Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » Tehniskā palīdzība » Elektronika
|
Lapa 1 no 1
|
[ 6 ieraksti ] |
|
| Autors |
Ziņojums |
|
Viesis
|
Tēma: nestraadaa Atbilde saņemta: 19. Februāris 2008, 09:33 |
|
|
|
|
tad nu taa...var jau buut ka kaut kur ir raxtiits, bet nevareeju atrast....jautaajums, man ir w124 diselis, katru ritu iesledzot aizdedzi kaut kas panelii labaa pusee duuca...shoriit vairs neduuc...kas tas ir???Kas duuca un kas vairs neduuc??
|
|
 |
|
|
fourmatic
|
Tēma: nestraadaa Atbilde saņemta: 19. Februāris 2008, 09:58 |
|
Pievienojies: 27. Maijs 2007, 23:09 Atbildes: 167
|
|
Tas droši vien ir viens motoriņš kas saistīts ar pečku. Manējam arī kādreiz dūca, tad izdomāju ka man tas nepatīk un meklēju kur un kas tas ir lai nomainītu. Cik sapratu, tad viņš ir saistīts ar temperatūras līmeņa uzturēšanu un pa gumijas cauruli ņem gaisu temperatūras sensoram, no cauruma pie salona lampiņas, lai uzturētu piemēram iregulētos 22 grādus. Meklē blakus bardačokam zem skaļruņa. Es viņu nomainiju pret līdzīgu no latgalītes un viss bija kārtībā, strādāja un vairs nebija dzirdams.
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: nestraadaa Atbilde saņemta: 19. Februāris 2008, 10:01 |
|
|
|
|
skaidrs.....taatad vairs neduuks un netraucees...
|
|
 |
|
|
Marchello
|
Tēma: nestraadaa Atbilde saņemta: 19. Februāris 2008, 10:10 |
|
Pievienojies: 21. Maijs 2007, 13:51 Atbildes: 45 Atrašanās vietas: Tukums Rīga
Mašīna: 2 * 200d w124
|
Man ar taada probleema kad uzsit ar roku tad apklust. Mekleeju kas tur kauc nevareju atrast .Busim zinat... 
|
|
 |
|
|
Juniors
|
Tēma: nestraadaa Atbilde saņemta: 19. Februāris 2008, 18:09 |
|
Pievienojies: 18. Februāris 2007, 14:40 Atbildes: 395 Atrašanās vietas: Riga
Mašīna: C124 E320 Sportline
|
|
Pie elektronikas tēmas. Man ir 124 pikaps. Pirms kāda laika pārstāja strādāt viena no retajām ekstrām manā mašīnā (cik nu ekstra, bet parocīgi) - vairs nepievelkās bagažnieka vāks... :whistle: cik es saprotu, tur ir kaut kāds elektriskais motorīts. Viņš pārstāja strādāt vienlaicīgi ar bagāžnieka apgaismojumu (kad atvēra, tad iedegās gaisma- vairs nedeg, bet ja ieslēdz no salona, tad deg...) Kur varērtu būt vaina? drošinātāji veseli.
_________________ Kravas un traktoru riepu montāža! Ķekavas pag., Vimbukrogs, Zvejnieku 20! www.bldizains.lvwww.blauto.lvAuto aplīmēšana, signalizācijas, Xenon, parkošanās sensori, auto pulēšana u.c.
|
|
 |
|
|
Viks
|
Tēma: nestraadaa Atbilde saņemta: 19. Februāris 2008, 18:19 |
|
Pievienojies: 17. Janvāris 2008, 08:33 Atbildes: 2815 Atrašanās vietas: Ropaži
Mašīna: Honda CBR 900RR StreetBlade
|
|
Locījuma vietā pārbaudi vadus pie eņģēm. `mēdz pārdilt.
|
|
 |
|
|
Lapa 1 no 1
|
[ 6 ieraksti ] |
|
Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » Tehniskā palīdzība » Elektronika
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi