ir tikai uzstaadiishana ja???cenaa neietilpst aakis ja???

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2008, 21:19 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]525054|radzha666|[/user]tas ir tikai uzstaadiishana ja???cenaa neietilpst aakis ja???

tās ir cenas bez darba... vienreiz zvanīju kantorim, kas atrodās maskavas ielā

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2008, 21:22 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Februāris 2008, 20:17
Atbildes: 266
kadai a/m tu gribi uzlikt faropu?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2008, 21:29 
Lietotāja avatārs
zin man te taada shtella gadiijas shodien darbaa.atbrauc klients vajag uzstaadiit aaki,nu labi,es uznemos to darbu dariit,shis atved man aaki,shrotaa pirktu,protams kaa jau no shrota taads galiigi saruuseejis liidz vaajpraatam,buferis virsuu nav bet paareeje dzelzhi veel klaat,nu tipa taa vieta kur stiprinaas bufers,es vinju pie mashiinas bufera pielikt nevaru taada veidaa man naacaas pashu aaki skruuveet nost ,protams ko skruuvju galiem nekas nav palicis saruuseejis naacaas pec seno laiku metodes nemt nost ar aamuru un meiseli,dabuuju nost,tajaas vietaas kur aakis stiprinaas pie mashiinas,uzgriezhnju nav naacaas metinaat pasham visu,tur kur shtekeris stiprinaas arii taanava,naacaas chiniit pasham to kronshtenu,boreejos ,smirgeleejos u.t.t to kronshteinu piestiprinaat pie aakja nevar atkal jaunu kronshteinu taisiiju metinaaju klaat,karoche jebatorija baigaakaa,savelku visus vadus gandriiz vai,praktiski vajadzeeja pielikt tikai pie shtekera vadus,atnaak klients un prasa man,,,: " a kaada cena buus,nu es saku,taakaa parasti normaalu aaki uzstaada pa 50-60 LS nu tad shoreiz es par shitaadu gajenu prasiishu 80Ls ,ureiz tikai WOw WOW WOW,es netaisos taadu naudu maksaat tur taa un shitaa. nu protams kameer nesamaksaasi tikmeer mashiinu nedabuusi tagad servii staav :D un tapeec arii ir taads jautaajums....

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2008, 21:32 
Lietotāja avatārs
praktiski Tu tam priekam veltīji 1.5 dienu darba stundas... domāju cena adekvāta.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2008, 21:33 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

:iagree:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2008, 21:35 
Lietotāja avatārs
cik es zvaniijos un prasiiju man teica ka varot pat sotaku nemt.un ja vinsh veel riitdien daudz waawuklos raru arii sotaku paprasiit un sirdsapzinja toch nemociis :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Septembris 2008, 21:36 
Lietotāja avatārs
viena lieta uzstādīt jaunu, kur ir komplekts un viss skrūvējkās un jaucās... otra lieta vecu mēslu, kam pat nav komplekta

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 23 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012